Şimdi Ara

SilkRoad - Knight Online Karşılaştırması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
68.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ve bayanlar ben iki oyunu da oynuyorum iki oyunun - si ve + sı var tabii ki herkes birşeylşer yazmış. herkese saygım var gerzek ve aptal tarzı yazanlar haricinde tabiiki. ben eski bir ko oyuncusuyum we kendi isteğimle bıraktım şu yada bu oyun yüzünden değil oyun bende bağımlılık halini aldı. makine 24 saat açık oyun herzman online durumda pazar olayı felan herşey ve bi arkadaşın imzasındaki gibi knight online life offline ve bu durum yüzünden oyunu bıraktım sıkıldığım için yada şu bu oyun için değil
    şu anda en fazla lineage 2 oynuyorum çünkü bu oyun bağımlılık yapmıyor ( en azından bende ) bu server dayım server türk server i yani sahibi türk item ve para için kasmadığım için bağımlılık yapmıyo nese silk beni en başta sardı ewet hatta hala oynamak istiyorum ama o inanılmaz 1 saat 1,5 saat süren ( koda hic bir parasız oynayan üye nin 1- 1,5 saat oyuna giremediğini sanmıyorum doluluk yüzünden ) oyuna doluluk yüzünden girememe sorunu ve coğu arkadaşımın dediği gibi lag olması 1 hareketin 3 sn sonra algılanması gibi sorunlar yüzünden lineage e devam ediyorum ama bu sorunlar aşılırsa silk oynamak istiyorum çünki knight tta istediğim herşeyi elde ettim sayılır. bu arada ben bu paralı oyun kardeşim adamı sömürüyolar olayına karşıyım adamlar beleş sana hizmet sunak için neden koaca koca ki minimunun kirası 170 - 200 dolar olan ve sadece yazı tabanlı sunum destekleyen ( online oyunların çok daha fazla ama net rakam bilemiyorum o yüzden atmak istemedim ama ii birtanesinin ortalama aylık 2000 $ civarı olduğunu biliyorum ) serverlara para versinde oynatsın ki elbette para kazanacak bu adam ve para ödeyenle para ödemeyen tabiiki bir tutulmayacak çünki kar amaçlı bir işletmedesiniz ve müşterini korumanız gerekir. ewet silk çok güzel ve sürükleyici bir oyun grafikler harika kıyafet dizaynları süper yaratıklar çok güzel oyuncuların vuruşlardaki hareketleri mükemmele yaın dizayn edilmiş ama şunu sölemekte fayda görüyorum oynanabilirlik açısından yavaş kalıyor ayrıca sanırım oyun hala deneme aşamasında ki oyuna girişlerde sorun yaşanıyor hatta lag olmasını bile buna bağlıyorum ama bu böyle değilse bence böyle kaliteli bir oyun için kayıp çünkü her ne olursa olsun grafikler mnüzik hareket bir yere kadar oynana bilrlik ön planda ve çoğu ko ( knight online ) ve daha yeni olan ke ( kniht empire ) kökenli arkadaşımın belirttiği gibi pvp olayı knight taki olduu gibi hicbir oyunda görmedim. ayrı bir harita ayrı bir bölüm ve ayrı bir grafik yığını kesinlikle pvp si knightta mükemel ayrıca bir arkadaşım bölyle bir sawaş nerde gördünüz demiş ke oyuncuları her server için her hafta 2 gün ve haftada 6 saat böle bir sawaş yapıyor ewet belki bu kadar şaşalı ve yangılı döngülü yada he adamın ayağında sprintten sonra olan halka yok vede insanlar diğer guruba dalmak için kıyafet yada bere bulmak zorunda değil sede ke de herzaman bu sawaşlara rastlaya bilirsin vede bir arkadaşımın dediği gibi silk de gazozuna adam öldürdüğün gibi ke dede gazozuna öldürebiirsin ama colonyzon da party ile pvp yapmak kadar zevkli birşey yoktur kesinlikle. eh kas kas yaratık kes bir yere kadar insan belli bir süre sona yapay düşünmeyen insanca düşünen rakipler arıyor gerçekçilik arıyoruz ewet silk daha gerçekçi bir yapıya sahip grafik olarak ama bir düşünün bakalım sizi kesseler kaç bıçak darmesinde e azından yere yığılırdınız yapmayın arkadaşlar bu tür oyunlar tamamen hayal ve kurgu üzerinedir siz hic gerçek hayatta yürüyen ağaç gördünüzmü ? neyse knight ta en azından insanlar belli bir lvl sırasında ise biri birini mutlaka yener yada kaçar ama şu var ki bu oyunda karşınızdaki size vurmadan kaçarak yada belirli taktiklerle ona saldırı yapabilirsiniz vede yenersiniz tada kaybedersiniz bu arda bir arkadaşım lvl 70 barbar ı ben 61 priestle yendim dedi bu konu tartışılır gerçekten çünkü elbette itemde önemli ama yapma arkadaşım barbarın eline staf mı verdin ki ( en düşük adını hatırlamıyorum wood bie alamz bir barbar eğer mp ye vermediyse ) seni yenemedi str priest olasan bile alırdı seni yada karşıdaki oyunu bilmiyor
    pazar alanı diyince knight i tek geciyorum bu konuda çünkü pazarda ne arıyosan adamın içii açmak zorunda değilsin yukarıda reklam bölümü var ewet skiller biraz sade kalıyo silkonline de muhteşeme yakın doru. ama şu var ki silk oynayan arkadaşlara soruyorum sizin gerçek hayatta görüştüünüz kaç oyun arkadaşınız var bu oyunda benim knightten edindiğim 25 msn de 15 gerçek hayatta arakadaşım var çünkü knight ta bir partşi olayı var ki hiçbir olay buna değişilmez kesinlikle bana burda bir allahın kuluda diyemez ki arkadaşım ben knightta partiye girmeden 1 ayda 60 oldum bu bir yalandır kesinlikle ve birşeye sahip olmak istiyorsan arkadaşın yada partin olalı çünki mage sen buff veremezsin buffer arkın olmalı barbarsan hızlı koşamassın bir rogue arkadaşın olmalı yani tam bir takım oyunudur ve sizi kesinlikle hayattan koparır haa diyeceksiniz ki hile hurda bu konuda ne denire yerden göğe kadar haklısınız ama bana kimse şu programı ke yönetimi veri bundan illegal para kazandı felan demesin para kazanmak isteyen bunu yapmaz ( hain bi gmoyun yöneticilkerinden habersiz yaptıysa bu oyun yapımcılarını ilgilendirmez eskiden olmuştu ve gm ihracı oldu ) yazı biraz uzun oldu ama nese ewet ke kötü grafikli kötü görünümlü skillere sahip ve hile olan ama hileleri n düzeltilemesi olabilen bir oyun. silk de bunların tam tersi şimdilik hile yok ama olmayacak değil çünkü sanal uzayda herşey mümkün. ama pazarda, pvp de, oynanabillirlikte, dostlukta ve düşmanlıkta, knight çok daha fazla öndedir. ( oynanabilirlilikle oyanama daki grafik düzeyinden değil rahat hareket ve düzenden bahsediyorum) bu arad ewet bu oyunu 8 yaş altıda oynar doğru ama silk online dede knight gibi oynar verirsin cocuun eline bow u sword u gönder kale dışına yaratık kessin dursun diyeceksiniz ki mantığını kapamaz ewet doru ama knighttada kapamaz. KNİGHT İN AMACI TEK BAŞINA ADAM KESMEK YARATIK ÖLDÜRMEK DEĞİLDİR. BELLİ BİR SÜRE SONRA PVP YE YÖNLENDİRMEKTİR. ve oyuna ilk girersiniz bigginner helper penceresi size derki kolay lvl atlamak istiyorsanız lütfen parti kurunuz silk de ve lineage de ise partiler böle değil parti kurulmasının tek amacı sizden çoooook düşük olan arkadaşınızı yükseltmek yeni başlayan birisini yani veya toplu kesilecek yaratıklar sırasında diğer arkadaşının can ve mana durumunu görebilmen diğer takdirde onun aldığı item sana bile gelmiyor bu çok büyük bir eksik nerde kaldı beraberliğin zihniyeti . diyeceksinzi ki parti kurulum seçenekleri dört trklü arkadaşım ewet bu doru 4 türlü ama item istiyosan exp den exp istiyosan itemden feragat ediyosun ki bu çok kötü eh hal böle iken kimse ( trader ler ve thiff ler hariç ) parti kurmuyor exp partisi yok eh böle olunca dostluk arkadaşlık al arkadşım bu yüzük senin işine yara yok buda tek kişilik bir oyun oluyor

nese şimdidlik bu kadar yorum yaptım terbiye sınırlarını aşmadım terbiye sınırlarını aşan arkadaşlara bile...
    lütfen böyle yorumlar yapın en azından bana karşı

bu arda belirteyim yaşım 28 ( bazı arkadaşların bana çocuk muamelesini yapmasını istemiyorum )

saygılarımla h. bekir akyol pendik /İSTABUL

• abi SRO nun bi konusu varmı.
    bu KO culara BAN falan diyenlere soruyorum.
    lvl ve item kastıktan sonra ne yapılır bu oyunda.
    ben henüz bi amaç bulamadım.
    KO nun konusu tamamen PK ve bunun da amacı listede adınızın bulunmasını sağlamak.

SRO nun bi konusu varsa bilen biri açıklasın

bide KO için milleti paralı üyeliğe çekmek için girmeyi zorlaştırıyolar falan deniyor.
    ama hiç olmasa en fazla 30-40 dakka içinde oyuna giriliyo.
    ama SRO da oyuna girmek için 2 SAAT denediğimi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Alfa_ -- 1 Mayıs 2006; 18:53:56 >
  • En iyisi benim ne bağımlılık yaptılar bana Hemde ikisini oynuyorum
  • ko da lag olmuyor ancak silkroadda oluyor

ko da oyun hızlı silk roadda yavaş ve ağır bi hava var

oyunda town atılmıyor dolaysıyla geri dönmek zor oluyor

ko da savaşlar daha akıcı bunda ise durduğun yerde sade

Ko da pm ler daha anlaşılır bunda normal chat menüsünde

Ko da hack olayı çok bunda yok

görsel efekler silkroadda güzel ko da görsel efekten eser yok

SRO da harita gerçekten esinlenilmiş at vs gibi hayvanlar var ko da ise hep aynı şeyler

- ve + yönlerini yazmak lazım ama sadece + yönlerini yazarsak objektif bakamayız
  • KO DA ARROWLAR 1 K BUNDA 2 K [sm=s17.gif]
  • silkroad a benzer yeni oyun geliyorhttp://www.gongfu.com.cn/
  • Ben KO yu daha türkiyede yeni yeni duyulduğunda oynamaya başlamıştım. Oyunda türkün t si yoktu. Full yabancı doluydu birazcık ingilizce vardı onla toparladık oynadık oyunu. 5 ay filan oynadım bıraktım. Aradan baya bi zaman geçti ve başliyim filan dedim bi baktım şimdide yabancının y si yok !?! Ne iştir anlamadım türkler istila etmiş resmen. Hangi party e gitsem türk kurmuş party i türk oyunu olmuş çıkmış. Aklım durdu bi anda ya. Eski keyfi yok Ko nun
    şimdi silkroada başladım bence gayet güzel gerek grafik gerek ses. Nası oynadıysam KO yu artık çok basit geliyo bana . Çağdışı kalmış bir oyun bence KO
  • tartışma kızışıyo canını seven kaçsın
  • arkadaş çok haklı sadece bu town olayı biraz şey yani böle town yok return scroll olması gerek yoksa ya öl ya yuürü
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalsez

1- Oyun görsel açıdan tam bir ziyafet sunuyor. karakterlerin elbiseleri, silahların ayrıntıları, oyundaki keseceğiniz canavarlar gayet güzel anime edilmiş.. Knigt Online baktığımızda görsellik sıfır. ne oynadığınız karakter nede kestiğiniz canavarlar, ne de mekanlar.. Knigt Online sıfır kalıyor bu oyunun yanında..

2- Skill kullanırken ve dövüşürken adamınızın haraketleri muhteşem.. Özellikle büyü basarken.. Knight Online daki gibi sopa gibi silahı kaldırıp indirmiyorsunuz..

3- Oyunda görevler gayet anlaşılır ve zevkli.. Sıkılmadan yapıyorsunuz..

4- Ses efeckleri mükemmel.. KO da sesi kapatırken bunda açıyorum..

5- Oyunda iğrenç "ağa" kelimesini duyamazsanız.. "ağa para versene, a.q., parti pls" gibi kelimeler yok.. umarım bu oyun yayıldıkça duymayız bunları..

7- Oyunun firması Knight Online gibi sömürücü değil.. Adi herifler tamamen para sömürmek için yaptılar Knight Online ı..

8- Oyun bana KO dan sonra çok farklı geldi.. Tek kötü yanı fazla lag olması, o da düzelir umarım..

arkadaşım dediklerine katılıyorum knight onlineyi bıraktım hack dupe vs gibi olaylar yüzünden!!!..şimdi bi online oyun arıyorum burada silkroad ilgimi çekiyor ama karışık olduğu içi gözüm korkuyor nasıl örenicem ben bu oyunu Knight de tam bir profosyonel olmam 2 senemi aldı buda normaldir...bu oyunda şimdi uraştırmasın ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 10 Mayıs 2006; 2:42:40 >

• bence hepsi boşa zaman kaybı
  • Knightta non premium are not allowed to login this time
    Silkroadda cannot connect the crowded server
    Yani knightta premium olunca oyuna girion silkroadda olsan da olmasanda giremion
    yaniii neymiş premiumlara öncelik yokmuuuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0aragon0

Bu konunun bir benzeri daha vardı ve bu konudada aynı şeylri yazıcam
    1.KO tam bir beleşçi oyunu ex beleş teleport beleş ex beleş olunca lvl tabiki beleş ben KO da oynuyordum (it herifler KO yu para işine çevirmeden önce tabi umarım SO da böyle olmaz.) Azcık oynadım beramüste lVL74 mü ne
    2.knightteki görüntü kalitesi buna göre berbat
    3.arkadaşlarında dediği gibi KO da millet sesi kapatırken bunda ses açılıyo süper bi ses düzeni var
    4.Skiller göz alıcı olarak düzenlenmiş insan yaptığı skillere hayran kalıyor(şahsen)
    5.oyunda lvl atlarken kendi adıma hiç sıkılmıyorum oyun müthiş eğlenceli
    6.Canavarlar SO da süper KO da ise iğrenç adamlar havadan sudan canavar yapmışlar Moradon daki Blutre gibi mesela
    7.oyundaki ek versiyonlar süper ÖRNEĞİN:Transport araçları,meslekler gibi
    8. BU KONULARI KIYASLAMAK BİLE HATA SO YU BİR GÖREN KO NUN ADINI ALMAZ BİRAZCIK AKLI OLAN SO YA GEÇER TABİ BU BENİM DÜŞÜNCEM...

Bütün Düşüncelerine Saygım Varda Bu Nasıl Oluyor Beramusta Azcık Oynadın Pardon beramüste azcık oynadın ve lvl 74 ha oda güzel (1. Yazıyı Okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly -- 22 Mayıs 2006; 20:44:22 >

• o 47 demeye çalışmıştır bence. neyse

KO'da 66 lvl mage, 61 lvl sin,62 war,61 pr ve 57 lvl archer kastım. SRO'da 13 lvl bi char kastım ve KO yu bıraktım. o 13 lvl KOda kastığım tüm charlara bedeldi.
  • arkadaşlar sırf şu sorulara cvp wermek için kayıt oldum

1.ko berbat diosunuz hile diosunuz hack diosunuz bunu yapan ko deil insanlar bu oyunu oynayanlardır

2. ko ne kdr bug lı olsada pk dalında benzerlerine fark atar ki bi mmorpg de en önemli olan şey pk dır.

3. Sro hoş gzl ama onları da türkler sardıında ko daki istemediiniz şeyler sro ya da geçicek o zmn hala bunları diebilicek misiniz?

4. sro oynanabilirlii kamera açıları saldırması çk kötü kabilietin hiç önemi yok. Ko da ise emein yanında kabiliet te önemli yoksa herkes bi 00000000 olabilirdi...
    5. sro da tek başına herşei yapabiliosun ko da ise bi yerden sora birilerine kesinlikle ihtiyacın oluo bu da oyunun arkadaş çewresi ile oynanmasını we daha fazla zevk alınmasını sağlıor. Örnein; arkadaş grubunuzla pk ya gitmenin zevkini sro dan asla asla asla alamassınız

daa saymadıım bi sürü şey war lütfen ko yu bilmeenler 110 lwl olanlar parayla ex alanlar atlamasın!!!!

• evet arkadaşlar KO dan çok daha ii silkroad herşeyi ile süper ama lag prob... var insallah o da geçer ..........
  • Aranızda bilmiyorum lineage 2 oyniyan varmi su anda,ama ben 2 senedir oynuyorum yaklaşık ve bu oyun adi bir lineage2 kopyasi başkada birşey degil k.o deseniz ztn yalan.Wow'a laf denemez ztn şu an dünyanın her bakımdan en iyi mmorpg si o bakımdan fazla birşey soylemeye gerek.Ha inanmayanlar bi kafeye gitsin yanyana 2 makinada acsın cok rahat klon oldugunu gorursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kombucha

o 47 demeye çalışmıştır bence. neyse

KO'da 66 lvl mage, 61 lvl sin,62 war,61 pr ve 57 lvl archer kastım. SRO'da 13 lvl bi char kastım ve KO yu bıraktım. o 13 lvl KOda kastığım tüm charlara bedeldi.

sen bunları nası kastın bilader gece gündüz oyunmu oynuyon dikkat ette kamburun çıkmasın bilgisayar başında
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalsez

1- Oyun görsel açıdan tam bir ziyafet sunuyor. karakterlerin elbiseleri, silahların ayrıntıları, oyundaki keseceğiniz canavarlar gayet güzel anime edilmiş.. Knigt Online baktığımızda görsellik sıfır. ne oynadığınız karakter nede kestiğiniz canavarlar, ne de mekanlar.. Knigt Online sıfır kalıyor bu oyunun yanında..

2- Skill kullanırken ve dövüşürken adamınızın haraketleri muhteşem.. Özellikle büyü basarken.. Knight Online daki gibi sopa gibi silahı kaldırıp indirmiyorsunuz..

3- Oyunda görevler gayet anlaşılır ve zevkli.. Sıkılmadan yapıyorsunuz..

4- Ses efeckleri mükemmel.. KO da sesi kapatırken bunda açıyorum..

5- Oyunda iğrenç "ağa" kelimesini duyamazsanız.. "ağa para versene, a.q., parti pls" gibi kelimeler yok.. umarım bu oyun yayıldıkça duymayız bunları..

7- Oyunun firması Knight Online gibi sömürücü değil.. Adi herifler tamamen para sömürmek için yaptılar Knight Online ı..

8- Oyun bana KO dan sonra çok farklı geldi.. Tek kötü yanı fazla lag olması, o da düzelir umarım..

Hocam sana ayrıntı bukadar fazla ageldiyse al sana lineageden bazı görüntüler ayrıntı gör
    AMA ŞUNA LAFIM YOK BU OYUNDAN LİNEAGEDEN ALDIĞIM ZEVKTEN DAHA FAZLASINI ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cxan -- 2 Haziran 2006; 19:41:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: s_kartal_s

ben silkroadı indirdim knight online ı sildim

Tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.