Şimdi Ara

SilkRoad - Knight Online Karşılaştırması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
68.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hahahahah Karşılaştırma Yapılmaz Bilee Tabiki Silkroald Yaaawwww
  • keşke silkroadda da savaşlar olsaydı ne güzel olurdu nukeler combolar uçuşurda havalarda herkes birbirine girerdi etraf rengarenk olurdu ahh keşke
  • Bütün oyunlar gelişiyo KO gitti KE geldisilk road dada Cz gibi bi map açılabilir bu zor olmaz
    Ama SRO nun eksikliği ağır kalması çok seri değil ama bu sıkmıyo insanı
    TP olmamasını söyleyen arklar lvl 20 olun Dh ye geçin inv nizde at bulunsun SRO da para sorun değil
    Trade ile para yapın işte hem para kazanabilirsiniz hemde pazar çok ucuz ne kadar güzel oyun ya :D
    Herkes zengin herkes mutlu
    Beyelr benim Olympiada lvl 62 asas var 30k np ve 4 aydır paralıydım(Son 3 ay gold) hala 20 gün olmasına rağmen SRO ya geçtim yeni servere
    Ondan sonra merak edipte bi kere bile açmadım SRO ya kaptırmıştım
    SRO nunda eksikleri var ama zamanla oda kapanır
    KO çoooook iyi para kazanıyo bu maliyetine göre ama paranın hakkını vermiyolar hala aynı şeyler
    Tek saran PVP ama oda sıkıyo bi zaman sonra KO ya 1 sene dayandım en fazla
    grafiklerine gelince çok da kötü değil SRO kadarda değil ama KO bitiren
    Kendini tekrar etme KO oynayan varsa burdan soruyom 60+ olan arkadaşlar Troll ve apostan başka nerde kasıyolar
    Hiç bi yer çünkü başka yer yok Npc monterkler az KO SRO yu gördükten sonra gerçekten basit geldi
    Beni Pc başında görenler hep aynı soruyu soruyolardu Abi bu oyun ne zamn bitcek
    Eğer bi devasa online kendini tekrar ederse o zaman biter KO da tekrar ediyo fazlasıyla PVP den sıkılan biri KO yu 1 saniye bile oynamaz 65+ için geçerli bu hatta 60+

• beyler bu oyunlar eğlenceli ama acayip bağımlılık yapıyo K.O için okulu bırakanlar , boşananlar, ailesiyle ilgilenmeyenler war gördüm . bende silkroad çıkana kadar K.O oynuyodum acayip bağımlısı oldum zor bıraktım şimdi silkroada geçtim bu aynen bağımlılık derslere çalışamıyoruz , başından saatlerce kalkamıyoz , agresifleşiyoz , saağlığımız bozuluyo vs vs.... ama sizin gibi bende SilkRoad'ı bırakamam
  • bi kötülüğü war şifre değiştiricem msn adresim sığmıyor
  • 1. sayfadan beri arkadaşlarımın yaptıkları yorumlara baktım o zmndan beri silkroadda neler deişti söleyim size
    1- Ağa 10k plss ağa beni kassana laflarını her pvp ya da trade yaparken duymaktan bıktım
    2- Lag felaket şekilde arttı artık yaratık filan kesemem durumuna geldin
    3- Bot cart curt türklerin arasına girdi işin cacığı çıktı her yer rastlamak mümkün: Özellikle troyda bazı türk arkadaşlarımız
    4- Oyunun tek deişmeyen özelliği grafikleri we ses efektleri
    Bu oyunuda KOya benzettiler ne diyim daha...
  • ben babelde oynuyorum ve bu sorunlarla da karşılaşmıyorum . KO oynadım geçen gün hiç zevk vermiyo Silkroad şu an Knight'tan çokk daha güzel
  • beyler bu silkroad bilgisayarın özerlikleri ne olmalı?
  • KO bir süre sonra sıkıyo hep aynı şeyler canavar kes dur bazen savaşlar oluyo o da 60 lvl altı olanlar eziliyo ama silk road'ta öyle bişey yok thief,trader ve ya hunter oluyosun hem eğleniyo hem de para kasmış oluyosun kim ne derse desin bence silk road knight kat kat iyidir.
  • abi fazladan knight hesabı olan varsa lütfen msn neme yollasın

msn:yusuf_mih@hotmail.com
  • Knight Online daha iyi
  • silkroad daha ii
  • ko sürekli kendini tekrar ediyor oyuna giriosun ash-dts-deru-apos-troll partysi yapıosun sürekli böyle 60a kadar 60tan sonra kendini deniosun czde iş yaparmıyım diye bakıosun olmuo baslıosun tekrar kasmaya deru-apos... 62 oldun yine mi yetmedi ya para kasarsın ya lvl kasarsın

ama sroda...

