1- 600 küsür sp yaptım sp farm neden yapılır ? amacı nedir ? yararları ? 2-samarkanta ve gider yerlere nasıl ışınlanırım ? 3-bol spler
?
quote:
Orijinalden alıntı: 5pinn
arkadaşlar 2 aydır sro oynuyorum bi kaç sorum var
1- 600 küsür sp yaptım sp farm neden yapılır ? amacı nedir ? yararları ? 2-samarkanta ve gider yerlere nasıl ışınlanırım ? 3-bol spler
1) Sp farm skilleri daha güzel yapmak için yapılır.Max levele kadar çok sp istediği için erken levelde yapmak daha az sürer ve daha kolaydır.Yararı sp sıkıntısı çekmeden skilleri maxlarsı
2)Hotandan semerkanda ışınlanabilirsin. Jangandan isen önce donwhang sonra hotan sonra semerkanda gidebilirsin.
3)Sağol 110 levele farmım hazır beklemedeyiz
Oyunun temeline bakarsan her lvl atlayışta sp gerekir bu sp lerinde belli bir miktarı vardır, ancak oyun şu şekilde tasarlanmıştır her lvla yetecek şekilde sp kasılamaz. Bu açığı kapatmak için sp farm yapılır, sp farm dediğimiz olayda skill lvlımız ile karakter lvlımız arasındaki farktır bu farkı bırakarak her lvlda yetecek sp miktarını kasarız. Yararları düşük lvlda yaparsan ilerde hiç bu farma girmeden daha rahat ve daha kolay kasmandır. Sp farm yaparken exp en düşük seviyeye iner. Samarkanta ve diğer yerlere ise şehirin ortasında bulunan teleport merkezinden ışınlanabilirsin şehrin merkezinde mavi renkte teleport yerleri var(buna haritadan m ye basarakta bakabilirsin) oraya gidip üzerine basıcaksın en üsttekine tıklayıp gitmek istediğin yere para karşılığında ışınlanabilirsin.
5pinn seni Ko bölümünden görmüşlüğüm var bende yeni sayılırım dostum
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
Farm yaparken hiç ışınlanmadınmı
Adam farm yapmamışki 600 sp'm var diyor
ko öldü 80 lwl char sattık geldik silkroad'a :D burdada bot çokmuş yav ama kodaki gibi değil. görselliği ise zaten ko'yu ikiye katlar atar boğaz köprüsünden
quote:
quote:
quote:
ko öldü 80 lwl char sattık geldik silkroad'a :D burdada bot çokmuş yav ama kodaki gibi değil. görselliği ise zaten ko'yu ikiye katlar atar boğaz köprüsünden
Evet ama en azından pk da 1 sn de 2 skil 3-4 tane de r damage yemiyoruz
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet ama en azından pk da 1 sn de 2 skil 3-4 tane de r damage yemiyoruz
valla öle 80 okcu önüne gelene tek atıyor felan muhahahahha
quote:
quote:
quote:
Ko ya körü körüne bağlananlar öyle düşünmüyor ama gerçeği görenler de oluyor hg. o zaman oyuna
hoş bulduk arkadaşım . :) silk akar bundan sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme