Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 15 Şubat 2008; 12:03:48 >

• pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 15 Şubat 2008; 12:04:13 >
  • özür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 15 Şubat 2008; 12:04:50 >
  • ooo murat bey tebrik ederim güzel topik bakalım forumda kaç endurocu var
    eski bir krossçu yeni scootercı olarak maalesef ekleyecek resim yok elimde istanbul trafiğinde pek resim çekecek yer bulamıyoruzda şehir içi kaldırım fotoğrafı falan lazım olursa haber ver eklerim

Kazasız günler dileğiyle
  • eyvallah olur bilader rx iyi davran
  • Ben araziye pek çıkamadım plakam olmadığından, motorum şimdilik 89 model Kawasaki KX125, o yüzden endurocu olduğum pek söylenemez pistte cross yapmaya çalışıyoruz, ama genel olarak supermoto-cross-enduro tarzlarını seviyorum..

Gördüğüm kadarıyla sen endurocu değilsin ki abi senin motor touring tarzında ve asfaltta kullanıyorsun. Hani kesinlikle aşağılamak anlamında demiyorum ama tarz olarak enduro arazide toprakta çamurda geçer daha çok. Ama gezdiğin yerlere bakılırsa senin de gönlünde bi enduro yatıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 14 Şubat 2008; 16:36:25 >
  • dostum benim motorum melez dedikleri tdm 850 dir ve içerisinde 3 farklı tipi barındırır..enduro>turing>naket yani 3 tipede hitap eden bir motordur...o yüzden enduro değil dememek lazım bi defa başlığa ters rezilmi etçen kardeşsaygılar..
    quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Ben araziye pek çıkamadım plakam olmadığından, motorum şimdilik 89 model Kawasaki KX125, o yüzden endurocu olduğum pek söylenemez pistte cross yapmaya çalışıyoruz, ama genel olarak supermoto-cross-enduro tarzlarını seviyorum..

Gördüğüm kadarıyla sen endurocu değilsin ki abi senin motor touring tarzında ve asfaltta kullanıyorsun. Hani kesinlikle aşağılamak anlamında demiyorum ama tarz olarak enduro arazide toprakta çamurda geçer daha çok. Ama gezdiğin yerlere bakılırsa senin de gönlünde bi enduro yatıyor sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bırak acuner kardeşim TDM850 ile enduro mu olur 300 kiloluk motorla, ancak touring yaparsınal bi krosss çık o dağlara yanında resim çektirmeyle olmaz tepesine çıkacan sahinoz ün de demek istediği bu bende RX125 le yapamadım ama yaptık da demiyoz şehirde merdivenlerle idare ediyoruz
    şimdi scooter var onuda yapamıyoruz ya neyse

tüm motorculara selamlarımla

• başlığı silinmesini rica ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 15 Şubat 2008; 12:07:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.