ben oyunu bi kaç gün önce yükledim.so[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]quote:nra ki gün oynadım.akşam olduğunda silinmişti.lütfen sizde de böyle oduysa yazın
kardeş kendi kendini sildiyse haklıdır oyun belliki dayanamadı senin gibi birine sen knight yükle ne güzel onu oyna arkadaşlarınnla
quote:Orjinalden alıntı: Lord Sıth Bu oyunları silen dabbedir dabbe dül arz dır dabbe internetten yayılıyooor.... Yemin ederim aynısı yazcaktım ha
quote:Orjinalden alıntı: dobiligabili kardeş kendi kendini sildiyse haklıdır oyun belliki dayanamadı senin gibi birine sen knight yükle ne güzel onu oyna arkadaşlarınnla
BUNU YAPAN DABBEDİR DABBE SİZİ UYARIYO. KO DAN BAŞKASI HARAMDIR DİYO. geçen 7 yedi arkadaşında başına geldi şimdi hepsi hastanede
quote:Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo bence dabbe deil ewdeki baba yada ebevynlerden biri Bencede büyük ihtimal evdekiler silmiştir.. eğer yalnız yaşıyosan iyisıhhatte olsunlardırrr..
GARANTİ ANNENDİR AİLENLE YAŞIYOSAN TEKSENN BU ZEKERİYA BEYAZDIR NE ALAKA BİLMİYORUM MAA ÖYLE İŞTE GİZLİ GÜÇLER HAREKTE GEÇTİ O BAKIMDAN