Şimdi Ara

SilkRoad - Knight Online Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
68.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn oynadim o kdr güzel değil ismi var o kdr en güzeli sro sonrada lineage2
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAGEs

quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

Çok Ağır oldu :Dbuda ko cular için
    quote:

Orjinalden alıntı: RAGEs

%1500 haklısınız...

Bu oyunu görüpte Ko oynamaya devam eden gerzektir

ben sadece doğruları söylemeye çalışıyorum

Kardeş ben de ko dan transfer oldum ama çok ağır konuşmuşun adam belki k.o oynamak istio illa gerzek mi oluo yada ne bilii belki pc si bu oyun a yetmio yani ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ haklısın K.o battı artık ama zevk meselesi

• SRO : Yüzüklerin Efendisi

KO veya KE : Cin Ali nin Karagözlü kuzusu....
  • slm beyler ben skıllroad bir arkdaşimdan aldım ve 2 aydır oyunu oynuyom ve cok güzel bir oyun ve oyun hakkında bana sorabilirisniz sorularızı

Name:_Turkey_
    level%Clan:lvl 32 / Atlantis Türk Clanı
    server:aege
    Pm lerinizi beklıyom

• biri bna yardım etsin oyunu indirdim bişeyler indirdi starta bastım oyun çalışmadı hata da wermedi öle kalıo yardım edinn
  • KO nun daha neyini savunuyolar anlamdım hiç ha..
    Bende eski bi KO oyuncusuyum...68 ass'im var dı...
    Hiç bir zaman Kosp, Koxp vs prog. kullanmama ramen nedense
    bütün itemlerim silindi va ayrıca hiç biride dupe değildi.. nerden eminsin diyeceksiniz çünkü hepsini ben kendim çıkardım veya yaptım..
    server "full edit" artık bilmiyorum o oyunu oynuyanlar demekki her aldıkları oynu şifre veya treiler ile bitiriyo
    ("yapmayanlara lafım yok").......
    Silkroad'ı tatmadan, kendini kasmadan bu oyunun tadını anlıyamzsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalsez

3- Oyunda görevler gayet anlaşılır ve zevkli.. Sıkılmadan yapıyorsunuz..

anlasılır ama pek zevkli oldugunu soyliyemiycem
  • bence silkroad knight e 1000 basar bikere grafik ve çeşit bakımından çok üstün
  • beyler sro kotu bı oyun sakın baslamayın siz ko ya devam edın ko daha ii lag yok bosverın burayı
    sızde reklam yapmayın mıllet gelecek ne olacak aga para versene işlerı baslasınmı ıstıyosunuz
    sehırdekı stole lar lag yapıyo ne kadar kısı onlıne sa okdar cok lag o yuzden baslamasın kımse
  • YA BEN ANLAMYORUM SİZİ HE OYUNLARI KÖTÜLEMEKLE NE ZEVK ALIYOSUNUZ?YADA KIYASLAMAKTA?
    SONUÇTA ONDA İ EMEK VAR ADAMLAR UĞRAŞMIŞLAR YAPMIŞLAR.BİDE HERKES KNİGHT ONLİNE I KÖTÜLÜYOR OYUNCULAR HARİÇ OYUNDA KÖTÜ BİŞİ YOKKİ KNİGHT ONLİNE ÇOK KÖTÜ YOK KNİGHT ONLİNE SLKROAD KARŞILATIRILMASI BÖLE BÖLE YAPINCA EMEĞE SAYGISIZLIK ETMİŞ OLUYOSN AMA İLLA O OYUNU BIRAKMA DEMİYORUZ.BIRAK AMA KIYASLAMA YAPMADAN ZEVKİNE GÖRE BRAK YA BEN ŞU ANDA SİLKROAD A GEÇTİM FAKAT KNİGHT I BIRAKTIM DEĞİL İKİSİNİ BİRDEN OYNUYORUM
  • harby den çok gusel bir oyun K.O Ragnarok Onlineden sonra en mantıklı oyun bu hem effect açısından Çok iyi bu oyunu yapan adamın elinden opmek lasım
  • Bu konunun bir benzeri daha vardı ve bu konudada aynı şeylri yazıcam
    1.KO tam bir beleşçi oyunu ex beleş teleport beleş ex beleş olunca lvl tabiki beleş ben KO da oynuyordum (it herifler KO yu para işine çevirmeden önce tabi umarım SO da böyle olmaz.) Azcık oynadım beramüste lVL74 mü ne
    2.knightteki görüntü kalitesi buna göre berbat
    3.arkadaşlarında dediği gibi KO da millet sesi kapatırken bunda ses açılıyo süper bi ses düzeni var
    4.Skiller göz alıcı olarak düzenlenmiş insan yaptığı skillere hayran kalıyor(şahsen)
    5.oyunda lvl atlarken kendi adıma hiç sıkılmıyorum oyun müthiş eğlenceli
    6.Canavarlar SO da süper KO da ise iğrenç adamlar havadan sudan canavar yapmışlar Moradon daki Blutre gibi mesela
    7.oyundaki ek versiyonlar süper ÖRNEĞİN:Transport araçları,meslekler gibi
    8. BU KONULARI KIYASLAMAK BİLE HATA SO YU BİR GÖREN KO NUN ADINI ALMAZ BİRAZCIK AKLI OLAN SO YA GEÇER TABİ BU BENİM DÜŞÜNCEM...

