Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 kere şikayet okumuştum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum.Bende almam bundan sonra.
  • Ayın 9unda verdiğim sipariş hala gelmedi kaç kere mail attım hep aynı şeyi deyip duruyorlar
  • Cuma günü sipariş verdim,bugün elime ulaştı sorunsuz bir şekilde
  • Hadi ya ! Bende richard dawkins ve carl sagandan iki kitap sipariş etmiştim başka sitelerde olmadığı için, umarım bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Hadi ya ! Bende richard dawkins ve carl sagandan iki kitap sipariş etmiştim başka sitelerde olmadığı için, umarım bir sıkıntı olmaz.

bende bi tek orda var diye almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIFPitbull

quote:

Hadi ya ! Bende richard dawkins ve carl sagandan iki kitap sipariş etmiştim başka sitelerde olmadığı için, umarım bir sıkıntı olmaz.

Geldimi sizin sipariş, herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı ?
  • quote:

quote:

quote:

konuyu kim niye açtı sandın her zaman sorun çıkarmıyor site tabi ama genelde sorunlu özellikle stoklarında yoksa amarım gecikmez siparişin

• quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu kim niye açtı sandın her zaman sorun çıkarmıyor site tabi ama genelde sorunlu özellikle stoklarında yoksa amarım gecikmez siparişin

Ahaha gerçekten fail olmuşum, kusura bakmayın .

• İndirimli olduğu için "Otostopçunun Galaksi Rehberi - Ciltli" yi almayı düşünüyordum ama yorumlardan sonra vazgeçeceğim gibi.
    Halbuki daha önce kitap aldığımda iyiydi bu site ama son zamanlarda mı böyle oldu acaba?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

İndirimli olduğu için "Otostopçunun Galaksi Rehberi - Ciltli" yi almayı düşünüyordum ama yorumlardan sonra vazgeçeceğim gibi.
    Halbuki daha önce kitap aldığımda iyiydi bu site ama son zamanlarda mı böyle oldu acaba?...

d&r ile birleşince böyle olmaya başladı şubelerini taşımışlar birleştikten sonra sitedeki adresi güncellememişler yanlış yolladıkları kitabı yollayıncada yanlış adrese gidiyo işte sorumsuzluk resmen parayı çekmeyi iyi biliyolar hesaptan hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

İndirimli olduğu için "Otostopçunun Galaksi Rehberi - Ciltli" yi almayı düşünüyordum ama yorumlardan sonra vazgeçeceğim gibi.

d&r ile birleşince böyle olmaya başladı şubelerini taşımışlar birleştikten sonra sitedeki adresi güncellememişler yanlış yolladıkları kitabı yollayıncada yanlış adrese gidiyo işte sorumsuzluk resmen parayı çekmeyi iyi biliyolar hesaptan hemen

Hocam artık siparişlerimi ilknokta.com dan yapıcam, şikayeti pek fazla yok genel yorumları iyi, birde kapıda ödeme seçeneği var benim için önemliside bu, ürünü hemen açıp inceleyebiliyorum ve parayıda hemen şipariş anında almıyorlar. Şu idefix'den gelen kitapları okuyayım sonrasında yeni listemi buradan sipariş edicem.

• ben kitapyurdundan aldım, en uygun fiyatı kim veriyorsa ordan alırım.

Otostopçunun Galaksi Rehberi / Ve Başka Bir Şey Daha
    http://www.tekuygun.com/search/Otostop%C3%A7unun%20Galaksi/1/30/0/[0-10000]
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsody_s

ben kitapyurdundan aldım, en uygun fiyatı kim veriyorsa ordan alırım.

Otostopçunun Galaksi Rehberi / Ve Başka Bir Şey Daha
    http://www.tekuygun.com/search/Otostop%C3%A7unun%20Galaksi/1/30/0/[0-10000]

en uygun diye güvenme bence her yere güvenilir yerlerden fiyatı biraz yüksek olsa bile al

• Geçen sene aldım idefixten. Taş gibi geldi kitaplar. Ama bu yorumlardan sonra bir daha alış veriş yapmam.
  • siparisinizi 5 temmuzda acip neredeyse 2aydir tamamlamasalardi sizde sikayet ederdiniz eminim.

• Ben de d&r önermiyorum. Kitapları paketlemeleri berbat. Dahası gönderdiği kitapların kalitesi yüzünden az uğraştırmadı benim.
  • d&r ve idefix

• Kitapyurdu'ndan 3 kitap siparişi yaptım geçen pazartesi.Anca bugün kargoya verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Kitapyurdu'ndan 3 kitap siparişi yaptım geçen pazartesi.Anca bugün kargoya verildi.

idefix ten alışveriş yaptıktan sonra senin süre yine iyi geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Kitapyurdu'ndan 3 kitap siparişi yaptım geçen pazartesi.Anca bugün kargoya verildi.

idefix ten alışveriş yaptıktan sonra senin süre yine iyi geldi

daha oncede idefixten alisverisim olmustu.3 kitabi 5 gunde getirdilerdi.bundan sonra siparis ederken telefon ile soracagim elinizde var mi diye

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.