Şimdi Ara

Steam kendi kendine Offline oluyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orijinal cd key aldım MW2 için indirdim oynuyordum bu güne kadar güzel güzel (1 gün sürdü altı üstü) şimdi oynayamıyorum oyunu.

Niye? Steam kendi kendine offline oluyor, online yapıyorum hesabı, oyuna giriyorum 1 el oynuyorum tam ortasında steam offline oluyor kendi kendine. Hiç bir ayarı değiştirmedim, ayarları kurcalamadım etmedim kendi kendine bir anda bu sorun hasıl oldu. Nedir bu bilen var mı? Zar zor bi cd key aldım orijinal aldım sırf online oynayım diye, onuda steam oynatmıyor. Çok afedersiniz ne bokuma yaradı bu cd key şimdi. Sinirimden ölecem gece gece oyunu oynayamıyorum durduk yere :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustInCase -- 22 Temmuz 2010; 3:59:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Kendi Kendine Çevrimdışı Oluyor: Nedenleri ve Çözümleri

Popüler oyun platformu Steam'de, oyuncular bazen kendi kendine çevrimdışı olma sorunu yaşayabilmektedirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve oyun deneyimini önemli ölçüde engelleyebilir.

Nedenleri

• İnternet Bağlantısı Sorunları: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, Steam'in çevrimdışı olmasına neden olabilir. İnternet bağlantınızı yeniden başlatmayı veya farklı bir ağa geçmeyi deneyebilirsiniz.
    • Sunucu Bakımı: Steam sunucuları düzenli olarak bakım için devre dışı bırakılır. Bu kesintiler genellikle planlanır ve Steam durumu sayfasından takip edilebilir.
    • Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Yazılımı: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı, Steam'in internet trafiğine engel olabilir ve çevrimdışı olmasına neden olabilir. Bu programların ayarlarını kontrol etmeyi ve gerekirse Steam'i istisna listesine eklemeyi deneyebilirsiniz.
    • Uyumsuz Yazılım: Eski veya bozuk yazılımlar, Steam'in düzgün çalışmasına engel olabilir. Steam'i yeniden yüklemek veya en son sürüme güncellemek bu sorunu çözebilir.

Çözümleri

• İnternet Bağlantısını Kontrol Et: İnternet bağlantınızın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Gerekirse yeniden başlatmayı veya farklı bir ağa geçmeyi deneyin.
    • Steam Sunucularını Kontrol Et: Steam'in sunucularının bakımda olup olmadığını durum sayfasından kontrol edin. Bakım kesintileri sırasında çevrimdışı olmayı beklemeniz gerekebilir.
    • Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Yazılımını Ayarla: Güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımınızın ayarlarını kontrol edin ve Steam'i istisna listesine ekleyin. Böylece bu programlar Steam'in internet trafiğine engel olmayacaktır.
    • Steam'i Yeniden Yükle veya Güncelle: Steam'in en son sürümünü yüklü olduğundan emin olun. Uygulamayı yeniden yüklemek veya güncellemek, uyumsuz yazılım sorunlarını çözebilir.
    • Diğer Çözümler: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, aşağıdakileri deneyebilirsiniz:
      • Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
      • Farklı bir kullanıcı hesabıyla Steam'e giriş yapın.
      • Steam destek ekibiyle iletişime geçin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cold_winter

Arkadaşlar orijinal cd key aldım MW2 için indirdim oynuyordum bu güne kadar güzel güzel (1 gün sürdü altı üstü) şimdi oynayamıyorum oyunu.

Niye? Steam kendi kendine offline oluyor, online yapıyorum hesabı, oyuna giriyorum 1 el oynuyorum tam ortasında steam offline oluyor kendi kendine. Hiç bir ayarı değiştirmedim, ayarları kurcalamadım etmedim kendi kendine bir anda bu sorun hasıl oldu. Nedir bu bilen var mı? Zar zor bi cd key aldım orijinal aldım sırf online oynayım diye, onuda steam oynatmıyor. Çok afedersiniz ne bokuma yaradı bu cd key şimdi. Sinirimden ölecem gece gece oyunu oynayamıyorum durduk yere :S

Arada sapıtıyor öyle. Benim de demin Offline'dı mesela.

Sorun sende değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Temmuz 2010; 4:18:32 >
  • Oyuna girerken şu tarz bir hata veriyor ama oyuna girebiliyor; oyun sync edilemed, oynamaya devam edersen saveleri falan kaybedebilirsin şeklinde bir hata geliyor. MW2'nin üzerinde Sycning... yazıyor ve sync edip oyuna giriyor. 1 el oynuyorum steam'de online olmalısın diyor. Bir bakıyorum oturum açık olmasına rağmen Offline seçili durumda oluyor. Geri online seçiyorum oyuan giriyorum yine offline seçiyor kendi kendine. Saatlerdir böyle kendi kendine mi düzelir bu sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cold_winter

Oyuna girerken şu tarz bir hata veriyor ama oyuna girebiliyor; oyun sync edilemed, oynamaya devam edersen saveleri falan kaybedebilirsin şeklinde bir hata geliyor. MW2'nin üzerinde Sycning... yazıyor ve sync edip oyuna giriyor. 1 el oynuyorum steam'de online olmalısın diyor. Bir bakıyorum oturum açık olmasına rağmen Offline seçili durumda oluyor. Geri online seçiyorum oyuan giriyorum yine offline seçiyor kendi kendine. Saatlerdir böyle kendi kendine mi düzelir bu sorun ?

Bende de yarım saat önce kendi kendine offline oluyordu. Şimdi normal.
  • Steam gene sapıttı galiba. Bende de sürekli offline oluyor hata veriyor. Yakında düzelir.
  • Bence bu steam para'yla rezil olmak gibi birşey. PS3 gibi ya da XBox gibi sağlam bir alt yapı üzerinden oynansa olmuyor mu şu oyunlar? PC'ninde bir network alt yapısı olsun özel, PSN ya da XboxLive benzeri, steam mteam değil orijinal oyunu yükleyen o alt yapıyı kullanabilsin rahatça.
  • Steam'ı silip baştan kur bence. Belki çözülür sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı css oynadıktan yarım saat sonra offline oluyor kendi kendine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.