Şimdi Ara

SilkRoad - Knight Online Karşılaştırması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
68.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw KO'yu gorsel acidan yerle bir eder tabii ama Questler bir sure sonra baymaya basliyor azim lazim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpazar

yardımcı oldugun için teşekkür ederim. bug lar ne demek?
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: pcpazar

selam.ben silkroad yükledim fakat mouse ile bir canavarın üstüne tıkladığımda aradan birkaç saniye geçtikten sonra düşmanın üstüne gidiyorve düğmeye basmasam bile savaşmaya başlıyor.acaba bunun sebebi nedir.

bende de oluyor bazen athens e geç hiç olmaz.nedeni oyundan kaynaklanıyor buglar malesef var

oyunda bazen hatalar oluşuyor.düşmana saldır diyorum öyle duruyor biraz sonra bakıyorum kesmişim bile.yada hiç hareket etmiyor bir daha yıklayınca gidiyor.yakında onlarda düzelir

• 3 ay kadar knight oynadım cok sıkıldım yüksek lwlllı olmadan oyundan tat alamassınız bi zone diye bir savaş yeri var orda zaten hep lwl 60 lık adamlar bekliyo oyun bi cizgi halınde ilerliyo zaten bi ara bir hile bulmuşlardı lwl 60 skilini falan yapıyodu lwl 15 lık adam sonra sildim zaten ..(chitin armor falan yüklü mikttarda parayı hayrıma werdim...)
  • kısaca : ezik oyunu

ayrıntıya gerek yoq

• hiç oynamadım valla nasıl bise KO dan daha mı ii acaba onamı gecsem beylerr???????
  • baba knight a çok alıştıysan boşwer zaen oyunda yeterince lag war ama illaki oynayacamm diorsan arkandayız
  • BEYLER BANA PARA ŞİFRESİ OLAN VARABİLİRMİS ÇOK LAZIM.
  • www.sacmalamayınböylebirsifreyobirisenikafayaaalmış.com bu adresten indir... bulamassan ben yollarım
  • ko yu herkes oynar ama sro ....

• fikrimi değiştirdim sro oynanmaz oynayan na böle olsu 0.neden diosanız oyunda arkadaşlık yok bişi yok questle kendi başına kas.siz bana partyle kolay yoldan lvl atlamaya alışmış zavallı diosunuz ama bunun tembellikle alakası yok.ben tam 1 msn dolusu arkadaş edindim knightta vede bunların yarısı ile gerçek hayatta yüz yüze görüşüyorum.knight insanların birbirine yakınlaşmasını zevk almasını amaçlamış yoksa knightta dayardı questi dayardı grafikleri uğraşmazdı.knightın yapımcıları oyunun zevkini artırmak için gece gündüz koruma programları ve yeni düzeltmeler yapıyor.siz hangi oyunda Colony Zone'dan daha zevkli bir savaş alanı gödünüz?hangi oyuna bu kadar kolay alıştınız ve oyundan bu kadar zevk aldınız?bence silkroad zor bir oyun deil bir günde lvl 34 oldum sroda ve sos düzdüm elime sos +4 glavie aldım.siz sıfır bir adamla knightta 45 olun ve mirage +7 ve paper set +7 veya +8 çekin görelim.

• arkadaşlar character select ekranında char a tıklayınca sağ da bilgilerin yanıda SP war ne olduğunu bilen war mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nettext

Çok ilginç bir tartışma yaşanıyor... Oyuna neden para vermek istemediğinizi gerçekten anlamıyorum... İnşallah aranızda çalışanlar bir ay maaşlarını alamazlar da ne demek istediğimi anlarlar... Bu oyunu yapanlar İNSAN öyle orc,thief,blade,rogue falan NPC falan değil yani onlar da bizim gibi yemek yiyor ev kirası ödüyorlar... Ben KO BronzePremium üyesiyim... Beramusta 2 ay oynayıp (ilk başladığım aylarda) 32lvl (sadece questlerle) yaptığım bir blade'im var... Şu an ise Cypher'da yine quest ve emekte bulunduğum partilerle kastığım LVL44 Assasin'im var...Hiç hileye hack'e ve ekstra programa ihtiyaç duymadım... Makro olayına gelince sanki burda Ultima oynayıp Makro yapmayan var... Benim için KO bir yaşam tarzı... Tamam sesler kötü.. madem beğenmiyorsun beğendiğin sample'ları at oyun klasörüne çatır çatır ses gelsin... Grafiklere gelince... Benim için grafik oyunun en son olması gereken özelliğidir... Halen Pac-Man'i bile seve seve oynuyorum nedeni çok eğlenceli olması...Bir oyun beni eğlendirmeyecekse ben onu neden oynayayım ki? Grafikleri güzel SRO'nun banane? KnighOnline'nın çok büyük eksikleri (eksileri deiğl eksikleri) olduğu muhakkak... Örneğin TAME olayı olsaydı gerçekten mükemmel olurdu... Kim bi Bulture'a atlayıp gezmek istemez ki? Madem o kadar hareket, skill vs istiyorsunuz çok eski bir oyun vardı SinglePlayer adı da "Die By The Sword" olması lazım.. 4 silah vardı o oyunda ve o kadar gerçekçi bir fizik motoru vardı ki koşarken taşa takılıp düşebiliyordunuz... Kılıç hareketlerini fare ile kendi istediğiniz gibi yapabiliyordunuz... Detay diye ben buna derim... Eğer grafik çok çok çok çok önemliyse L2 derim... Siz değil misiniz EMEĞE SAYGI diye ağlayan forumlarda? Emeğe saygı gösterin orjinal yazılım kullanın, Online oyunların orjinal serverlarında premium gold vs üyeliklerini bir aylık da olsa satın alın... Satın alın ki daha iyileri yapılabilsin... Ayrıca KO hack olayına gelince çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı (kısacası benim uzaktan bi arkadaş) ACC'sini kaybetti... Fakat vazgeçmeyim tekrar ACC'sine kavuştu... Benim de Vendorlarım soyuldu, ben de DUP item yüzünden zarara uğradım...bu biraz da şuna benziyor...

