Şimdi Ara

SilkRoad - Knight Online Karşılaştırması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
68.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıom knight kadar sacma bir oyun yok hem tartısılsada knight gibi saçma bir oyunla bole gorsel efekleri super bi oyunla karsılastırılmaz bile bence
    ama yinede eline salık emeğe saygımız sonsuzdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsbersky

deil 100 milyar paran varsan 1trilyon ex'ide alırsın... KE' iyice boku çıktı hileydi , paralıydı cart curt... emeğe saygı diyosunuz adam aylarca kasıyo 70-80 lwl oluyo elemanın biri bastırıyo parayı 110 lwl bu adalet mi şimdi cwp istiyorum . . .

kardes ben 100milara ko yu satin alirim Hangi en ayi bir oyun için 100 milyari bastırır.

• kızışmış tartışma iyice ; gerçi pek kızışmış denemez sro forumunda tabikide Sro kazanıcak tartışmayı ama eğer iyi bi tartışma yapmak istiyorsanız bu topici bide knight forumuna açın bakalım
  • ben yazdım gerek kalmadı onları SRO forumuna davet ettim
  • işte dunyada o kadar AYI varki bi oyuna para verebiliyo. ayda 25$ ı veren 1000$ ı da verir. Bu oyunu sadece öğernci veya gençler oynamıyo heralde zenginler de oynuyor ve bu şahsiyetler bu işin bokunu çıkarıyor.... Sen diyosun ki kim verir adam parasının hesabını bilmiyo 1000$ veya 100 milyar nekadar olduğun u tam bilmiyorum. ama bu fiyat adama pek koymuyo ama adam oyundaki beleş oyunculara bi koyuyo kaldırmak imkansız..
  • ayrıca ben orda 100 milyar demedim. sadece 100 milyar ex satın alabileceğini kastedtim. Ve eğer cebin kalınsa 1 trilyon ex de satın alırsın yeterki sen paradan haber ver........
  • ben de görüşlerimi söyliyim...

ikisinide oynuyorum şuan ve iklisinide oynamaya devam edicem.

sro grafikleri üstünde durucam biraz. ama söylicek bişey bulamıkyorum mükemmel bile az kalır yani..ses efektleri de ole insanların kıyafetleri mikemmle detaylar üzerinde durmuşlar..ama oyunun -* yanı oynanabilirliği en başta insanı bıktırıyo towna gitmek için kaç kere bilerek öldeüm towna gitmek için bile scrool kullan felan ..baya zor iş oto attack yok bu da zorluyo..dün görev yaparken ston ghost kesicem en az 6 tane saldırdı bana pot da azdı sırf şu oto atack olşmaması yuzunden öldüm. ve birçok eksik yanı var bunun gibi.. ama sadece grafikleri için oynanmaya değer .

ko da grafik olayı sıfır denebilicek kadar kötü. skilleri vurma olayı çok basit kalmış. ama oynanabilirlik süper hiç zorlanmıyosun bence ne nerde belli. sro kodan daha karışık bu acıdan. ve teleport olayı çok güsel magelerin seni çekebilmeleri çok güsel..konuyu açan arkadaşında sölediği gibi oyunun en kötü yanı 8 yaşındaki veletler bile okumayazmayı doğru düzgün blmezken bu oyunu oynuyolar ve heryerde ag party aga para aga bilmemne .... bıktırıyolar...

kısacası iki oyununda +6 ları var birbirine göre şöle özetliyim sro grafikleri ve ses efectleri mükemmel ko nunda oynanabilirliği süper

lütfen kimse ko yada sro hakkında sadece kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmasın. bence ikiside güzel ikisine de devam edicem....şiuuuuu

walla çok acele yazdım saçmalama oranı %51 yazım hatalarından dolayı sorry

• COK SACMA KO yu bu oyunla karsılastıramassınız bile ko tamamen bir sacmalık 7 yasındaki cocuk oyunu İgrenc efektler hersey sacma Hile cart curt ne ararsan var oyunda......

