Şimdi Ara

Silinsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyChaos -- 27 Aralık 2016; 23:31:10 >

• OnlyChaos kullanıcısına yanıt
    arıza patch diye bir program ile hallediliyor genelde indirip cihaza kurup deneyin
    efs de programın hallemiyeceği bir hasar yoksa düzelir
  • Merhaba

S3 4.3 yükseltme; Rootlu tellerdeki yüklemeler için Zuluman arkadaşın modem ve kernelini kesin çözümdür. Hatalı 4.3 ve sorunsuz 4.3 den sonra bu iki dosyayı flaşladıkdan sonra hiç bir proplem kalmadı. 2. kez denedim ve yine oldu. Elline sağlık patron...

goo manager yes yes
    Sol menü tuşu instaall OpenRecoveryScript twrp mnager yükleniyor. kapa teli.
    Üst ses+home+aç/kapa tuşu ve modem ve kernel dosyası için intall+kaydır+home+intall+kaydır. (kaydırı twrp yi yükledikden sonra anlıcaksın.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

arıza patch diye bir program ile hallediliyor genelde indirip cihaza kurup deneyin
    efs de programın hallemiyeceği bir hasar yoksa düzelir

EFS'nin yedeği yok yine de işe yarar mı?
  • Misafir79 M kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Misafir79

Merhaba

S3 4.3 yükseltme; Rootlu tellerdeki yüklemeler için Zuluman arkadaşın modem ve kernelini kesin çözümdür. Hatalı 4.3 ve sorunsuz 4.3 den sonra bu iki dosyayı flaşladıkdan sonra hiç bir proplem kalmadı. 2. kez denedim ve yine oldu. Elline sağlık patron...

goo manager yes yes
    Sol menü tuşu instaall OpenRecoveryScript twrp mnager yükleniyor. kapa teli.
    Üst ses+home+aç/kapa tuşu ve modem ve kernel dosyası için intall+kaydır+home+intall+kaydır. (kaydırı twrp yi yükledikden sonra anlıcaksın.)

Tam olarak konunun linki mevcut mu acaba. Bu işlerde biraz acemiyim detaylı bir anlatım benim için daha iyi olurdu. Teşekkürler :)3
  • Sorunu hallettim aynı sorunu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasıl hallettin peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGage4ever

Nasıl hallettin peki?

Biraz erken bir cevap oldu ama inan hatırlamıyorum. Malum baya bir zaman geçti aradan.
    :D Ben de Kernel değiştirerek sorunu düzeltmiştim. Maxicep'te s3 için kerneller var. Xda'da da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.