Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 21 Mart 2021; 3:30:24 >

• Bende aynı şeyi arka koltuklar için düşünüyorum. Konuyu takipteyim.
  • Hocam ampulu pile bağlayacakmış gibi kolaycana yazmışsın da, o sensörü neye nasıl bağlayacaksın?
  • Sol koltukta varsa sağ koltuğun altındada mutlaka soketi vardır iyi bak.
  • Sol koltukta ağırlık sensörü yok corsada. Sağ koltukta da yok sensörü boşa alırsınız araba karmaşık bir canbus hattına sahip
    Bu canbus hattını ben epey araştırmıştım. Sonradan corsama afl far, koltuk ısıtma, yol bilgisayarı, ve toucj and connect navi eklemiştim
    Bu tarz ürünlerle bir çözüme ulaşmanız imkansız. Belki emniyet kemeri tokasından tetik alan kendi alarm sistemine sahip bir sistem tasarlanabilir tabi değer mi bence değmez. Kemer takmam için bu tarz sesli uyarılara ihtiyacım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne acayip konular açılıyor. Arkadaş ikaz et yanındaki kemeri taksın bitti. Böyle saçma şey için masrafa, uğraşmaya ne gerek var. Prensip gereği takacaksın diyeceksin binene. Ben daha takmam diyene rastlamadım.
  • Takipteyim.
  • Laftan anlamayan adam o ötünce arkadan bağlar ya da takıp yaslanır arkaya basit bir olay
  • Yanlış hatırlamıyorsam corsada iç aydınlatma far anahtarından açılıyordu. İç aydınlatma lambasına paralel bir adet buzzer bağlarsınız yandaki adam kemer takmaz ise takana kadar lambayı açık tutarsınız taktığındada kapatırsınız Lambayla paralel olması hoşunuza gitmez ise küçük bir buton ile çözersiniz.
  • ben de, aracımdaki sensörden kurtulmaya çalışıyorum.
    sökebiliyorsan hayrına al senin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

ben de, aracımdaki sensörden kurtulmaya çalışıyorum.
    sökebiliyorsan hayrına al senin olsun.

:D hocam bayağı güldüm yav :D
  • bence yanınızdaki kemeri bağlayana kadar sensör siz olun. ötün ona. sensör taklidi yapın. bence bağlayacaktır.
  • bence ugrasmaya degmeyecek kadar onemsiz bir ayrinti....onun yerine farkli uygulamalar yapilabilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ya ne acayip konular açılıyor. Arkadaş ikaz et yanındaki kemeri taksın bitti. Böyle saçma şey için masrafa, uğraşmaya ne gerek var. Prensip gereği takacaksın diyeceksin binene. Ben daha takmam diyene rastlamadım.

Bunu diyecektim.

• Evet ama yanına oturan laftan anlamayınca ne yapıcaksın.geçengün yanıma kayınpeder oturdu bende sensör var başladı ötmeye.dedim kemeri tak aldı eline kemeri kilitleme mekanizmasının yanına kadar götürdü eliyle tutuyor.sensör bağırıyor yahu taksana şunu dedim.zorla taktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.