Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_1903 -- 8 Temmuz 2014; 23:14:53 >

• up
  • hsbc o aman dikkat et. eyç es bi si, eyç es bi si...tekrar et hata yapma inşallah muvaffak olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

hsbc o aman dikkat et. eyç es bi si, eyç es bi si...tekrar et hata yapma inşallah muvaffak olursun.

Teşekkürler.
  • takım elbise + traş.insan kaynakları ile görüşmeye girerken ceketi kapalı tut,otururken açarsın.akıcı konuşmaya çalış,muhtemel sorular;iş tanımı,maaş beklentisi,tecrübelerinizle ilgili bilgiler,eğitim hayatınız,önemli özelliklerin neler,eksik gördüğün özelliklerin neler vs vs.kurumsal bir firma olacağı için ince ayrıntılara dikkat etmelisin.
  • bölüm ne hocam ?
    http://iskolig.com/ diye bir site var üye ol orada mülakat maaş çalışan memnuniyeti vs. konularda bilgiler mevcut
  • Hcsb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsbc nin şartları iyi değil. En kötü şartlar sıralamasında en sondan 2. gelir. Yakınlarımdan biliyorum. Ama işim yok diyorsan git tabi. Ama anca kölelik yaparsın demedi deme.

Bu arada HSCB değil HSBC orda yamulma sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Ray // 7 -- 8 Temmuz 2014; 22:21:58 >
  • X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    Deniz ve Liman İşletmeciliğı stajı yapınca mezun oluyorum.Stajda hergün beylizdüzü,haydarpaşa,maslak,ümraniye,beykoz gibi yerlere neredeyse günde 2 kere gidiyorum metrobüsle iş öğreniyorum diye.1.5 aya 400 tl stajdan sonra asgari ücret vericeklermiş.Bunlardan iyidir diye düşünüyorum.Ha şu var şuan istesem 1500+ maaşlı bir iş bulurum ama kariyerime alakasız olur(garson,giyim vs) yaşta 20..Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

Deniz ve Liman İşletmeciliğı stajı yapınca mezun oluyorum.Stajda hergün beylizdüzü,haydarpaşa,maslak,ümraniye,beykoz gibi yerlere neredeyse günde 2 kere gidiyorum metrobüsle iş öğreniyorum diye.1.5 aya 400 tl stajdan sonra asgari ücret vericeklermiş.Bunlardan iyidir diye düşünüyorum.Ha şu var şuan istesem 1500+ maaşlı bir iş bulurum ama kariyerime alakasız olur(garson,giyim vs) yaşta 20..Teşekkür ederim

oralardan iyidir tabiki masabaşı iş dışarda işin olmayacak servisin var. Yalnız bölümünle alakalı olmayan bir sektörde çalışmanı doğru bulmuyorum. Birde adamlar sadece seni mülakata çağırdılar. Emin ol en az 20 kişi daha çağırmışlardır. Ya toplu mülakata girersin yada tek tek olur. Bol şans

• X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.Aslına bakılırsa işe gireceğimi pek tahmin etmiyorum,dediğiniz gibi okuduğum bölümümden tamamen farklı,Şuan yeni mezunum lojistik alanındada kurumsal bir firmaya girmem imkansız,benim için tecrübe olucak ve daha iyi yaşam standartları için.En kötü işe servisle gider metrobüslerde sürünmem.Konu açma amacımda sadece bilgi almak istediğim.(İş başvurusunuda ben yapmadım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.