Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 6 Kasım 2016; 23:23:1 >

• Bu gördüğüm 3.şikayet. Umarım bu siteye kullanacak arkadaşlar önce bu şikayet konularını görürler.
  • Sık alışveriş yaptığım bir yer değil ve uzun zamandır kullanmıyorum ama en azından geçen sene gayet iyiydi özellikle paketlemesi ve sabitfikir dergi hediyesi.Sanırım burayı D&R satın almıştı yakın zamanda yanlış mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cumartesi akşamı sipariş verdim 4 kitap.Dün mail atmıştım cevap vermişler.Elimizde olan kitapları gönderelim diğerlerini de sonra gönderelim diye.Ben de hangi kitaplar diye sordum.Bir de ikinci gönderişinizde ek kargo ücreti alıyor musunuz diye sordum.Daha cevap gelmedi.Sağ salim bitsin şu alışveriş idefixin yüzüne bakmam.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 6 Kasım 2016; 23:23:13 >
  • evet aynen öyle banada yarım yollamışlardı daha sonra mahkemeye verecem şeklinde tehtid ettim gelen kitapları geri verdim paramı da aldım güvenmeyin o siteye

• Bence kitapyurdu en iyisi. Bundan sonra kitapyurdu'ndan alışveriş yapmaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 48K

Bence kitapyurdu en iyisi. Bundan sonra kitapyurdu'ndan alışveriş yapmaya bakın.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 6 Kasım 2016; 23:23:34 >
  • Bende idefixden sipariş vermiştim.Sonradan nereye baksam idefix hakkında şikayet görünce hemen siparişleri iptal ettim.5 gün içinde paramı geri iade ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LexonT

Bende idefixden sipariş vermiştim.Sonradan nereye baksam idefix hakkında şikayet görünce hemen siparişleri iptal ettim.5 gün içinde paramı geri iade ettiler.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 6 Kasım 2016; 23:23:50 >
  • 1-2 sorunla karsılasınca hemen yargılamayın bence. Çoğu siteden alısveris yaptım hepsi de benzer hataları yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIFPitbull

quote:

Orijinalden alıntı: LexonT

Bende idefixden sipariş vermiştim.Sonradan nereye baksam idefix hakkında şikayet görünce hemen siparişleri iptal ettim.5 gün içinde paramı geri iade ettiler.

aradım tehtit ettim eksik kitapları cumaya kadar kargoya vermezseniz dava edicem diye

İyi demişsin.Dürtmezsen yürümezler.Bende mail attım öyle parayı geri iade etitler yoksa haberleri olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Sık alışveriş yaptığım bir yer değil ve uzun zamandır kullanmıyorum ama en azından geçen sene gayet iyiydi özellikle paketlemesi ve sabitfikir dergi hediyesi.Sanırım burayı D&R satın almıştı yakın zamanda yanlış mıyım?

Evet bende D&R'ın satın aldğını duydum.Ondan sonra böyle olmaya başladılar zaten.
  • Sık kullandığım bir site ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Gerek müşteri desteği gerekse yaptıkları kampanyalar ile tercih sebebim. Yalnız son zamanlarda sözlük ve forumlarda bu şikayetler epey artmaya başladı.
  • Kargonun gelişi en azından iki haftayı buluyor, arkadaşa katılıyorum kendini epey bozdu.
  • Netten güvenipte hiç sipariş etmedim. sahaflardan meyve gibi elleyip alıyorum
  • Seri aldım 4 günde sorunsuz geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Seri aldım 4 günde sorunsuz geldi
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 6 Kasım 2016; 23:24:4 >
  • 4 kitap sipariş etmiştim.Dün mesaj attılar 2 kitap yola çıktı diye.Ben de tehdit niteliğinde mesaj attım,diğer 2 kitabında acilen yollanmasını istediğimi belirttim.Bugün mesaj atmışlar,diğer 2 kitap da kargoya teslim edilmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIFPitbull

quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Seri aldım 4 günde sorunsuz geldi

Siparişi vereli 10 gün oldu hala kitap yok ortada

Olabiliyor arayıp ulaşın onlara bilgi isteyin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.