Sro Sitesi hacklenmiş olabilir dc yememeye calısın yoksa giremezsiniz
haha :D
biraz mantık güzel insan
bole oyuna boyle mantık?? 2 haftada 2. bu bole giderse oynamaktan cok acmaya calıscaz!!
Sitesi açılıyor şimdi ancak oyuna halen girmiyor, ayrıca saçma sapan mesajlar atmayın her siteye girişte sorun olduğunda bu site hackleniyor anlamına mı geliyor?
quote:
Orijinalden alıntı: winnar61
Sro Sitesi hacklenmiş olabilir dc yememeye calısın yoksa giremezsiniz
Bu sıra moda "Silkraodın sitesi hacklendi" demek ilk yazılan şey.Bu ilginç geliyor bana neden bu şekilde yazıldığı da tabii..
silkroadın sadece o sitesi yok yayın yapan sitelerinden 1i gittigi zaman oyuna giremezsin orda hacklenme sozcugunu yanlıs kullandım kabul ediyorum ama cokmus olabilir yada baska bir sorun sonucta oyuna girebilior musun?
quote:
Orijinalden alıntı: winnar61
silkroadın sadece o sitesi yok yayın yapan sitelerinden 1i gittigi zaman oyuna giremezsin orda hacklenme sozcugunu yanlıs kullandım kabul ediyorum ama cokmus olabilir yada baska bir sorun sonucta oyuna girebilior musun?
Sunucu denetleniyor, hack falan yok nerdende çıkardın
normaldende girilmior artık benm 2 charın oyunda ama sronun kendi clientinden girmeye calısınca internet yokken ki seyi verior The server is going....
@winnar61 Forum donanım ciddi bir forum sitesi.Bu yüzden bu siteye uygun davranış sergilemenizi rica ederiz. Modlarımzı burda ve gereğini yapıyorlar.Geçende bu tip yazılar yazanların konuları kapatıldı. Lütfen ölçüp biçerek yazmayı ihmal etmeyin.Ben müneccim değilim.Ne yazarsan onu anlarım.Yazarken yazanın aklından geçeni okuma gibi bir özelliğe sahip biride forumda yoktur.
Dedim ya hacklenmemiş yanlıs kullandım ama cokmus olabilir die
http://www.joymax.com/silkroad/ girmeyi deneyin ne cıkıor?? -1000 o nedemek bilmiorm ama iyi bişe olmadıgı kesin kimse oyuna giremedigine gore?