Şimdi Ara

Silk Yükleyen Cafeleri Yazalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğniz gibi herkesin kredi kartı yok.Genelde benim gibi öğrenci takımı kredi kartı yüzünden item mall dan yararlanamıyor.Bazı internet cafeler parası karşılığı silk yüklüyomuş.Bunlardan bildiğiniz cafeleri şehir yer olarak yazarsanız çok yaralı olacağını düşünüyorum.Mesela ben ankaradayım ve böyle bi cafe arıyorum.Bilen varsa (mümkünse kızılay yada demet çevresinde)yazabilirmi

• Harbiden ya silk yükleyen, para satan cafe bildiginiz varsa yazıverin. Valla çok hörmete geçicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Harbiden ya silk yükleyen, para satan cafe bildiginiz varsa yazıverin. Valla çok hörmete geçicek.
    Nasıl yani? Adama parayı veriyorsun o da kredi kartıyla sana silk mi alıyor? Böyle birşey olabilir mi ki?
  • evt bizim burda bi cafe var cafenin sahibi abi 23 yaşında öle bi çalışma yapıyo walla bizim cafede lvl 7 çocukta bile maymun gördüm bende maymun la köpek bide ticket aldım walla bi de ucuz a veriyo cafede hemen hemen herkeste maymun var ...,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

Nasıl yani? Adama parayı veriyorsun o da kredi kartıyla sana silk mi alıyor? Böyle birşey olabilir mi ki?

Alıntıları Göster
    neden olmasınki.. sen hesabına giriş yaparsın (bilgilerini kişiye göstermeden) o da sana silk satın alır (bilgilerini sana göstermeden)

fazla zor bi olay diil yani..parayı verdikten sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feversea

neden olmasınki.. sen hesabına giriş yaparsın (bilgilerini kişiye göstermeden) o da sana silk satın alır (bilgilerini sana göstermeden)

fazla zor bi olay diil yani..parayı verdikten sonra..

Alıntıları Göster
    ya bu forumda izmirden biçok kişi wardı biliyorm.. warsa böle bi cfe söyleyn yararlanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorenadesign

ya bu forumda izmirden biçok kişi wardı biliyorm.. warsa böle bi cfe söyleyn yararlanalım

Alıntıları Göster
    varsa istanbul/anadolu yakasından bildikleriniz yazin, çok makbule geçer.. Yana yana paypal, cc ariyorum arkada$ takimindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdsng

varsa istanbul/anadolu yakasından bildikleriniz yazin, çok makbule geçer.. Yana yana paypal, cc ariyorum arkada$ takimindan.

Alıntıları Göster
    herkes bu bölgeden yazın demiş ama daha hiç kimse bu bolgede su war dememiş hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

herkes bu bölgeden yazın demiş ama daha hiç kimse bu bolgede su war dememiş hehe

Alıntıları Göster
    arkadaşlar buyrun gelin yardımcı olalım.VIZIR İNTERNET konya selçuklu malazgirt mahallesi.ben her zaman burdayım,yani çalışma saatlerim 08.00-24.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani_from_hell -- 11 Ağustos 2006; 21:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani_from_hell

arkadaşlar buyrun gelin yardımcı olalım.VIZIR İNTERNET konya selçuklu malazgirt mahallesi.ben her zaman burdayım,yani çalışma saatlerim 08.00-24.00

Alıntıları Göster
    dur bakalim ben abimle konusuyum izmir y.yurtta zmirde olanlari beklerim abimle konustuktan sonra adresi veririm hem tam silkroad oynanicak bir ortam :)
    rahat serin ve herkez silkroad oynuyor lagsiz ve seviyeli bir ortam :)
    reklamlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punsier

dur bakalim ben abimle konusuyum izmir y.yurtta zmirde olanlari beklerim abimle konustuktan sonra adresi veririm hem tam silkroad oynanicak bir ortam :)
    rahat serin ve herkez silkroad oynuyor lagsiz ve seviyeli bir ortam :)
    reklamlar :)

Alıntıları Göster
    Kuzenim int cafe isletiyor ve bu tip oyunlar oldugu surece internet saat ucretinden kazandıgım para gold,coins vs satmaktan daha az getiriyo diyo..

her iki taraf icinde de hayırlı bisey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtgzngl

Kuzenim int cafe isletiyor ve bu tip oyunlar oldugu surece internet saat ucretinden kazandıgım para gold,coins vs satmaktan daha az getiriyo diyo..

her iki taraf icinde de hayırlı bisey :)

Alıntıları Göster
    İstanbul Maltepe içinde eğer varsa buraya yazabilirmi bilen biri veya sahibi olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLscream2*

İstanbul Maltepe içinde eğer varsa buraya yazabilirmi bilen biri veya sahibi olan.

Alıntıları Göster
    ankarada, kızılay flm yok mu ya Bolca silk almayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 11 Ağustos 2006; 22:10:43 >
  • ya beyler bundan çok kişi yaralanır.bu konuyu sabitleyip bide içinde bölümlere ayırdımı birçok arkadaş ve int cafeci faydalanır(mesela ist-ank-izmir gibi alt başlıkla)yokmu ankara kızılayda cafe bilen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuray_tr

ya beyler bundan çok kişi yaralanır.bu konuyu sabitleyip bide içinde bölümlere ayırdımı birçok arkadaş ve int cafeci faydalanır(mesela ist-ank-izmir gibi alt başlıkla)yokmu ankara kızılayda cafe bilen???
    Ehu bizim cafeci oyle yapıtor 200 SilK'e 2m Felan komisyon alıyor sanırsam ama oda kayseride ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Ehu bizim cafeci oyle yapıtor 200 SilK'e 2m Felan komisyon alıyor sanırsam ama oda kayseride ..

Alıntıları Göster
    Ankara Kızılay da (tam Kızılay olmuyor aslında Maltepe Camii 'den biraz yukarıda) Chatlak 2 adlı bir cafe var.Oranın sahibi bu işlerle uğraşır mı bilmiyorum ama orda uğraşanı çok gördüm.Belki yardımcı olabilirler

Benden söylemesi siz silk inizi gene kendiniz alın.Bu devirde kimseye güven olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

Ankara Kızılay da (tam Kızılay olmuyor aslında Maltepe Camii 'den biraz yukarıda) Chatlak 2 adlı bir cafe var.Oranın sahibi bu işlerle uğraşır mı bilmiyorum ama orda uğraşanı çok gördüm.Belki yardımcı olabilirler

Benden söylemesi siz silk inizi gene kendiniz alın.Bu devirde kimseye güven olmaz.

Alıntıları Göster
    yalovada var gelip alın hemde ucuz

• selam arkadaşlar izmir hatay caspernet cafe silk gold satışlarımız var isteyenler pm atsın burdan bana görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELCUK_TR

selam arkadaşlar izmir hatay caspernet cafe silk gold satışlarımız var isteyenler pm atsın burdan bana görüşelim
    İzmir bornova çivarında olan yokmu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

İzmir bornova çivarında olan yokmu ya?

Alıntıları Göster
    çok gerekli bi topic ben akrabamla uraştım alamadım izmirde varsa doruysu arkadaş yazmış hatay die ama hatay bana ters karşıyaka yada bornova civarları olur var mı böle cafe si olan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.