Şimdi Ara

SİLKROAD BEST EVENT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Silkroad'ın hakkında bir komplimanı ilan et, ve bir Silkroad parıltı sürüşünü kazanması için bir şansı al"!
    Senin şerefini göster!
    22 Eylül'de — Silkroad'a senin en iyi komplimanını meydanların SRO şeref derecesi kısmında internet üzerinde 6 Ekim'de ilan etmek, seni sınırlı bir baskı Silkroad 2gb parıltı sürüşüne alabilir.
    Zaman şu an, bize gerçekten ne kadar Silkroad'ın olduğunu göstermesi için midir, sana yollardır. Sadece SRO şeref derecesine üzerinde yönet, ve bir konu söylemesini bizim neyin senin oyun en favori görünüşün olduğu veya senin kesinlikle, neden Silkroad'ı oynamak zorunda olduğuna ilan et.
    3 galip, rasgele seçilecek, ve 8 Ekim'de ilan edilecek, 2009 olay dönemi: 22 Eylül'de (Tue) — 6 Ekim'de (Tue) Silkroad standart zamanı.
    Duyuru:
    Galipler, ilan edilecek, 8 Ekim'de (Thu), paha biçecek: Silkroad 2gb parıltı sürüşü.
    * SRO haberci olayı, bu olaydan sonra doğru başlayacak, bundan dolayı onun için dikkat edecek!
    Bu duyuruya cevaplama. SRO şeref derecesinde yeni konuyu ilan et

----------------------------------------------------------------------------------------
    Bu, internet üzerinde olan Silkroad'dır, SRO şeref derecesi kısmı, meydanlara eklendi. Bu kısım, kullanıcılar için Silkroad'a onların takdirini internet üzerinde göstermek için yaratıldı.
    Bu kısımda her şey, kuran toplumsal adamaya doğru donatılır, ve tecrübeli oyuncuların gözleri boyunca Silkroad'ın dünyasını görmek için bizim daha yeni kullanıcılarımıza yardım etmek, öğeleri aydınlatmayı getirmek olurken, o biraz, nazır olmuş olabilirdi. Bu sadece, bize vermeyecek mi, insanların, ne yapıyor olduğuna göre bir fikirdir, oyunda olurken, ama o hem de, bizim toplumumuzun ihtiyaçlarını anlamamız için bize yardım edecek.
    Meydanların SRO şeref derecesi kısmını kontrol et, modern olay, görevlendirdiği için!

------------------------------------------29.09.2009-------------------------------------------
    Merhaba. Bu, internet üzerinde olan Silkroad'dır.
    Hoş bir kumar oynama ve düzgün yamamayı sürdürmek için, geçirir, bütün servisçiler, servisçi denetlemesi her hafta maruz kalıyor olacak.
    Haftalık servisçi denetlemesi, her Salı meydana gelecek.
    Oyun denetleme dönemi : 29 Eylül'de, 2009 13:00 -16:
    (3 saat süresi) ağ denetleme döneminin olduğu 00 Silkroad standart zamanı : 29 Eylül'de, 2009 13:00 -16:
    (3 saat süresi) [Yama] -Yukarıya DB arkada 00 Silkroad standart zamanı

HIZLI ÇEVİRİ YEHU :D

• Hiç birşey anlamadım
  • bende:D
  • bende birşey anlamadım bu arada bugünkü update konusunu kim açıcak db back up nedemek anlamadım sitede yazıyor.
  • DB back up: Database back up
    Veri yedeklemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

DB back up: Database back up
    Veri yedeklemesi.

bizmi yedekliyoruz databaseyı adamlar yedeklesın neden pacth yukluyor
  • Honor sectiondan bahsediyo sanirsam Boyle ceviri yapcagina hic yapma daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Game Time Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ingilizcesini koysan daha anlasılır olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.