Şimdi Ara

silinsin (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar meşhur siparişim tamamlandı. 5 temmuzda başlayan idefix maceram kargodaki sıkıntı dahil 2 eylülde sonlandı. bir daha idefixe bulaşmama konusunda çok iyi bir deneyim oldu benim için. denemek isteyene engel olmıyayım ama yine de aklınızda bulunsun. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncci

arkadaşlar meşhur siparişim tamamlandı. 5 temmuzda başlayan idefix maceram kargodaki sıkıntı dahil 2 eylülde sonlandı. bir daha idefixe bulaşmama konusunda çok iyi bir deneyim oldu benim için. denemek isteyene engel olmıyayım ama yine de aklınızda bulunsun. :-)

bildiğin aksiyon filmine dönüyo idefix ten alışveriş yapmak

• Evet benimde siparişimde sorun çıktı !! Dawkinsi carl sagan ve hawkingden toplamda 3 kitap sipariş ettim, kara delikler ve bebek evrenler ve gökkuşağını çözmek geldi fakat saganın kozmas kitabı gelmedi, mail attım perşembeye kadar bekleyin dediler. 14 gün oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Evet benimde siparişimde sorun çıktı !! Dawkinsi carl sagan ve hawkingden toplamda 3 kitap sipariş ettim, kara delikler ve bebek evrenler ve gökkuşağını çözmek geldi fakat saganın kozmas kitabı gelmedi, mail attım perşembeye kadar bekleyin dediler. 14 gün oldu

İdefix benim de sorunlu gelmişti uğraştırdı birsürü.Kitapyurdu birtanedir aklınızda bulunsun

• Sırf bu konu yüzünden 150 tl'lik alışverişimi iptal ettim. İdefix akıllı ol, akıllı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Evet benimde siparişimde sorun çıktı !! Dawkinsi carl sagan ve hawkingden toplamda 3 kitap sipariş ettim, kara delikler ve bebek evrenler ve gökkuşağını çözmek geldi fakat saganın kozmas kitabı gelmedi, mail attım perşembeye kadar bekleyin dediler. 14 gün oldu

geçmiş olsun herkese yapıyolar bunu

• Çok iyi oldu bu konuyu gördüğüm teşekkürler-geçmiş olsun.

Set almayı planlıyordum vazgeçtim. Kitap yurdundan 4 gün önce aldığım kitaplar bugün geldi alışverişten çokta memnun kaldım. Paketlemeyi çok sağlam yapmışlar 1 tane kalem ve bir kaç tanede kitap ayracı eklemişler kutu içerisine ufak şeylerde olsa çok sevindim. D&R de gayet uygun oluyor kargo kampanyasından dolayı birde adamlar 4-5 tane fatura yolluyorlar çok duyarlılar bu konuda
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.