Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce yaptığım aptallık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hücreçeperi -- 28 Eylül 2014; 16:07:50 >

• Aile yanı rahat olur ama çanakkale olsa iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan düğün dernek filminde gurup vitamininin vokallerinden birinin adını bilemeyince elemanın biri diğerine bir şey diyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sene başlasın zaten yenişehirde kafelerden çıkmaz olursun çanakkale manakkale unutursun kivanc hocaya selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmicsennin

Kardeşim sene başlasın zaten yenişehirde kafelerden çıkmaz olursun çanakkale manakkale unutursun kivanc hocaya selamlar

A.s kardes tanisiyor muyuz

• Kardeş seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum ve 10.700 lü sıralaman vardı sanırım. Eğer başka biriyle karıştırmıyorsam sıralamanı zaten çanakkaleye gelmiyor 10.600 le ben giremedim çünkü Hiç moralini bozma tıpı kazanmışsın keyfini çıkar. Kime sorsam tıpta okul çok fark etmez diyor tek pişmanlığın bence şehir olurdu ki puanın tutmuyormuş zaten (umarım yanlış değildir fail olmayalım)
  • Kusura bakma ama cıbır cıbır çanakkale varken neden öyle bir şey yaptın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Kardeş seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum ve 10.700 lü sıralaman vardı sanırım. Eğer başka biriyle karıştırmıyorsam sıralamanı zaten çanakkaleye gelmiyor 10.600 le ben giremedim çünkü Hiç moralini bozma tıpı kazanmışsın keyfini çıkar. Kime sorsam tıpta okul çok fark etmez diyor tek pişmanlığın bence şehir olurdu ki puanın tutmuyormuş zaten (umarım yanlış değildir fail olmayalım)

Aynen hocam konusmustuk inş. Dediğimizgibi ggüzel olur o da olmadi kasıp yatay geçiş artik

• Çanakkale candır ya

• İsmen hayır ama tercih döneminde danismistin ben sana gayet açık söyledim de böyle bi pismanliga dusmeni çözemedim açıkçası.bu işler cıbırlıkla dönmüyo senin için rahat olsun :D ayrıca ortam da gayet var ama ben içip sicmak İstiyom diyosan orası ayrı

• La siz iyice adama vuruyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp fakültesi eğer çok kısıtlayıcı bir ailen yoksa en iyi aile yanında okunur. (Tıp 3.sinifim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.