Arkadaşlar buyrun gelın misafirim olun çok fazla zamanınızı almaz bir iki otobüs ile gelebilirsiniz bizim kafede hemen herkez silkroad oynuyor hem bu şekilde tanışırız fikir alış verişide yapabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: Punsier
dur bakalim ben abimle konusuyum izmir y.yurtta zmirde olanlari beklerim abimle konustuktan sonra adresi veririm hem tam silkroad oynanicak bir ortam :) rahat serin ve herkez silkroad oynuyor lagsiz ve seviyeli bir ortam :) reklamlar :)
TAMAM TEYZEOĞLU GİRDİK İŞE KONUŞTUK OKEY
İstanbul / Küçükçekmece Barış İnternet Adres : Mehmet Akif Mahallesi Aşık veysel Caddesi Tolga 1 Sokak no : 3 / B İkitelli / İstanbul
100 Silk : 22,5 YTL ve katları
yakın olanlar burdan temin edebilirler..
Sonunda bi adres.
Google Earthdan yerin kordinatlarını werebilr misin yada resmi buraya koysan Çok mu şey istedim
Böle bi cafe pendikte warmı???
ya abi bu silk galiba ipek demek ama ne işe yarıyooo
quote:
Orjinalden alıntı: SELCUK_TR
Arkadaşlar buyrun gelın misafirim olun çok fazla zamanınızı almaz bir iki otobüs ile gelebilirsiniz bizim kafede hemen herkez silkroad oynuyor hem bu şekilde tanışırız fikir alış verişide yapabiliriz
ya ben bu adamdan silk alıcaktm nie banladınz
:) ben sana tarif edeyim orayi simdi y.yurta dolmuslari,na biniyorsun adnan kahveci parki var biliyorsundur adnan kahveci parkinda in oradan yukari ordu caddesine bi yol cikiyor sen o yoldan cikma duz git basin sitesi yolu var hastaneye giden yok y.yurt devlet hastanesine sol tarafta kocaman bir tabelada caspernet internet cafe yaziyor guzel bir ortam guvenli ve saglam makineler var :) reklam yapmis giib olmayalim ama tum cafe silkroadci .) gel hem tanisiriz hem islerini hallederiz saygilarimla
beyler ıyı guzel hosta sooyle sakarya nın merkezınde bu ısle urasan varsa lutfen bna cvp yazsın kurt almayı dusunuyom para bırıktıre bırıktıre cnım cık tı cvp bkılom
Silk kredi kartsız da yüklenio kendi hesabınamı ne para yolluommussun falan filan karısık geçen birisi unıondan yazmıstı
eaheuaheuaehauehauehau şunlara bakın reklam yapıyo ayıp deil mi gistsin reklam şirketine verin o cafeleri
Beyler İzmir - Üçkuyular da varmı cafe? Yalnız 22.5 ytl çok pahalı___18ytl veririm ancak.
yeşilyurt' a da gitmem burda iyi bir cafe var zten sırf silk için değmez hem çok pahalı 22.5ytl...
Ankara Etlikde Var mı????????????????
eskişehirde warmı emek-sultandere-tewpebaşı hariç her yere giderim
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_akgün
beyler ıyı guzel hosta sooyle sakarya nın merkezınde bu ısle urasan varsa lutfen bna cvp yazsın kurt almayı dusunuyom para bırıktıre bırıktıre cnım cık tı cvp bkılom
bende sakaryadayım benimde almam lazım para hazır da eğer sen bu işi becerdiysen yada sakaryada yapabilicek insan varsa sölesin ihtiyaç var
izmirde yok mu varsa yazar mısınız?
gsliyim sen greece serverında mısınnickin tanıdık geliyoda
beyler dikkat edin yalnız bi kredi kartından bir çok kişiye item mall alırsanız joymax anlarsa charınız banlanabilir. Benim bildiim bu. Eğer yanlışım warsa düzeltin
kocaeli olan varsao lur kandıra tarafından omasın lütfen çok uzak
Antalya da Dayımın cafe sinde war bn gold ticket kullandm 4 ay once acdm lvl 40 ım % 19,61 tarim basin e beklerım