Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Believe43 -- 7 Eylül 2013; 18:56:12 >

• Olayi anlamadim tam simdi yatmadan ince namaz kiliyor duayi okuyor ruyasindada bir olayin hayirli olup olmadigini mi goruyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bl@cknight kullanıcısına yanıt
    sabah ezanı okunmadan 2 rekat namazı kıldı. ve bir duası varmış onun rüyasında hayırlı olup olmadıgını gösteriyor kafam iyice karıştı kardeşim
  • demekki amcanın bilinçaltı bunun doğru olmadığını düşünüyor.o zaman yapmasın bunu.

neyi olduğunu bile yazmamışsın ama neyse.
    bu arada ismi istihare bu olayın
  • Istiareden mi bahsediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

Istiareden mi bahsediyorsun

Evet arkadaşın dediği bu İslamda var , gördüğün rüyaya göre hayır mı şer mi olduğunu yorumlamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geveze Adam -- 7 Eylül 2013; 18:24:29 >
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    evet hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN....
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu gerçektende oluyor dimi hocam amcama hala inanamadım şoktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Believe43

bu gerçektende oluyor dimi hocam amcama hala inanamadım şoktayım

Şok olucak bir şey yok gayet bilinen bir şey bu.
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim aklımda bi soru oluştu. Amcamın kız arkadaşı var ve bana bunları anlattı. "sabaha yakın 2 rekat namaz kıldım. ve rüyada hayırlı olup olmaması için bir dua var onu okudum hayırlı olmadıgını gördüm" bunu söyledi ama bunu tek amcam değil annemde söyledi. Böle bişi gerçekten var mı git gide ürkmeye başladım

not: amacım kesinlikle trollük ve tartışma yaratmak değildir. Gerçekten bunu merak ediyorum.

Dinimizde var boyle birsey ve tamemen gercektir bizim valide hanim pek yapar ve cikarda

• quote:

quote:

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim aklımda bi soru oluştu. Amcamın kız arkadaşı var ve bana bunları anlattı. "sabaha yakın 2 rekat namaz kıldım. ve rüyada hayırlı olup olmaması için bir dua var onu okudum hayırlı olmadıgını gördüm" bunu söyledi ama bunu tek amcam değil annemde söyledi. Böle bişi gerçekten var mı git gide ürkmeye başladım

not: amacım kesinlikle trollük ve tartışma yaratmak değildir. Gerçekten bunu merak ediyorum.

Dinimizde var boyle birsey ve tamemen gercektir bizim valide hanim pek yapar ve cikarda

anam ben öldüm bittim kesin cehennemlik olacam

@Michelle Rodriguez

hocam ben böle bir şeyi ilk defa amcamdan duymuştum. sanırım ben bittim

• Büyük ihtimal ile istihareden söz ediyor arkadaşımız. 7 gün boyunca kesin bir sonuca erer diyor büyüklerimiz. Sende ilk geceden sonuca ermiş. Hayırlısı ne ise o olmuştur elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Büyük ihtimal ile istihareden söz ediyor arkadaşımız. 7 gün boyunca kesin bir sonuca erer diyor büyüklerimiz. Sende ilk geceden sonuca ermiş. Hayırlısı ne ise o olmuştur elbet.

hocam ben değil amcam ermiş
  • Hayırlısı hocam
  • Arkadaslarin dedigi gibi istiare. Senin hakkinda kotu biseyse helvani nasil istersin soyle ona gore hazirlim

• quote:

quote:

quote:

anam ben öldüm bittim kesin cehennemlik olacam

@Michelle Rodriguez

hocam ben böle bir şeyi ilk defa amcamdan duymuştum. sanırım ben bittim

Hayirdir hocam ne oldu ki

• quote:

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim aklımda bi soru oluştu. Amcamın kız arkadaşı var ve bana bunları anlattı. "sabaha yakın 2 rekat namaz kıldım. ve rüyada hayırlı olup olmaması için bir dua var onu okudum hayırlı olmadıgını gördüm" bunu söyledi. Böle bişi gerçekten var mı git gide ürkmeye başladım

Evet hocam oyle bir sey var beyaz ile siyah renk olmasi gerekiyor 2rekat namaz var ismini biliyordum ama unuttum

• Saçma saçma şeyler,bütün olay beyinde bitiyor.
  • Bazı rüyalar şeytani bazı rüyalar rahmani olabiliyor bu sebepten 3 kere tekrarlamakta fayda var 1 kere gördüm bittim ben deme hemen bi kaç kere daha denensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çay Erdal Bakkalda İçilir

Bazı rüyalar şeytani bazı rüyalar rahmani olabiliyor bu sebepten 3 kere tekrarlamakta fayda var 1 kere gördüm bittim ben deme hemen bi kaç kere daha denensin.

hocam ben değil amcam gerçekleştirdi bunu. dikkatli okuyun lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.