Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

quote:

Orijinalden alıntı: LIFPitbull

quote:

Seri aldım 4 günde sorunsuz geldi

Siparişi vereli 10 gün oldu hala kitap yok ortada

Olabiliyor arayıp ulaşın onlara bilgi isteyin.

2 hafta doldu ve sonunda bugün kargoya verdiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seri aldım 4 günde sorunsuz geldi

Siparişi vereli 10 gün oldu hala kitap yok ortada

Olabiliyor arayıp ulaşın onlara bilgi isteyin.

2 hafta doldu ve sonunda bugün kargoya verdiler

Hayırlı olsun.

• Bir ara ne kadar popüler tavsiye edilen bir siteydi ama şimdi şikayetler havada uçuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Bir ara ne kadar popüler tavsiye edilen bir siteydi ama şimdi şikayetler havada uçuşuyor
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 6 Kasım 2016; 23:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Bir ara ne kadar popüler tavsiye edilen bir siteydi ama şimdi şikayetler havada uçuşuyor

bidaha idefix ten sipariş eden ne olsun

Geçmiş olsun Benim başıma da çok geldi bu problemler
  • Bazı kitaplar için tedarik süreci uzun olsa bile en iyisi DR arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bazı kitaplar için tedarik süreci uzun olsa bile en iyisi DR arkadaşlar.

d&r diğer internet sitelerine göre pahalı değil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bazı kitaplar için tedarik süreci uzun olsa bile en iyisi DR arkadaşlar.

d&r diğer internet sitelerine göre pahalı değil mi

Yok yahu , çok büyük farklar yok.
  • Bence de idefixi fazla tercih etmeyin yaklaşık 2 hafta önce 7 kitap sipariş ettim 4ü geldi 3ünü hala bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΒİLOCAN

Bence de idefixi fazla tercih etmeyin yaklaşık 2 hafta önce 7 kitap sipariş ettim 4ü geldi 3ünü hala bekliyorum

Arkadaşlar kesinlikle kullanmayın 2 hafta sonunda tam kargom geldi demiştim yanlış kitap yollamışlar şimdi bir sürü forum doldurmayla uğraştıracaklar ben kimseye tavsiye etmiyorum bu siteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 20 Ağustos 2013; 15:38:00 >
  • Dün akşam 11 sularında yaklaşık 70 liralık alışveriş yaptım ürünleriniz temin edilme aşamasındadır diyor umarım sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 20 Ağustos 2013; 18:38:24 >
  • Ben de idefix'i tercih ediyorum ancak şu güne kadar dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. Dün gece 2 kitap sipariş ettim bu sabah kargoya vermişlerdi. Yarın gelir diye düşünüyorum. Gerçi en geç 4-5 güne gelmiş oluyoor. Ayrıca Yurt içi kargoyu tercih ederseniz biraz gecikebiliyor açıkçası.
  • Facebook sayfasına bakarsanız onlarca şikayet var almayın bence de. Siparişim 1 haftada anca geldi
  • 5 temmuzda açtığım 5 kitaplık sipariş 26 temmuza kadar gönderilmediği için telefon edip "29 temmuz-3 ağustos arası adreste değilim, siparişimi göndermeyin." diye talimat verdim. buna rağmen kargoyu göndermişler. güç bela gönderdikleri koliyi geri döndüğümde alabildim. koliden siparişim olan 4 kitap çıktı. son kitabı hala göndermediler. defalarca e-posta attım, telefon ettim ama nafile. üstelik sitede siparişin kapandığı yazılı. diyeceğim sakın İDEFİX ten sipariş açmayın. kesinlikle bir sorun çıkaracaklardır. aklınızda bulunsun.
  • yanlış gönderdikleri kitabı kargolayıp yolladım sitedeki adreslerine sitedeki adres yanlışmış meğerse taşınmışlar ama site adresini değiştirmemişler bugün aradım bunu bana daha yeni söylüyolar aksiyon filmine döndü olay

• Bu kaçıncı idefixi kötüleyici konu. Hiç alışveriş yapmadım ama konular soğuttu beni idefixden. okuoku.com dan alıyorum. fiyatları diğer sitelere göre birazcık daha pahalı ama ertesi gün getiriyorlar kitapları. en geç 2 gün sonra. tavsiye ederim
  • 19 ağustos akşam 11 civarında verdiğim sipariş 23 ünde geldi hiçbir sıkıntı yaşamadım,kitaplar gayet temiz geldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

19 ağustos akşam 11 civarında verdiğim sipariş 23 ünde geldi hiçbir sıkıntı yaşamadım,kitaplar gayet temiz geldi .

ellerinde olunca fazla sorun çıkmıyo ama kitap stoklarında yoksa 2 iş günü diyolar en aşağı 1 haftada geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

19 ağustos akşam 11 civarında verdiğim sipariş 23 ünde geldi hiçbir sıkıntı yaşamadım,kitaplar gayet temiz geldi .

Hayırlı olsun keşke bizimde okadar kısa sürede gelse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Netten güvenipte hiç sipariş etmedim. sahaflardan meyve gibi elleyip alıyorum

Bazen öyle bir kitap arıyorsun ki koca şehirde kimsede olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.