Şimdi Ara

Silk Yükleyen Cafeleri Yazalım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İZMİRDE BULUNAN ARKADAŞLAR ADRESİNİZİ VERİRSENİZ BİZDE SİLK ALMAK İSTİYORUZ BİZE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueJaGuaR -- 19 Ekim 2006; 10:52:40 >
  • bornova küçükpark askeriyenin orda kafekeyf
  • bence böyle şeylere girmeyin banlanabilirsiniz
  • YeR:KıRıKKaLe
    CaFe: KaaN İNTeRNeT CaFe
    ben yaklasık 400 silk yüklettim (tabi ufak bi komisyoon aldı)
  • yokmu kütahyadaaaaaaaaaaa ? yada eskişehirde ?
  • Ewt İzmirde Olursa iyi oLur
  • heralde komisyon alacak adam hayrına yükleyecek değil ya
  • Arkadaşlar bilmiyorum size yardımı dokunur mu ama kredi kartı kullanacak kadar yaşım tutmadığı yıllarda bu email yoluyla pek çok sanal item(parayla satılan xp hp kitleri gibi) aldım. Sadece legal şeyler aldırabilirsiniz (silk) ama sakın yok golddu karakterdi gibi illegal şeyler dile getirmeyin. Ayrıca sistemi yürüten bir Türk arkadaş.

İşlem çok basit.. Msn de oyunveoyun@hotmail.com u listenize ekleyin.
    Size sorular sorulacak. Hangi oyun hangi server ad ve soyad istediğiniz şeyler (vb). Sonra istediğiniz şeye karşılık ücret talep edilecek. (Komisyon usulü)
    Verilecek banka no ya para yatırıyorsunuz. Ve 1-3 saat içinde accountunuza SRO için mesela silk geliyor.

Tabii ki sisteme account bilginizi vermek durumundasınız. Burası moral bozucu gibi görünüyor ama adam bu işi profesyonel anlayışta yapıyor. Kimse bindiği dalı kesmek istemez bence. Zaten benim acclerimin hiçbiri bugüne kadar çalınmadı. Burada ayrıca cep telefonu açık adres ad ve soyad bilgilerini veremiyorum. Ama sizde müşteri olursanız direkt görüşme şansınız da var.

Ayrıca bu sistemden faydalanırsanız lütfen buraya tecrübenizi aktarın ki, diğer arkadaşlarda faydalanabilsinler. Teşekkürler

Sevgiyle Kalın.

• Tenar arkadaşım ben SİLK almaya gelicem kafekeyf e 250 silk KAC YTL ??
  • Samsun da varmı?
  • İstanbul Bahcelıevler/Bakırkoy/yenıbosna/sırınevler tarafında varsa pls soyleın
  • bursa/orhangazi de bilen varsa lütfen yazsın çok pis makbule geçer artık nasıl çok pis geçicekse
  • BEn de ankaranın Nallıhan ilçesinde bi cafeden yuklettim ama ismini unuttum cafenin

zaten 3 int cafe var sorarsanız gösteririler
  • örneğin ben hala silk alamadım bizim bir internet war sahibi lvl 70 serwer xian o bana ne kadar silk istiosundedi 300 dedim 50 m getirdedi getirdim aldı
  • bolu merkez varmı yardım
  • Ya gider chatlagdan alırım ama chargeback olmasın ban yemeyelim arkadaşlar şuna bir açıklık getirin
  • manisa veya izmir karşıyaka, bornovada varsa söyler misiniz ????
  • kafeler para kazanmanın yolunu bulmus
  • BODRUM YOK MU??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.