beyler bu oyuna sakın başlamayın zaten bilgisayaravirüs yollayıp duruyo bence hiç başlamayın sürekli DCDCDC üffff bıktım ben
ben de hacklendim(ko ya döndü oyun) BOŞUNA İNDİRMEYİN!!!
cok cok ozur dılerım ama Lineage hepsıne 923482094823 koyuyor :)
quote:
1- Oyun görsel açıdan tam bir ziyafet sunuyor. karakterlerin elbiseleri, silahların ayrıntıları, oyundaki keseceğiniz canavarlar gayet güzel anime edilmiş.. Knigt Online baktığımızda görsellik sıfır. ne oynadığınız karakter nede kestiğiniz canavarlar, ne de mekanlar.. Knigt Online sıfır kalıyor bu oyunun yanında..
2- Skill kullanırken ve dövüşürken adamınızın haraketleri muhteşem.. Özellikle büyü basarken.. Knight Online daki gibi sopa gibi silahı kaldırıp indirmiyorsunuz..
3- Oyunda görevler gayet anlaşılır ve zevkli.. Sıkılmadan yapıyorsunuz..
4- Ses efeckleri mükemmel.. KO da sesi kapatırken bunda açıyorum..
5- Oyunda iğrenç "ağa" kelimesini duyamazsanız.. "ağa para versene, a.q., parti pls" gibi kelimeler yok.. umarım bu oyun yayıldıkça duymayız bunları..
7- Oyunun firması Knight Online gibi sömürücü değil.. Adi herifler tamamen para sömürmek için yaptılar Knight Online ı..
8- Oyun bana KO dan sonra çok farklı geldi.. Tek kötü yanı fazla lag olması, o da düzelir umarım..
%987654321987654321 HaklısıN !
KEMALSEZ. izLenimLer için Teşekkür ederimz !
agalar şimdi ben bu knight ta adamı doğru düzgün kasamıom ya bana bi mesaj yazın da nerdes kasçaz
silkroad harika bir oyun 28 yaşındayım ve bu oyun gerçekten beni oyna diyor knigt online söyle bi baktım
silkroadın yanında solda sıfır kalıyor
lineage ko ya da ke ***SILKROAD***(bence en iyisi.rüyamda bile bu oyunu görüyorum,hergün bu oyunun müziklerini dinliyorum videolarını izliyorum,haftasonu gelsin diye gün sayıyorum,okulda çocuğun biri "silkroad berbat bi oyun ehuehuehu diyince dayağı yiyo,imzamın sonuna bakın anlarsınız(benim düşüncem bu)) son sözüm bu!!!
Beyler SilkRoad oynamayın...Hatta Başlamayı aklınızdan bile geçirmeyin..Çok İğrenç bi oyun...(Abi böle diceksin ki Doluşmasın herkes..Bize Kalsın Sro )
KnighT OnliNe 'ı BatırdıLar HAck Felan..
Silkroad cok Gercekçi gibi ve görüntü kalitesi çok yüKsek...
SilkRoaD sadece Az server bulunması Kötü : (
beyler oyun baya zevkli ok ama bn nedense zevk alamıorum lwlim 7 ama nerde kasıcağımı bilmiorum babeldeim biri yardım edeblrmi lütfen oyuna aşığım ama %50 fln biliorum oyunu biri bana yardım edeblrmi
Ya bence tartışmasız SİLK ROAD daha ii.Knight taki yaptıklarımız hep aynı sürekli mob kesip duruyon.Ama Silk Road da değişik görevler var.Görevleri yaparken en azından canın sıkılmıyo.Değişik şeyler yapabiliyosun mesela ata binmek baya bi değiştirmiş bence.Tabi görüntüleri de Knight a 10 basar.DAA geldik zurnanın zart dediği yere.Silk Road ın server ine resmen girilmiyo ya sabah 10 da açıp oynucan ya hiç oynamıcan.İkincisi oyunda teleport yok.Bu oyundaki en büyük eksikliklerden biri bence.Oyunda atı olmayan adam yanıyo taaa haritanın diğer ucuna yürüyerek gidiyo........Eğer teleport varsa biri sölesin canım çıkıyo yaaa.
