Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sormaya Geldim Gidiyorum -- 22 Temmuz 2014; 14:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riske atmaya gerek yok gelir gibi gorunuyor ama hersey olabilir ben yerinde olsam kesinlikle 3-4 tane daha yazardim

• Güzel yere gidiyosun haberin olsun girersin rahat ol tek tercih yap.

• Tutmaz. Boşa ümitlenme.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidoege

Tutmaz. Boşa ümitlenme.

Niye oyle dedin ki hocam simdi :s altina ne yazabilirim ayni ayarda tm-2 2200 tm-3 3000

• Gelir bence kesin :)

• kesin gelir ama sen yaz yine 1-2 yer daha riske girmeye değer mi.yazık olmasın puana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam bir seyler daha yazayim ama sabanci kadar tatmin edici siralamaminda uygun oldugu ne onerirsiniz?? :))

• BOUN Ekonomi at bence bir tane.
  • Bu nası bi risk anlayışı başka yazarsan sana ne zararı olacak abi ya tutmazsa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: natrium

BOUN Ekonomi at bence bir tane.

Hocam boun nasil pek bilmiyorum, yurt ortam falan nasildir? Bir de ailem ayda bana 1000-1500 gondericek bu para hem yurdumu hem yemegimi hem sosyal hayatimi karsilar mi ki orada?

• Şu tutar mı sorularından vazgeçin artık kimse bilemez onu .!! Yapmak istiyorsanız tercihinizi yapın ve bekleyin
  • Insani stres kapliyor biliyor musun? :)) birinin gelir demesi o kadar mutlu ediyor ki :) ha gelmez diyenler de psikolojiyi cokertiyor sonucta bir sene emek verdik, ben kendi adima soyluyorum 4 sene emek verdim :)) ki zaten bir cogumuz da oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Sormaya Geldim Gidiyorum

quote:

Hocam boun nasil pek bilmiyorum, yurt ortam falan nasildir? Bir de ailem ayda bana 1000-1500 gondericek bu para hem yurdumu hem yemegimi hem sosyal hayatimi karsilar mi ki orada?

Sabancı'da yetecekse, BOUN'da hayli hayli yeter bence.
    Biliyor musun bilmiyorum fakat Sabancı'da 2 kişilik yurt aylık 800 TL'ye yakın, yemek de ~500 TL.
    Sitesinden bir bak istersen.
  • Boğaziçi siyaset bilimi uluslararası ilişkiler, iktisat
    Gs uluslararası ilişkiler, işletme, iktisat
    Bilgi buralu hukuk

• quote:

quote:

quote:

Biliyor musun bilmiyorum fakat Sabancı'da 2 kişilik yurt aylık 800 TL'ye yakın, yemek de ~500 TL.

sabancı yurt bursu da veriyor, boun un oralarda yurtlar pahalı bildiğim kadarıyla özel 2 kişilik yurtta kalsam nereden baksan 700-1000 lira istanbulun göbeğinde aylık yeter mi kalan para?

@odm: hocam hukuk düşünmüyorum açıkçası yazarsam ank. yazıp geçerim, mf sıralamam da iyi iü endüstri müh. yazsam mı diye düşünüyorum ne dersin? gs nin da kendi yurdu yok sanırım, istanbulu bilmiyorum o yüzden barınmayı biraz abartmış gibi gözükebilirim ama önemli benim için

• quote:

quote:

quote:

quote:

sabancı yurt bursu da veriyor, boun un oralarda yurtlar pahalı bildiğim kadarıyla özel 2 kişilik yurtta kalsam nereden baksan 700-1000 lira istanbulun göbeğinde aylık yeter mi kalan para?

@odm: hocam hukuk düşünmüyorum açıkçası yazarsam ank. yazıp geçerim, mf sıralamam da iyi iü endüstri müh. yazsam mı diye düşünüyorum ne dersin? gs nin da kendi yurdu yok sanırım, istanbulu bilmiyorum o yüzden barınmayı biraz abartmış gibi gözükebilirim ama önemli benim için

http://map.sabanciuniv.edu/tr/tercihim/tamburs
    Tablo 4'de yazan YB, Yönetim Bilimleri sanırım evet haklısın, ama yemek hala yok o ücrette, bence Sabancı pahalı bir okul. Özel yazılacaksa Bilkent tek geçilir bence ama karar senin.
    İÜ, İstanbul Üniversitesi mi?

• natrium kullanıcısına yanıt
    evet hocam istanbul üniversitesi, bilkent i düşündüm imkanları geniş ama ankara olması kurcalıyor, sonuçta istanbul çok büyük daha çok şirket var, bazı yabancı menşeli şirketler yalnızca orada var vs. vs. ama sonuçta sabancının arkasına yazıcam yazarsam istanbul da bilgi çok iyi diyorlar bir de ama bilmiyorum, çalışmaktan araştırmaya fırsat bulamadık bir ay içinde ne bulursak bulduk (benim gibiler için)
  • quote:

evet hocam istanbul üniversitesi, bilkent i düşündüm imkanları geniş ama ankara olması kurcalıyor, sonuçta istanbul çok büyük daha çok şirket var, bazı yabancı menşeli şirketler yalnızca orada var vs. vs. ama sonuçta sabancının arkasına yazıcam yazarsam istanbul da bilgi çok iyi diyorlar bir de ama bilmiyorum, çalışmaktan araştırmaya fırsat bulamadık bir ay içinde ne bulursak bulduk (benim gibiler için)

Sabancı hoşuna gittiyse sorun yok bence, kabul ediyorsan yerini falan Sabancı'nın.
    Altına Bilkent/BOUN falan yaz garantiye al derim.
  • Sabanci giriste bilgisayar veriyormus dogru mu, kullanisliysa almayayim diyorum giderken (pozitif enerjiyle yaklasiyorum sanki o olmus gibi, o olmazsa...?) altina bilkent uluslararasi iliskiler iy olur mu? Yoksa issiz cok olan bi bolum mudur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.