lvline göre her türlü mob var hemde partyle kesmek zorunda değilsin tek başına kesebilirsin lvl 20 olsan bile trade yapabilirsin 1 yıldızlı olmak şartıyla illa yüksek lvl olmak gerekmio canın sıkılırsa stall açarsın , trader-thief-hunter lık yaparsın , lvl kasarsın ve ko dan ayıran özelliklerden bir kaçı daha oyunda trade atarak senin itemini almaya çalışanlar yok zaten öyle bi imkanda yok lvl kasması zor bu yüzdende bırakıp usananlar oluo

Aklıma gelenler bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: ****

Çok ilginç bir tartışma yaşanıyor... Oyuna neden para vermek istemediğinizi gerçekten anlamıyorum... İnşallah aranızda çalışanlar bir ay maaşlarını alamazlar da ne demek istediğimi anlarlar... Bu oyunu yapanlar İNSAN öyle orc,thief,blade,rogue falan NPC falan değil yani onlar da bizim gibi yemek yiyor ev kirası ödüyorlar... Ben KO BronzePremium üyesiyim... Beramusta 2 ay oynayıp (ilk başladığım aylarda) 32lvl (sadece questlerle) yaptığım bir blade'im var... Şu an ise Cypher'da yine quest ve emekte bulunduğum partilerle kastığım LVL44 Assasin'im var...Hiç hileye hack'e ve ekstra programa ihtiyaç duymadım... Makro olayına gelince sanki burda Ultima oynayıp Makro yapmayan var... Benim için KO bir yaşam tarzı... Tamam sesler kötü.. madem beğenmiyorsun beğendiğin sample'ları at oyun klasörüne çatır çatır ses gelsin... Grafiklere gelince... Benim için grafik oyunun en son olması gereken özelliğidir... Halen Pac-Man'i bile seve seve oynuyorum nedeni çok eğlenceli olması...Bir oyun beni eğlendirmeyecekse ben onu neden oynayayım ki? Grafikleri güzel SRO'nun banane? KnighOnline'nın çok büyük eksikleri (eksileri deiğl eksikleri) olduğu muhakkak... Örneğin TAME olayı olsaydı gerçekten mükemmel olurdu... Kim bi Bulture'a atlayıp gezmek istemez ki? Madem o kadar hareket, skill vs istiyorsunuz çok eski bir oyun vardı SinglePlayer adı da "Die By The Sword" olması lazım.. 4 silah vardı o oyunda ve o kadar gerçekçi bir fizik motoru vardı ki koşarken taşa takılıp düşebiliyordunuz... Kılıç hareketlerini fare ile kendi istediğiniz gibi yapabiliyordunuz... Detay diye ben buna derim... Eğer grafik çok çok çok çok önemliyse L2 derim... Siz değil misiniz EMEĞE SAYGI diye ağlayan forumlarda? Emeğe saygı gösterin orjinal yazılım kullanın, Online oyunların orjinal serverlarında premium gold vs üyeliklerini bir aylık da olsa satın alın... Satın alın ki daha iyileri yapılabilsin... Ayrıca KO hack olayına gelince çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı (kısacası benim uzaktan bi arkadaş) ACC'sini kaybetti... Fakat vazgeçmeyim tekrar ACC'sine kavuştu... Benim de Vendorlarım soyuldu, ben de DUP item yüzünden zarara uğradım...bu biraz da şuna benziyor...

"Abi gel Rize çok güzel... Rize'yi görüp burda yaşamayan şöyledir böyledir.. Bırakın İstanbul'u... İstanbul'da yaşayan şöyledir böyledir... Her taraf hırsız kaynıyo..."

Yapılan tartışma gerçekten buna dönmüş...

