Şimdi Ara

SilkRoad - Knight Online Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
68.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Oyun görsel açıdan tam bir ziyafet sunuyor. karakterlerin elbiseleri, silahların ayrıntıları, oyundaki keseceğiniz canavarlar gayet güzel anime edilmiş.. Knigt Online baktığımızda görsellik sıfır. ne oynadığınız karakter nede kestiğiniz canavarlar, ne de mekanlar.. Knigt Online sıfır kalıyor bu oyunun yanında..

2- Skill kullanırken ve dövüşürken adamınızın haraketleri muhteşem.. Özellikle büyü basarken.. Knight Online daki gibi sopa gibi silahı kaldırıp indirmiyorsunuz..

3- Oyunda görevler gayet anlaşılır ve zevkli.. Sıkılmadan yapıyorsunuz..

4- Ses efeckleri mükemmel.. KO da sesi kapatırken bunda açıyorum..

5- Oyunda iğrenç "ağa" kelimesini duyamazsanız.. "ağa para versene, a.q., parti pls" gibi kelimeler yok.. umarım bu oyun yayıldıkça duymayız bunları..

7- Oyunun firması Knight Online gibi sömürücü değil.. Adi herifler tamamen para sömürmek için yaptılar Knight Online ı..

8- Oyun bana KO dan sonra çok farklı geldi.. Tek kötü yanı fazla lag olması, o da düzelir umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalsez -- 22 Mayıs 2006; 19:22:58 >

• bende indiriorum sıkı bi wow cuyum bu oyun ko nun yerini alır diye düşünüyorum inşalah türklerler basmazda basarlarsada ağa nın yerine abi felan olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: kemalsez

1- Oyun görsel açıdan tam bir ziyafet sunuyor. karakterlerin elbiseleri, silahların ayrıntıları, oyundaki keseceğiniz canavarlar gayet güzel anime edilmiş.. Knigt Online baktığımızda görsellik sıfır. ne oynadığınız karakter nede kestiğiniz canavarlar, ne de mekanlar.. Knigt Online sıfır kalıyor bu oyunun yanında..

2- Skill kullanırken ve dövüşürken adamınızın haraketleri muhteşem.. Özellikle büyü basarken.. Knight Online daki gibi sopa gibi silahı kaldırıp indirmiyorsunuz..

3- Oyunda görevler gayet anlaşılır ve zevkli.. Sıkılmadan yapıyorsunuz..

4- Ses efeckleri mükemmel.. KO da sesi kapatırken bunda açıyorum..

5- Oyunda iğrenç "ağa" kelimesini duyamazsanız.. "ağa para versene, a.q., parti pls" gibi kelimeler yok.. umarım bu oyun yayıldıkça duymayız bunları..

7- Oyunun firması Knight Online gibi sömürücü değil.. Adi herifler tamamen para sömürmek için yaptılar Knight Online ı..

8- Oyun bana KO dan sonra çok farklı geldi.. Tek kötü yanı fazla lag olması, o da düzelir umarım..

• arkadaşlar şunu sölemeden edemiyecem silkroad ın herşeyi güzel ama pk olayında knight yi geçen olamaz adamlar çok güzel düşünmüş savaş şehri olması çok güzel silkroad da sen yaratığa saldırdığın zaman sana saldırıyo yaratık seni öldürüyo ve ex gidiyo yani biraz saçma =)

başka diğer herşeyde silkroad ++++ =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

arkadaşlar şunu sölemeden edemiyecem silkroad ın herşeyi güzel ama pk olayında knight yi geçen olamaz adamlar çok güzel düşünmüş savaş şehri olması çok güzel silkroad da sen yaratığa saldırdığın zaman sana saldırıyo yaratık seni öldürüyo ve ex gidiyo yani biraz saçma =)

Sen Ko da yaratığa ölünce Exp kaybetmiyorsun sanırım! Hayır aradaki fark ne anlayamadım henüz,genelde online oyunların hepsinde npc ye yattığın zaman exp kaybedersin.Burda saçma olan ne acaba?
  • Arkadaşlar burada unutmamız gereken önemli bir nokta ver ............

