Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur KESER -- 22 Kasım 2019; 13:50:51 >

• Bugün ki nedir hocam bugünkü olacak konu başlığı. Umarım kendinize uygun bir iş bulursunuz bu arada. Şirket çalışanları fazla egoluymuş.
  • Hangi şirketmiş ya o? Çok merak ettim açıkçası.
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Dil bilgim çok iyi değil evet. İş niyetin içinde teşekkürler.
  • firmanin müşteri ilişkilerinde konuya hakim personel çalıştırması hem normal hem de takdir edilecek bir durumken, senin mevzuyu anlamadım.
  • Köle.avi
  • sioux kullanıcısına yanıt
    A işi için çalışan arıyoruz deyip B işini yapacaksın diyorlar. Normal bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur KESER -- 22 Kasım 2019; 13:0:44 >
  • Yanlış anlamayın şöyle John Bengamin Toshacklı birisi olucak, "başlarım lan büyük şirketinize ---neleri sizi" deyip basıp gidicek o olucak aslında. Bu gibi şirketlerin hakettiği budur. Deveye diken yaraşır derler o hesap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

firmanin müşteri ilişkilerinde konuya hakim personel çalıştırması hem normal hem de takdir edilecek bir durumken, senin mevzuyu anlamadım.
    adamın bilgisi telefondaki bir birinin sahip olması gereken bilgi*10 bu yüzden herif ben burda kendimi arcamam be ya demiş
  • Güzel yapmışsın. İş veren bu dönemde en karlısı aslında ağladıklarına bakma. En iyi adamı en ucuz ücrete köle gibi çalıştırmak istiyorlar.

Firmanın adını özelden yazabilir misin çok merak ettim.
  • Bende iş arıyorum yazılım alanında fitma adı verde basvurmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.