Bence Lineage ile kapısabilecek bir oyun ben bugün götürüp arkilerin takıldıgı nete yükledim 10 kisiden 7 si l2 yi bıraktı ve buna gecti...
  • forever silkroad diorum ve lvl atlaması zor dien arkadaşlara bunun sebebini yazayım;silkroad quest tabanlı bir oyun ke ise lvl tabanlı ve item a çok bağlı ko da 4-5 quest var ve devamlı amaçsızca mob kesmek salakça geliyo ama silkroadda her lvl de quest oluğu için(lvl 41-45 arası hariç) sıkılmadan kasıyorsunuz ve %lik dilimin çabucak nasılda arttığına inanamıyorsunuz item fiyatları ke deki gibi uçuk fiyatlar deil uruchiden(lvl 40 unique ,boss) düşen itemlar dahi 500k ile 750k arasında gidiyo hesab edin edin artık bu yuzden silkroad 1 numara lineage için bişi diemiyeceğim hiç oynamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalsez

1- Oyun görsel açıdan tam bir ziyafet sunuyor. karakterlerin elbiseleri, silahların ayrıntıları, oyundaki keseceğiniz canavarlar gayet güzel anime edilmiş.. Knigt Online baktığımızda görsellik sıfır. ne oynadığınız karakter nede kestiğiniz canavarlar, ne de mekanlar.. Knigt Online sıfır kalıyor bu oyunun yanında..

2- Skill kullanırken ve dövüşürken adamınızın haraketleri muhteşem.. Özellikle büyü basarken.. Knight Online daki gibi sopa gibi silahı kaldırıp indirmiyorsunuz..

3- Oyunda görevler gayet anlaşılır ve zevkli.. Sıkılmadan yapıyorsunuz..

4- Ses efeckleri mükemmel.. KO da sesi kapatırken bunda açıyorum..

5- Oyunda iğrenç "ağa" kelimesini duyamazsanız.. "ağa para versene, a.q., parti pls" gibi kelimeler yok.. umarım bu oyun yayıldıkça duymayız bunları..

7- Oyunun firması Knight Online gibi sömürücü değil.. Adi herifler tamamen para sömürmek için yaptılar Knight Online ı..

8- Oyun bana KO dan sonra çok farklı geldi.. Tek kötü yanı fazla lag olması, o da düzelir umarım..

ben knight cıyım ve sana katılmıorum ko oynadığım en iyi ONLİNE oyun!!! ama silkroad oynamadım ona bişiy demicem ama ko hakkında bu kadar kötü konuşma senin lvl az die böle konuşuosundur lvl artınca zevki o zaman çıkıo

• ares te lvl 65 priestim var benim ben bıraktım bu işin lvl ile alakası yok ve 750k np varken bıraktım priesti
  • artan server yukunden sonra SRO icin en buyuk eksiklik bence parali uyelik. malesef beklemek adami olduruyor...
  • güzel oyuna benziyo kurabilsem bende boş vericem Ke yi
  • lineage derim tek geçerim :)
    bunu da indirdim oynadım biraz.güzel oyun aslında.
  • YA sro ya gelcek şimdi herkes biraz SRO yu kötüleyin

ko en güzeli SRO neki
  • beyler kusura bakmaın ama bn silkroadı nerden indiricem ve nasıl account alıcam bilmiorum acil örenmm lzm yardımcı olablrmisinzz
    lütfen sağolun
  • arkadaşlar biri bana hangi serverda ve ilk napıcağım hakkında blgi vereblrmsnzz bnde online oyun meraklısıyım ama knight kadar ezük bi oyunuda görmedim :D
  • AGALAR KINAYT BU OYUNA BİN BASAR YAF (bisim burada silkroadı görenlerin yorumu) tabiki silkroad daha ii:D
  • beyler silkroad bana hep dc verio
    normalmi cvplıyabilirmisiniz kaç kere denedim biyerde hatamı yapıorum
  • arkadaşlar SRO ya başlıorum account falan aldım ama girerken dc verio hep beni kasabilicek varmı orda???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.