knight nokia cep telefonu gibi sade ve oynaması kolay o yüzden insanların silkroad a geçmesi biraz zaman alabilir veya hiç gelmiyebilirler ve lvl kasması çok kolay şimdi arkadaşlar bana bakıp ohaaa 1 ay oldu neredeyse hala 27 misin diyorlar ben 1 ay da knight a 60 oluyodum

bu yüzden bu tartışma ben ce çoook uzar oyunlara meraklı zor şeylerle savaşırım diyenler silkroad....

yok ben beceremem bana basit oyun lasım diyenler knight

benim fikrim de bu
  • karşılaştırma yaparken evet arkadaşa katılıyorum. Görünüş ve anime olarak süper skill kullanımları çok kolay level atlamak 20 veyahut 30 dan sonra zorlaşıyor tabiki buda biraz kafa yormakla ilgili. lag olayı şu anda geçti gibi görünüyor. Hile hurda karışmasına rağmen hemen mudahale edilmese sesizce hallediliyor . yeni üye alımı durduruldu. mesela herhangi bi servede bakım çalışması günlerce sürerken burda en fazla 2 saati aşmıyor. Joymax sanırım bu konuya çok önem veriyor . Kıyafet görselliğine diyecek bişeyim yok harika bence.

heleki bi bersek modu var sanki şeytana bağlıyorsun :D

oynuyorum yaklaşık 1 aydır ivi 24 traderi bırakıp sp kasıyorum şu anda ivi 12 700 küsür sp yaptım vede azimle devam etmekteyim ileride çok pis bir katil olmayı düşünüyorum :)

ş anda elimde 3 acc var fakat veremiyorum şifre değiştirme olayı şu anda kapalı açık olduğunda birtanesini vereceğim isteyen arkadaşlardan birine birisinde ivi 16 fire speear birisinde ivi 24 trader

saygılar.

• arkadaşlar anlattığınıza göre evet çok güzel ve bende de bi merak uyandırdı
    Acak bunu anlatırken keske bi kaç resim koysaydınız böylelikle belki bizde bu karşılaştırma ne kadar doğru bi fikir yürütebilirdik
    eğer bi iki resim koyarsanız çok daha iyi olacağına inanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Knight online kasıyor lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeterki iste :)

• quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

arkadaşlar şunu sölemeden edemiyecem silkroad ın herşeyi güzel ama pk olayında knight yi geçen olamaz adamlar çok güzel düşünmüş savaş şehri olması çok güzel silkroad da sen yaratığa saldırdığın zaman sana saldırıyo yaratık seni öldürüyo ve ex gidiyo yani biraz saçma =)

atkı gibi lvl 10 giydiğiniz şeyin rengi farklıysa kapışabliionuz ama exp gitmio.. ama canavara ölüreseniz ayrı:D lvl 20 den sonra kendinizi koruyun..

• 20den sonra yine millet dalmaz sana dalarsa murder olur ve bi daha murder olmak istemez
    oyundaki en kötü anılarınız murder olduğunuz zmanlar olcak bileseniz
  • Ewet lvl 1 Trader'a saldıran bir Thief Murder Olur ve Murderlığın geçmesi için duâ eder.
  • resmen toplum tarfından linç ediliyorsunuz ayrıca her ölüşünüzde hem exp hemde sizin iin önemli bişeyler kaybediyorsunuz
    isminiz kırmızı yazılıyo oyunda herkes size dalıyo ve olduruyo size dalana dalınca murderlık lvl artıyo dahada murder oluyorsunuz
    eğer sadece 1 kişi yi keserseniz 6-7 oluşte murderlık gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hikoname

karşılaştırma yaparken evet arkadaşa katılıyorum. Görünüş ve anime olarak süper skill kullanımları çok kolay level atlamak 20 veyahut 30 dan sonra zorlaşıyor tabiki buda biraz kafa yormakla ilgili. lag olayı şu anda geçti gibi görünüyor. Hile hurda karışmasına rağmen hemen mudahale edilmese sesizce hallediliyor . yeni üye alımı durduruldu. mesela herhangi bi servede bakım çalışması günlerce sürerken burda en fazla 2 saati aşmıyor. Joymax sanırım bu konuya çok önem veriyor . Kıyafet görselliğine diyecek bişeyim yok harika bence.

heleki bi bersek modu var sanki şeytana bağlıyorsun :D

oynuyorum yaklaşık 1 aydır ivi 24 traderi bırakıp sp kasıyorum şu anda ivi 12 700 küsür sp yaptım vede azimle devam etmekteyim ileride çok pis bir katil olmayı düşünüyorum :)

