Şimdi Ara

Silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyla ilgilenemiyorum, silinsin ya da ilgili birine devredilsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi    + -- 31 Aralık 2013; 16:50:51 >

• 97 BROADWAY 1.4 RN
  • yaz benıde panpa

2004-2009 arası broadway1.4i kullandım.ılk arabamdı
  • http://renault9-11kulubu.forumotion.com/

bizde sizi buraya bekleriz...
  • Merhaba. Aşağıya koyduğum resim dizel renault 9 motoru. Tanıyan bilen varsa bilgi verebilir mi? Optimada kullanıyorum. Teşekkürler.

Silinsin

Silinsin

Silinsin

Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 11 Nisan 2011; 15:47:45 >

• 1992 broadway gte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNGN 61

Merhaba. Aşağıya koyduğum resim dizel renault 9 motoru. Tanıyan bilen varsa bilgi verebilir mi? Optimada kullanıyorum. Teşekkürler.

Silinsin

Silinsin

Silinsin

Silinsin

optıma nın dızelı varmıydı,yada turkıye de varmıydı?
    renault 21 serısı turkıye de
    optıma 1.4 benzınlı(broadway motoru)
    manager 1.6 benzınlı(faırway motoru)
    concorde 2.0 benzınlı (ucak resmen)
    degılmıydı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar elektronik ateşlemeli 96 spring kullanıcısıyım.
    Aracımda MİMGAS Lpg beyni var. 30 tl gaz ile istanbul içi trafiğinde 110 km gidebiliyorum. (Aygaz Lpg: 2,30)
    0,270 tl/km gibi yakıt sarfiyatı oluyor. Bana fazla geliyor bu rakamlar.
    İstanbul içinde kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi acaba.
  • ihşallah yarından itibaren bende 138 bin km de 91 model beyaz broadway sahibi oluyoruz lpg hiç takılmamış c.tesi günü de lpg taktırmayı düşünüyorum ya atiker 450 tl ye yada 550 tl ye lavato takılacak araçta sol arka çamurluk değişmiş ve kapılarda yüzeyel boya var 6850 ye aldım önden kezinlikle darbe yok çürük yok
  • 1.4 benzinli broadway benzinde şehir dışında 90-100 km/h civarında 100 km de ne kadar benzin yakıyor?LPG ile ne kadar yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

1.4 benzinli broadway benzinde şehir dışında 90-100 km/h civarında 100 km de ne kadar benzin yakıyor?LPG ile ne kadar yakıyor?

güzel bir soru cevabını bende merak ediyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

güzel bir soru cevabını bende merak ediyorum ?

Fakat cevap veren yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

1.4 benzinli broadway benzinde şehir dışında 90-100 km/h civarında 100 km de ne kadar benzin yakıyor?LPG ile ne kadar yakıyor?

Hocam 95 model broadwayim vardı 2004 yılında kaza geçirdim perte çıktı. O zamanlardaki kullanımımda şehir içi (Ankara) yaklaşık olarak 11 litre civarında bir tüketimi vardı, şehir dışındaki kullanımlarımda yaklaşık olarak 5-7 litre arasında seyrediyordu tüketim. Tüp taktırmamıştım hiç o yüzden lgp de ne kadar yakar bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Geçmiş olsun hocam. Önemli olan cana zarar gelmemesi.

Sağol kardeşim. 72 binde tertemizdi,özlemiyorum desem yalan söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: useru

Hocam 95 model broadwayim vardı 2004 yılında kaza geçirdim perte çıktı. O zamanlardaki kullanımımda şehir içi (Ankara) yaklaşık olarak 11 litre civarında bir tüketimi vardı, şehir dışındaki kullanımlarımda yaklaşık olarak 5-7 litre arasında seyrediyordu tüketim. Tüp taktırmamıştım hiç o yüzden lgp de ne kadar yakar bilmiyorum.

LPG taktırmaya soğuk baktığım için 6-6.500 civarında paraya broadway alıp LPG siz binmeyi düşünüyorum önceki arabam 0 km aldığım ihtiyaç nedeniyle sattığım symbol 1.4 idi oda 110 km/h civarında 6 litre civarı yakıyordu demekki broadway ile symobl şehir dışında hemen hemen birbirine yakın oranda tüketimi var.
  • merhabalar ben ögrencıyım r9 (85-89 model) yada r11 (89-92) aracı almak ıstıyorum elımde nakıt 3200 tl var temız arac ıstıyorum varmı aramızda satan yada bilen netten arastırma yaptım pek birşey cıkmadı sureklı vızesı yok yada muayenesı yok dıyorlar. :S
    Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
  • iyi gunler bende 86 model r9 var dızel 1.4 motor var ankaradan buraya 75 tl yaktı sıze bır sorum olucak bugun ustaya gıttım dedı bunlar hep 1.9 cıktı dıye dızeller ıcın bunu sen nerden buldun dıye bunların fabrıka cıkısı dızel 1.4 mu yoksa 1.9 mu?
  • bizde 94 gte var şehir dışında 120-140 arası gidince bi depoyla 650 filan gidio normalmi (benzinli)
  • Hocam imzayı küçültemez miyiz?
  • 94 broadway hatasiz boyasiz 130binde orta kasa 8000 eder mi?pazarliksiz fiyati
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.