Şimdi Ara

Silkroad Acayip Derece Yavaş Açılıyor ve Oyunda Sürekli Lag Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen bilgisi olan biri yardım etsin 2 günden beri silkroad acayip yavaş açılıyor ve bütün serverlara girdiğimde hepsinde sürekli lag ve giriş yaparken sürekli c9 hatası alıyorum PCde virüs taraması yaptım hem Kaspersky hem de Spyware Doctor çalışıyor ama nolduysa 2 günden beri böyle delirmek üzereyim

• aynenconvaynen
  • Sendede mi ? :( Bende bitek bende var sanıyordum
  • Bende de aynı sorun var.
  • bende diyorum noldu bu pc'ye..meğersem herkezde yavaş açılıyormuş..
  • Yavaş açılsa ne alâ Çok yavaş falan açılıyor ama image kod ekranı yaklaşık 15 saniye de geliyor

Sonra yazıp enter yapınca % 97 C9 hatası veriyor girsede her sn lag oluyor...

Bu GM iyice sapıttı battıkca batırıyor oyunu silkroad'dan soğudum vallahi
  • ya birde adama tıkladığında start dediğinde o loading nasıl doluyor öle eskiden vıjjjt diye doluyordu..
  • Bende diyorum noldu bu pc ye
  • Ne yapalım artık düzelene kadar EcSro ile devam edeceğiz
  • Sistemim gayet iyi

2 GB ram

Ati Radeon İCeQ Turbo HD 3800 512 mb Ekran Kartı
    Diğerlerinide saymamı istermisin

Sistemle alakalı birşey değil Silkroad'ın bize karşı bir kampanyası kim daha önce Pc'sini parçalayacak

Konu yanlış anlaşılmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey_26 -- 3 Aralık 2008; 19:33:34 >
  • bndede var tüh bnde bugün bunu görmeden konu açmıştım :( of ya serverlar boş giriom kasamıom
  • Ben bide silkroad silip yeniden yükleyecektim Sro setup dosyasınıda yüklediğim yere atmışım hem sro silindi hemde setup gitti şimdi 950 mb küsür yeniden indiriyorum + yanında promosyon olarak sinirlenmem için mouse da inanılmaz gıcık sorunlar başladı bakalım nereye gidecek sonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON_61

ya birde adama tıkladığında start dediğinde o loading nasıl doluyor öle eskiden
    quote:

vıjjjt
    diye doluyordu..

• arkadaşlar bnmde çok yawaş açılıyordu ram 512 di 1 gb yaptım şuan köpek gibi çalışıyorrr :) nazar deymes inş.
    Darısı Başınıza.. Aminnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.