Bu mesajı:

+Kişisel tercihleri için insanlara hakaret edenlere...
    +Emek verilerek, zaman harcanarak, sürekli ayakta tutulmaya çalışılan bir sistemi kötüleyenlere
    +Oyun=Grafik+Ses zannedenlere
    +Oyunlarda yeni katılan oyunculara yardım etmeyip yardım taleplerinde tiksinç bir şekilde ters tepki verenlere (ağa paran var mı diyene yardımcı olabildiğim kadar oluyorum... çünkü bir zamanlar benim de param yoktu, item'ım yoktu)
    +Oyun oynamak bir amaç değil, rahatlamak için bir araçtır. Bunun aksini idda edenlere

Yazdım...

Saygılarımla...

BrowNEE - LVL43 Assasin in Cypher1 BronzePremium member @ KO

Çok saçma konuşmuşsun.Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama şu online oyunlara para vermemenizi anlayamıyorum dedğin ve arkasını getirdğin yer çok saçma.K2 network (ko'nun yapımcısı) çok şerefsiz bir firma.Adamlar senin emeğine (kastığın charına) saygı gösteriyomuda sen onların emeğin saygı göstereceksin?Gm canı sıkılıyo bakıyo biri çok dürüst oynuyo oyunu gidiyo adama "sen çok dürüst oynuyosun vardır bi ipnelik" diyo ve banlıyo (BEN YAŞADIM VE BANLANDIM).Oyununu oynadığın firma önce senin emeğine saygı gösterecekki sende ona saygı gösterecen.Adamlar oyuncunun lehinne en ufak bir şey yapmıyorlar.Diğer bir arkadaşında dediği gibi şerefsizler ko'yu sırf para için yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLscream2* -- 20 Haziran 2006; 22:53:05 >

• kimse knighta laf atmasın o kadar kişi oynuyo knightı servis şöförü köylü herkes
    silk road da combo varmı?yok
    silk roadın görüntüsü çok mu güzel sitesine girdim screenshotlar kutu gibi adamlardan oluşuyo abuksubuk karakter modellemeleri
    silk road bikere isminden kaybedio
    siz aga denmesini sevmiosunuz ama hepiniz knightda eminim aga sözcüğünü kullanmışsızınızdır
    eğer silk roadda knight kadar eski bi oyun olsaydı bütün türkler oynardı
    bi kere knightın premium istemesinin nedeni var 1299 mune ke olması için harcanan paranın giderilmesi için
    emin olunki silkroadda betadan çıkınca(çıktımı çıkmadımı bilmiorum)paralı olur(en azından bi kaç yıl sonra)

Knight Online 4 Ever

• bende sro oyuncusuyum ama arkadaşlar wowdan iyisi HARBİDEN YOK
  • arkadaşlar ben edana da char açcam bana glev satabilecek var mı msnden e mail göndersin msn y.alihan@hotmail.com
  • bilgisayaar hayatına başladıgımdan beri ko kadar saçma ve adi bi oyun görmedim...bi oyun bu kadarmı iğrenç olur...ko Silkroad ın S'si kadar olamaz...bi kere giriyim dedim oyuna girmeez olaydım girer girmez çıktım zaten az kaldı kusuyodumoyunda grafigin G'si yok..tmm bazen silkroadtada grafik hataları oluor ama ko kadar adi ve iğrenç deil..hadi kib herkes...eyw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MybasH09

bilgisayaar hayatına başladıgımdan beri ko kadar saçma ve adi bi oyun görmedim...bi oyun bu kadarmı iğrenç olur...ko Silkroad ın S'si kadar olamaz...bi kere giriyim dedim oyuna girmeez olaydım girer girmez çıktım zaten az kaldı kusuyodumoyunda grafigin G'si yok..tmm bazen silkroadtada grafik hataları oluor ama ko kadar adi ve iğrenç deil..hadi kib herkes...eyw...

bunlara ekliyeceğim bişi daha var....eğer ki kusmak istiyosanız ko ya girin ve oyunun adiligine bi bakın
    Dip not:(yanınızda leğen,varil vb. aygıtlar bulundurun kusarken lazım olabilir)

• arkadaşlar olimpiyada gb satan varsa pm atsın doncarlone ye o2 deyim genellikle 1 hafta sonra o1 de olacam ama izmirli olursa çoooook sevinirimmm...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.