Şimdi Ara

-silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakimikurin -- 19 Ocak 2011; 23:58:21 >

• Kendi cinsel tercihini istediği gibi yaşayabilir. Bize niye anlatma gereği duydu.
  • ulan ilgi çekecem diye, maymunlukta sınır tanımayanlar cemiyeti...

Yahu madem daha önceden kitap çıkarmış ondan bahset, kitabın adını yaz.
  • ulan o zaman yeni kitap nasıl oluyor?, ilk kitabı de anlayalım. yeni kitabı diye cümleye girersen ben daha önce kitap çıkardığı sonucuna varırım...
  • itiraf et o sensin ve kendi kitabının reklamını yapıyorsun
  • Beğendim. Zaten genel olarak cinsel istekleri farklı olan erkeklerde bir duygusallık ön planda olur. Genel olarak diğer erkeklerden daha romantik ve daha bilgili olurlar diye düşünüyorum. Normalde heteroseksüel erkeklerin kafası erkek olarka çalışır fakat eşcinsel erkeklerde beyinlerinin yarısının bayan olarak çalıştığını düşünebiliriz. Bunu bir yerde okumuştum, oradan aklımda kalmış. Kafasının bayan gibi çalışması derken erkekleri arzulamak yada erkekleri istemek olarak algılamayın, daha çok bayan gibi düşünmek yani bir olayı düşünürken erkekler yüzeysel olarak olaya bakıyorlarsa bayanlar daha derine inerler. O anlamda söyledim.

Eşcinsel insanlar (Transeksüellerden bahsetmiyorum) gerçekten çok hisli insanlardır fakat toplumdan gördükleri yanlış yargıdan dolayı hayata tutunamıyorlar. Gerçekten üzücü birşey. Eşcinsel insanlara saygı duyuyorum.

• Panpa bu adam incideki can yücel gibi şiir yazma başlığını okumuş bence.
  • nicki niye firariperest yapmadın? alınmış mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.