Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 Safety -- 17 Temmuz 2020; 14:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanıştığımızda bir anlık gaz ile söylemiştim 1.5 yaş büyük olduğumu.

• baştan böyle bir yalan üzerine ilişki kurman çok yanlış olmuş hani kız yaşı sorun etmese bile ona yalan söylemeni kabul edemeyebilir. kızlar içinde yaş önemli aslında 16 yaş kimine göre çocuk gibi gelebilir.

• Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt

Öyle haklısınız fakat cidden yaşımdan büyük gösteriyorum davranışlarımda pek çocuksu değildir. Burda ne kadar söylesem boş tabii, insan tanımadan bilemez. Ama evet yalan söylemem çok yanlıştı.

• kimi yaşından büyük gözükür daha olgun düşünür ama işte o yalan kısmı çok sıkıntılı hani şu moda girebilir dün yalan söyleyen ilerde hep söyler bu moddan da çıkış biraz zor güven kırar

• Aynen hocam kızın aklının ucundan bile geçmemiştir, en büyük korkum o idi. Foruma yazma kararı aldım cidden söylenebilecek en kötü yalan

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geç olmadan söyle istersen kim bilebilir belki ileride evlilik adımı atacaksınız ve o zaman öğrenmesi daha kötü

• Takılma knk ne ilişkiler gelir geçer 3 ay sonra sıkılırsınız birbirinizden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 4. Ayımız ciddi düşünüyorum açıkçası kafa dengi olunur ama bu kadar olunmaz yani öyle diyim. Birbirimizden şuan hiç sıkılmadık kavgamızda olmadı fakat sizin dediğinizde göz önünde olması gereken bir konu.

• Kardeşim iki yaşın lafını mı yapıyorsunuz? Yalan söylemen hoş değil için rahat etsin istiyorsan gerçeği söyle. Bu sebepten ayrılacak değilsinizdir diye düşünüyorum. Baktın ayrıldınız üzülmene gerek yok o ilişkiden zaten hayır gelmezmiş.

• Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bakacağım artık biraz daha düşünüp

• bence "ben seninle ciddi düşünüyorum ve ilk gördüğümde seni kaybetme korkusundan böyle söyledim " gibi şeyler söyle çünkü ileride böyle bir yalan üzerine kurulan ilişki öğrenildiğinde daha feci hasarlara yol açabilir

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt

Hocam yaşın lafını yapsam benden 2 yaş büyük bir kızla sevgili olmazdım onun tepkisini bilmiyorum benim için pek sorun değil ama dediğiniz doğru yaşın lafını yapıyorsa gerçekten sevmemiştir

• Aklımdaki senaryo bu hocam 4 aydır sevgiliyiz. Hiç kavgamız falanda olmadı umarım çok kötü bir tepki vermez

• En kötü vicdanın rahat olur aga diğer türlü her an bu stress , psikolojik baskı çekilmez

• Hocam normalde söylediğim yalanlardan vicdan azabı çekmem sadece gerçekten sevdiğim birini kandırmak hoşuma gitmedi o bunu hak edicek birisi değil

• Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt

Hocam olay ben değilim, ben ciddi sürdürmesine sürdürürüm kızın yaşı büyük olduğu için olay ciddiye binebilir ben sonuna kadar giderim sıfır abartısız manken gibi kız hocam dediklerinizi uygularsam işe yarayabilir.

Edit: Söylediklerinizde haklısınız, göz önünde bulunduracağım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 Safety -- 6 Temmuz 2020; 22:42:44 >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.