Şimdi Ara

Silk Yükleyen Cafeleri Yazalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya o bilgisayarlarda keylooger veya trojan varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapika

beyler dikkat edin yalnız bi kredi kartından bir çok kişiye item mall alırsanız joymax anlarsa charınız banlanabilir. Benim bildiim bu. Eğer yanlışım warsa düzeltin

Benim de bildiğim bu şekilde.. O yüzden çok da güvenli bir yol olduğunu düşünmüyorum. Ben bu şekilde bir risk almayın derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthun Maurits

quote:

Orjinalden alıntı: sapika

beyler dikkat edin yalnız bi kredi kartından bir çok kişiye item mall alırsanız joymax anlarsa charınız banlanabilir. Benim bildiim bu. Eğer yanlışım warsa düzeltin

Benim de bildiğim bu şekilde.. O yüzden çok da güvenli bir yol olduğunu düşünmüyorum. Ben bu şekilde bir risk almayın derim..

Sevgili Arkadaşlar,

Kulaktan dolma olan yukarıdaki bilgiler iki yönden yanlış:

1- Silkroad yapımcıları (ve diğer bütün oyun sunucuları) hiç bir kimseyi asla "kendilerine çok para ödüyor diye" banlamazlar! (Netice itibariyle bunlar birer ticari kuruluştur ve müşteriler -yani bizler- onlara ne kadar çok para ödersek o kadar makbulüzdür)

2- Öte yandan, öyle gibi görülse de, kredi kartıyla yapılan tüm ödemeler aslında doğrudan Silkroad firmasına yapılmamaktadır. Arada "PAYPAL" denilen uluslararası bir başka firma ve ayrıca kredi kartı bilgilerinin korunmasına yönelik olarak VİZA'nın "VERİFİED" denilen çok emin bir veri aktarım sistemi vardır. Yani, parayı ödediğimiz firma ve size "silk" i satan firma farklı kuruluşlardır.

(Bu konuda daha ayrıntılı bilgiyihttp://www.paypal.com/ adresinden edinebilirsiniz)

Özetlemek gerekirse; parayı ödediğiniz Paypal firması, Silkroadın sahibi olan joymax co ltd Şirketine parayı kredi kartı sahibinin gerçek adı soyadı altında değil, Silkroad'daki "üyelik adınız adına" aktarmaktadır ve hiçbir açıdan, hiçbir sakıncası yoktur.

Ha bu arada unutmadan; Silklerinizi ufak bir masraf karşılığı kafemizden temin edebilirsiniz.

(Donanımımız olarak: 19 inc ve 2 MS tepki süreli LCD ekranlarımız, ve 3,6 GHZ intel işlemcili bilgisayarlarımız, ve 2048 K bağlantı hızımız, ve de rahat koltuklu, klimalı salonumuzla hizmetinizdeyiz)

Saygılarımızla,

KültürKafe,

Beşevler mah. ve cad. No: 168

NİLÜFER / BURSA

tel: 451 63 97

• Bornova Küçükparkta size yardımcı olabilirim...
    Bana mesaj atabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Ankara Kızılay da (tam Kızılay olmuyor aslında Maltepe Camii 'den biraz yukarıda) Chatlak 2 adlı bir cafe var.Oranın sahibi bu işlerle uğraşır mı bilmiyorum ama orda uğraşanı çok gördüm.Belki yardımcı olabilirler

Benden söylemesi siz silk inizi gene kendiniz alın.Bu devirde kimseye güven olmaz.

bencede
  • ya bi ankrada bilen yokmu bıktım aramaktan biri biliosa yerini tarif etsin demet yada kızılay taraflarında chatlak a gittim yapmıolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_tr -- 17 Ağustos 2006; 16:18:59 >
  • walla ankarada bizim int cafe warda o da sadece bana yaptı çok geldiğim için yani gelirsen yapmaya bilirler int cafe çayyolu son durakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: samuray_tr

ya bi ankrada bilen yokmu bıktım aramaktan biri biliosa yerini tarif etsin demet yada kızılay taraflarında chatlak a gittim yapmıolar

Chatlak cafe de var.