ş anda elimde 3 acc var fakat veremiyorum şifre değiştirme olayı şu anda kapalı açık olduğunda birtanesini vereceğim isteyen arkadaşlardan birine birisinde ivi 16 fire speear birisinde ivi 24 trader

saygılar.

ama ivi diil lvl hatta daha açıklayıcı olsun büyük harfle yazayım LVL

• bence silkroad daha guzel bir oyun ama knightda daha cabuk lwl atlanıyor iste tek o guzel
  • Silkroad ve Knight Empire karşılaştırılamaz çünkü KE SRO'nun yanında hiçbişeydir.Grafikleri geçtim onların arasındaki dağlar kadar farkı bir kenara koyuyorum.KE de emeksiz lvl kasabiliyorsun ana SRO'da imkansız emek vermen lazım.KE'de paranın itemin bi anlamı lvlin hiçbir anlamı yok.SRO'da lvl çok önemli item çok önemli para çok önemli.KE'de 70 lvl warrior czde beni kesemedi.Ben 61 lvl priestim.Bu lvl farkı SRO'da olsa 70 adam beni parçalar.) lvl farkı geçtim 3 lvl bile düşük lvlli olanı hüsrana uğratır.

SRO-Ke imkansız

SEni kınıyorum arkadaşım

• 2 oyunuda yakindan incelemş biri olaraak(gerci şuan silkde herşeyi bilmiyorum ama taban taşlari oturdu)

silkroad daha dolu.aslinda burda tutup bu iyi bu kotu deemeeye gerek yok 600mb bisi zaten indir ve kur sararsa devam edersin zaten begenmezsen birakirsin

ancak şu var ki KO da char yonetmek daha kolaydi burda biraz char zor hareket ediyor ko daha rahatdı.

lvl kasmak evet ancak ko da gibi lvl farketmmemezlik yok yani koda 30dan 35 e bile geldiginizdde ancak birseyler f ark ediyorsunuz oysa silk de 1 lvl bile sana gucunu fark ettiriyor

4-5 KO lvl =1 silk lvl gibi :) benzetmeye bak

grafikler ko ya x5 şeklinde bi basma oluşturur

bircok irk var hatun fln..ve kodaki gibi 1 şey ustune yogunleşmak zorunda degilsinzi koda flame ise hep oyle olmak zorunda ancak burda biraz ice biraz flame ..veya sadece sectigin tek şey uzerine master olaiblirsin..bu konuda daha zengin..

ko ya gore daha cok yaratik var haritalar kodan cok buyuk surekli ayni şeyleri kesmek zorunda degilsiniz..koda ise bu sayi 3 u gecmez ancak burda lvl ine gore kesioyrsun..

daha bireysel bir oyun parti falan olmasina gerek yok git tek başina kas sadece partin olursa 600 yeine 660 exp geliyor buda con onemli bir fark degil..koda ise durum boyle degil.

hırsız trader yada güvenlik gorevlisi :) olablirsin canin sıkılınca bu işlerde takilablirsin yada kapı onunde gazozuna adam keseblr yada govde gosterisi yapabilirsin.

questler cok cok onemli..ko da ise durum boyle degil ko da quest yapmadanda 60 a kadar rahat geleniebilir.

falan filne..aklima gelenler şimdilik bunlar oyunu cok kimse bilmiyor hergun yeni birşey ogreniyoruz.sorulariniz olursa yardimci olmaya calişirim bende

• oyunu indirdim yükledim ama hala oynayamadım lakin bana biraz kal online benzeri gibi geldi bi kendim oynayıp bakabilsem diorum ama hala açılmadı.
  • Bende daha bakamadım

• haytta koyu geçeceni sanmıyorum silkraod gibi bir oyunun animasyonel özellikleri insanları bağlamıyo yıllardır mu oynayan adamları kaldırdı mudan ben şahidiyim hayatta olmaz böyle brşey k.o yerini alamaz

• K.O nedir yaaaa K.O u oynayan adamların hepsi turk + internet cafeden oynayan cocuklar K.O TEK KELİMEYLE BASİT OYUN baska online deneyin aradaki farkı anlıcaksınız 1.5 sene K.O oyunucuyum bende. arkadasdan gordugum icin baslamıstım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.