Şimdi Ara

Silk alımı hakkında yardım gerekior !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar kredi kartım ile silk alacagım fakat nası olcanı cozemedim tam acıklayacak arkads varmı paypal nedir click&buy nedir bi acıklarsanız sevinirim paypal ile nasıl alınır ayrı bi uyelik gerekirmi vs vs ? simdiden saolun ..

• İLk basda siteye giriyorsun silk change bölümü var tıkla ve silk almaya gel click&buy yada paypaldan al ama alman için ilk önce üyelik alman gerekiyor üyelik bilgilerinde kredi kartının her hanesini artı adreslerin filan var onları doldur + her ihtimale karsı ekran klavyesini kullan pcnde virüs varsa g/te gelmeyesin die sölüyorum ondn sonra sifreni alıyorsun ve e mail adresini yazıorsun hangi e maile aldııysan sifreni yazıyorsun ödemeyi teyit et ve ne kadar silk isdediysen o kadar silk hesabına gecior ve güle güle kullan oluyor x)
  • Silkroad online ana sayfasındaki e_pinlerdende rahatlıkla alabilirsin. Belki biraz pahalı gelecektir ama telefon ile destek alabilirsin. 5 dakika içerisinde silk sahibi olursun.
  • gerek yok ole ugrasmaya benim kredi kartım var ztn de onlan alcam :D en kolay nasıl alabilirim gibisinden sordum :D
  • bana kalsa derim ki biras ingilizcen varsa .. paypal uye ol bilgilerini gir.. kredi kartını tanıtırsın en son.. nese once 2$ kesiyolar uyelik icin paypalda fakat daha sonra ilk alışverişinde geri alabiliosun 2$ parani ... nese sonra da Silkroad sitesinden silk charge yaparsin paypal secersin.. otomatik yonlendirir sonrasi kolay zaten odeme yapicaksin tek tık o kadar.. anında silk (:
  • Bildiğim kadarıyla kredi kartıyla doğrudan silk çekimi kapalı.

İşte gittigidiyor a girip kredi kartını kullanarak silk yükleyebilirsin.(nam-ı diyar e-pin)

Ya da paypal veya clickandbuy üyeliği alabilirsin.

Fakat sana şurda şöyle bir tafsiyede bulunacağım kimsenin işini engellemek gibi olmasın ama bence paypal veya clickandbuy sistemleri ile silk al ucuza geliyor.

Ya da ben riske girmem kardeşim girer gamesultandan,vs. alırım diyosan o da güzel bir silk ama yöntemi.

Clickandbuy ile almak istiyosan yardımcı olabilirim.
    Seçim senin.
  • goodluck760 abim tanıdnımı beni bende persiadayım nickim A_PaiNe biliyosun dimi
  • Paypaldan alıp banlanmamak istiyorsan belkiwww.oyunticaret.com sana yardımcı olabilir. Ulaş derim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.