Şimdi Ara

Playstation 5 Oyunları Kendi Kendine Siliniyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar PlayStation 5'de böyle ilginç bir sorun yaşıyorum oyunlar kendi kendine siliniyor, ilk olarak Fifa 21'de oldu bu durum şimdide Sackboy büyük macera'da oldu. Bu sorunu yaşayan varmı?

• Kütüphaneye atmıştır oyunları

• Hayır baktım silinmişler :(
  • Hocam cihazınıza üç harfliler musallat olmuş 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Garip bir durum var hocam

PlayStation Türkiye ile iletişime geçtim bakalım ne olacak..
  • Bendede 2 gün önce Control oyunu silinmişti.Yazılımsal bi sorun var heralde tekrar yüklemek zorunda kaldım.

• yavuzzayim kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ilginç bir sorun ilk ana ekrandan silindi sandım kütüphaneye baktım ama orda da yoktu. 50GB'lık güncelleme vardı toplamda onlarda silinmiş hepsini tekrar indirdim. Bakalım Sony ne cevap verecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Kendi Kendine Kapanıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silinmeden önce başka 2 oyunu silmiştim ondan sonra kendiliğinden controlu silmiş bence silerken bi sorun oldu heralde sen herhangi bir oyun silmiş miydin yoksa hiç bişey yapmadan mı silindi @Source

• Duş aldınız mı hocam ? :D

• Çevremde bu durumu yaşayan 3-4 kişi var güncellemeyle düzelir büyük ihtimalle.

Oyun silmedim Sackboy'u yükledim güncellemelerini yaptım oyunu bir kere girip çıktım biraz oynadım sonra kapattım bir baktım silinmiş. Daha öncede fifa 21 kurdum (Yeni nesil) güncellemelerini yaptım oynadım konsolu kapattım tekrar açtığımda oyun yoktu. Şüpheye düştüm ben mi sildim diye ama her iki oyunuda ben silmedim oyunlar kendi kendine silindi hiçbir konsolda böyle birşey başıma gelmemişti
  • Aldık hocam
    Ben hiç duymadım böyle bir problem büyük ihtimal yazılımsal problem ama acilen çözülmeli güncelleme boyutları çok büyük artık oyunu oynamak istiyorsun oyun yok yükleyip güncelleme indirmek saatler sürüyor. Korkuyorum artık hangi oyun silinecek diye
  • Bu sorunu redditte okumuştum. Herhangi bir teknik sorun yaşarsam hazırlıklı olayayım diye redditte geziyorum sürekli ps konusunda . Cdli miydi yüklediğiniz oyunlar? Genelde bu problemi cdyi çıkartıp ps'i kapattıktan sonra yaşamış redditte okuduklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 18 Şubat 2021; 23:2:18 >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Evet diskli oyunlar hocam dediğiniz gibi diskler çıkartılıp başka oyunlar oynandığında oldu
  • Source kullanıcısına yanıt

Çok klasik cevaplar olacak söyleyeceklerim ancak safe modeda güncellemeyi tekrar indirip kurup ardından rebuild database yapın isterseniz. Bazı bugları çözüyormuş bu işlem

• Playstation Türkiye'den cevap geldi.

5 ve 6.adımları uygularsam sorun düzelirmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.