Diğer chatlakta var mı bilemiyorum 2 şubesi var.

Fevzi çakmak sok.22/B de ki Chatlak Cafe'de var.
  • Eskişehir de varmı bilen yokmu?
  • manisada silk yükleyen cafe biliyosanız yazar mısınız
  • bilen yok mu yaa benim için çok önemli lütfen bilen varsa yassın buraya yaa
  • yaa böle hortlanan konulara bayılıyorum 2ay geçmiş valla tebrik ediyorum nasıl buluyorsunuz.
    bi tahmin o mühim tuş arama butonunumu kullandınız
    ya saın kızmayın gerçekten yürekten kutluyorum sizi kimse arayıp uğraşmazda
  • slm izmir hatay da olan kardeş açık adres verebilirmisin ben üçkuyularda oturuyorum gelip satın alacagım

10m gold nekadar? 14-15ytl ise alırım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamitCagdas -- 18 Ekim 2006; 1:07:17 >
  • manisada silk yükleyen cafe var mı biliyosanız lütfen nerde söyleyin
  • Bornova Küçükparkta Kafekeyf
  • tenar kardeş biraz daha açık terif edersen geleceğim bende bornavada oturuyorum şunun yanında şu sokakta falan çok ii olur
  • cafelerre ne gerek var babanızın kredı kartı yokmu
  • Bursa'da Yıldırım - Selimzade Mh. de Emre net.
    ne kadar yüklersen yükle +5 ytl alıyor..(sömürüyor bizi ama napalım)
    İlgiLenenlere duyurulur :D:D
  • Sevgili Arkadaşlar,

Kulaktan dolma olan yukarıdaki bilgiler iki yönden yanlış:

1- Silkroad yapımcıları (ve diğer bütün oyun sunucuları) hiç bir kimseyi asla "kendilerine çok para ödüyor diye" banlamazlar! (Netice itibariyle bunlar birer ticari kuruluştur ve müşteriler -yani bizler- onlara ne kadar çok para ödersek o kadar makbulüzdür)

2- Öte yandan, öyle gibi görülse de, kredi kartıyla yapılan tüm ödemeler aslında doğrudan Silkroad firmasına yapılmamaktadır. Arada "PAYPAL" denilen uluslararası bir başka firma ve ayrıca kredi kartı bilgilerinin korunmasına yönelik olarak VİZA'nın "VERİFİED" denilen çok emin bir veri aktarım sistemi vardır. Yani, parayı ödediğimiz firma ve size "silk" i satan firma farklı kuruluşlardır.

(Bu konuda daha ayrıntılı bilgiyihttp://www.paypal.com/ adresinden edinebilirsiniz)

Özetlemek gerekirse; parayı ödediğiniz Paypal firması, Silkroadın sahibi olan joymax co ltd Şirketine parayı kredi kartı sahibinin gerçek adı soyadı altında değil, Silkroad'daki "üyelik adınız adına" aktarmaktadır ve hiçbir açıdan, hiçbir sakıncası yoktur.

Ha bu arada unutmadan; Silklerinizi ufak bir masraf karşılığı kafemizden temin edebilirsiniz.

(Donanımımız olarak: 19 inc ve 2 MS tepki süreli LCD ekranlarımız, ve 3,6 GHZ intel işlemcili bilgisayarlarımız, ve 2048 K bağlantı hızımız, ve de rahat koltuklu, klimalı salonumuzla hizmetinizdeyiz)

Saygılarımızla,

KültürKafe,

Beşevler mah. ve cad. No: 168

NİLÜFER / BURSA

tel: 451 63 97

İyi güzelde Silk alırken üzerine komisyon falan alıyormusunuz???

• Antalyadan Yokmu :????
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.