quote:
Orjinalden alıntı: Zakuska
Bence Lineage ile kapısabilecek bir oyun ben bugün götürüp arkilerin takıldıgı nete yükledim 10 kisiden 7 si l2 yi bıraktı ve buna gecti... demekki hepiniz aptalmisiniz l2 birakcak sikilmisroad a geccek mauhauha allahın cin agirlikli igrenc oyunu
Silkroad'a çin ağırlıklı iğrenç oyun diyen adam acaba L2'nin anime karakterlerindendemi Doğu(Çin, kore, taiwan, japonya vs.vs.) olduğunu anlamıyor. Hatta dünyada en çok oynanan iki oyun var(ücretli olarak) Avrupada daha çok WoW ve Asyada L2. Demekki neymiş çin ağırlıklı iirenç oyun demek saçmaymış. Ayrıca ceza alıcaksın bu küfür yüzünden...
Arkadaşlar-size-şunu-diyebilirim-knight-onlie-yi-3yıldır-oynuyorum-3yılda-hiç-bişi-anlamadn-gecirdim-ama-silraod-daha-2haftada-cok-şey-anladım-görevler-cok-anlaşılır-hiçbir-zorluğu-yok-ve-sizede-öneririm.[simage]C:\Documents and Settings\Kerem&Ensar\Desktop\xxXAzrailxx[/simage]
server:Troy ID:xxXAzrailXxx lwl:21 clan:İstanbul
yaw knight online de ooyun mu onu böyle oyunlarla kıyaslıosunuz.. ben hala anlayamıyorum knight oynayanların zevklerinden:D
quote:
Orjinalden alıntı: lıhgt_mage
haytta koyu geçeceni sanmıyorum silkraod gibi bir oyunun animasyonel özellikleri insanları bağlamıyo yıllardır mu oynayan adamları kaldırdı mudan ben şahidiyim hayatta olmaz böyle brşey k.o yerini alamaz
bizde zaten bu oyun knightın yerini alacak demiyoruzki sadece KO ezip geçecek diyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: 7up
quote:
Orjinalden alıntı: lıhgt_mage
haytta koyu geçeceni sanmıyorum silkraod gibi bir oyunun animasyonel özellikleri insanları bağlamıyo yıllardır mu oynayan adamları kaldırdı mudan ben şahidiyim hayatta olmaz böyle brşey k.o yerini alamaz
bizde zaten bu oyun knightın yerini alacak demiyoruzki sadece KO ezip geçecek diyoruz
Kabul edin artık SRO KO dan daha güzel
beyler habire knightla SRO yu karşılaştıruosunuz ama ikisi çok farklı bnce knight çooook basit bi oyun ama SRO aklını kullanmanı gerektiren bi oyun knightta sadece keskeskes nereye kadar SRo apayrı SRO dada kesiosun ama her lwlin questi war mesela knightta 10 lwlden 10 lele ne bu ya 50 den sonraki görevleri unut zaten ama kabul edin kiGRAFİK OLSUN SES OLSUN DÜŞÜNCE OLSUN HARİTA.... SRO BASIO BEYLER knghtta kötü demiorum ama pasif kalıo bee
ya arklar bence ko yu da o kadar kotulemeyelim silkroad olmadan once o wardı we
1.daha eglenceli
2.silk road cok yawas oyun insanı sıkıo
3.silk road da 60 weya 70 olmak insannın 1 yılını alır ama knight da 1 ay falan
4.KO da adamlar hakkatten super sawas yapmıslar hele cz o kadar eglenceli ki gunum orda gecior 60 warriorum nick:deejay_v2 silk road nick:_DaRkPoSiOn_
we son olarak
5.ZEVKLER WE RENKLER TARTISILMAS ARKADASLAR!!!!
ya tnn kabul ettim silk daha gusel ama cok kotu seyleri war
5. skill sıfırlatmak icin charı we daha fazlasını sartmak gerekir
kısaca.... bu nedir yaa skill yanlıs wermen oyunu bırakmama ndn oldu lvl 35 olduktan sonra APTAL!! kardesim yanlıs skill werince char gettiii zor we 15+ yas oynaması gerekior ben 21 yasındayım ama hatalarım oluor
SRO cok zor arkadaslar cooooook zor su zorluuna we server bozukluklarına