Şimdi Ara

Silkroad 140 Lw yeni ırklar İslam ve Hindistan !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette gezinirken böyle bi video gördüm .videoda haritalar gayet mantıklı geldi fake olabilir ama genede bir bakın

http://www.dailymotion.com/video/xa4g8u_silkroad-140lvl-harytasy-yslam-irky_videogames

• Fake gibi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Fake gibi durmuyor.

banda öyle geldi ama forumu iyi tanırım.buna fake diyende çıkacaktır xD
  • 105 Lv. sınırı ile açılacak olan yerler buralar. 140 Lv. ile ilgili henüz hiçbir Sro oyununda bir içerik yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

105 Lv. sınırı ile açılacak olan yerler buralar. 140 Lv. ile ilgili henüz hiçbir Sro oyununda bir içerik yok bildiğim kadarıyla.

105 lwde yeni bi ırk gelmiyor

110 lwlde islam geliyor.diye biliyorum.

105lwde bu kdr harita açılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 5 Aralık 2009; 19:10:33 >
  • Videounun gerçekle bi alakası yok.Zaten videonun yapımcısıda bunu sadece eğlence için yaptııgını açıklıyor.
  • buna gerçek dediğinize inanamıyorum
  • FAKE!! okadar çok fortress mı olur ya
  • kervan üzerine kurulu oyunda ticaret araçları bile silkle satılıyorken ndn olmasın
  • Video fake. Adam kendi blog unda açıklamıştı.. Zaten çok basit yapmış. Joymax her yeni capla gelen maplere itemlere önem veriyor. Detaylı çalışıyor.. Çok basite kaçmış bu arkadaş zaten.
  • ya konu açıklamasında da dedim fake olabilir diye bi şe paylaşmak istedik dalga geçiyorsnuz.doğruyu bilsem koyarmıydım

ama sallayan adam isabetli sallamış bana göre xD
  • yok artik

bia ralar bi resim dolaniyordu adam o resimi yakindan tanitmis bu..
  • ble olursa sronun tadından yenmez bnce
  • Videoyu izledigim zaman Bandit Fortresin olmadığını gördüm.Fake gibi durmuyor ama Banditin olmayısı beni süpelendirdi
  • alexan der nerde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.