• Boratay,
    Verdiğin link inanılmaz başarılı. Resimleriyle beraber adam kasmış yapmış.
    Eline sağlık.
    Bu ara bende yeni başladım. BAbeldeyim. ARanızdan orada olan varmı arkadaşlar. Biliyorum çoğunuz Troydasınız.
    3 gündür 8 sayfanın %80nini okudum. Bi özetini çıkardım. İsteyen olursa yollayayım.
    Herkese iyi eğlenceler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeuSMaNuS

Silkroad ve Knight Empire karşılaştırılamaz çünkü KE SRO'nun yanında hiçbişeydir.Grafikleri geçtim onların arasındaki dağlar kadar farkı bir kenara koyuyorum.KE de emeksiz lvl kasabiliyorsun ana SRO'da imkansız emek vermen lazım.KE'de paranın itemin bi anlamı lvlin hiçbir anlamı yok.SRO'da lvl çok önemli item çok önemli para çok önemli.KE'de 70 lvl warrior czde beni kesemedi.Ben 61 lvl priestim.Bu lvl farkı SRO'da olsa 70 adam beni parçalar.) lvl farkı geçtim 3 lvl bile düşük lvlli olanı hüsrana uğratır.

SRO-Ke imkansız

SEni kınıyorum arkadaşım

bunun ke deilde ko olması lazm deilmi?

• Sitedeki ve oyundaki nikim ssess.aegede oynuyoruz.istersen babel şubemiz olabilirsin :)
  • BENCE INSAN OGLU YENILIK ISTER SILK ROAD ONLINE DA COK IS YAPAR
  • @0aragon0 level 74sün ha ? KOL'u hiç bilmediğin belli oluyor. Bırak 74ü senin skillerini açtıracak kadar KOL oynadığından şüpheliyim. Oyunda sadece bir yaratığın adını öğrenmişsin , onu da yanlış öğrenmişsin ( server ismini saymıyorum bile ). Bilmediğin konular hakkında yorum yapma lütfen
    Ve son olarak sözlerine dikkat et. Bu oyun için emek harcayor insanlar ama sen sırf emeklerinin karşılığını almak istedikleri için onlara it herif diyorsun.

@bilenbilir SRO'yu LOTR'a benzetebildiğin için seni kutluyorum. Yorumsuz ...

@dj_iceberg2 Bak DJ kardeşim ; madem aga , baba , dayı , amca gibi hitap tarzlarından hoşlanmıyorsun , öyleyse niye oğlum diyorsun ? ( eğer oğlun bu forumdaysa sözlerimi ciddiye alma )

@THECRUEL Eğer sadece türklerin oynadığı oyunları oynamaktan , türklerle bu kadar yakın olmaktan hoşlanmıyorsan seni anlarım , ama KOL'u oynayanların hepsinin internet cafeye giden çocuklar olduğunu sanıyorsan çok yanılıyorsun.

@HikonameSana cevap vermeme gerek yok, ivi diyen adamla işim olmaz.

@RAGEs Ben SRO'yu da gördüm ( zamanında KOL bölümüne açtığınız gereksiz topicler sağolsun ) ama hala KOL oynamaya devam ediyorum. Sen bu şekilde konuşarak kendi kişiliğini belli etmekten başka birşey yapmıyorsun.

Sözlerim şimdilik bu kadar. Siz de eğlenmek için oynuyorsunuz , bizde. Umarım bunun sadece bir oyun olduğunu unutmazsınız.

• Arkadaşım kimsin nesin bilmem oyunda ne canavar adların a nede server adlarına dikkat etmem beni bağlamaz o sadece oradaki tipsiz bir canavar örneği olarak verdim eğer KO da beramus te karekterin varsa tabi oyuna girebilirsek sana göstereyim
    E-mail istersen rexaragon@hotmail.com
    ayrıca her arkadaşın yorumuna yorum yapmak zorunda deilsin SAYGILAR!!!
  • Karşılaştırma yapıp birbirmiz aşagılayacağımıza SRO'yu daha nasıl iyi oynarız onu tartışmamız gerektiğini düşünüyorum. Yeni başladım ve "babel"dayım.
    Nick: Goodluck LVL 13 (şimdilik)
    Bütün questleri yaparak ilerliyorum.
    Çözemediğim şeyler var. Mesela pm atma olayında sanırım yeni bi pencere açılmıyo. Nasıl yapılıyor.
    Sp farm olayını hala anlamış değilim. Biri ayrıntılı açıklarsa sevinirim.
    Glave karakterim var. Ama formlarda okuduğum kadarıyla Weapon bölümden "Heuksal"a vermek gerekiyo. Başka bir bölüme vermemelimiyiz. Ek silah olarak "panchean"u artıırmak nasıl sizce. Str karakterden de sıkı okçu olabiliyomuş okuduğum kadarıyla. Sizin tavsiyeniz ne!
    Birde Force bölümünde herkes "fire"da tamam kılmış. Ama ikincil olarak kimi formlarda "cold" kimilerinde "lightining" tavsiye ediliyo. lightining ne gibi avantajı var kimse belirtmemiş. 3. dal olarak da force tavsiye ediliyor.
    Fikirlerini benimle paylaşmak isteyen varmı!
    Babel de "TryAgain" sana ulaşamıyorum. BAna ulaşabilirsen sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.