"Abi gel Rize çok güzel... Rize'yi görüp burda yaşamayan şöyledir böyledir.. Bırakın İstanbul'u... İstanbul'da yaşayan şöyledir böyledir... Her taraf hırsız kaynıyo..."

Yapılan tartışma gerçekten buna dönmüş...

Bu mesajı:

+Kişisel tercihleri için insanlara hakaret edenlere...
    +Emek verilerek, zaman harcanarak, sürekli ayakta tutulmaya çalışılan bir sistemi kötüleyenlere
    +Oyun=Grafik+Ses zannedenlere
    +Oyunlarda yeni katılan oyunculara yardım etmeyip yardım taleplerinde tiksinç bir şekilde ters tepki verenlere (ağa paran var mı diyene yardımcı olabildiğim kadar oluyorum... çünkü bir zamanlar benim de param yoktu, item'ım yoktu)
    +Oyun oynamak bir amaç değil, rahatlamak için bir araçtır. Bunun aksini idda edenlere

Yazdım...

Saygılarımla...

BrowNEE - LVL43 Assasin in Cypher1 BronzePremium member @ KO

O kadar İnandırıcı Konuştularki Az Daha Oyunu Bırakacaktım 60LVL Archer KO da Ama Sen Gerçekten Haklısın Olayın boyutu değişmiş saol kardeş ve bu forum 3 aydır başladım ilk defa böyle bir yazı okudum ağlamak isityorum

• quote:

Orjinalden alıntı: yiğitchan
    bence silkroad zor bir oyun deil bir günde lvl 34 oldum sroda ve sos düzdüm elime sos +4 glavie aldım.siz sıfır bir adamla knightta 45 olun ve mirage +7 ve paper set +7 veya +8 çekin görelim.

Sen silkroad da nasıl 1 günde lvl 34 oldun.. Anlatta da lvl 35 olmak için haftalarca kasan arkadaşlar faydalansınlar.. Hemde eline sos +4 glaive almışsın.. Vayyy vayy.. Knight Online oynarken mi alışıyorsunuz böyle abartmalara.. HAni o oyunda herşeyi yapmak mümkün ya o yüzden..

Silkroad ı karalayan arkadaşların olayı şu: Bu arkadaşların ko daki lvl ları 50-60 arası.. Sonra geliyorlar silkroad a başlıyorlar. Bakıyorlar ki millet almış başını yürümüş.. Herkes 40 üzeri olmuş.. Dayanamıyorlar çünkü alışmışlar ko da ki ezik-master sınıflamasına, bu oyunda da kendilerini ezik hissediyorlar.. tekrar ko ya geri dönüyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetbaki -- 10 Nisan 2006; 9:45:28 >

• grafik açısında silkroad diyorsanız size linageII yi tavsiye ederim türk yok 500 civarı server war tamamen beleşş istediğiniz serverın ıp sini yazıp oyuna girebiliyorsunuz.silkroadda oynuyordum lvl 40 carım war onu 40 yapana kadar neler çektim oyun beta version full sürüm değil lvl 70 son amacını hala çözemedim pk olma derdi falan war beni pek sarmadı ama linage2 mutlaka bir bakın online oyunların en iyisi grafik ve tasarlama açısından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbaki

quote:

Orjinalden alıntı: yiğitchan
    bence silkroad zor bir oyun deil bir günde lvl 34 oldum sroda ve sos düzdüm elime sos +4 glavie aldım.siz sıfır bir adamla knightta 45 olun ve mirage +7 ve paper set +7 veya +8 çekin görelim.

Sen silkroad da nasıl 1 günde lvl 34 oldun.. Anlatta da lvl 35 olmak için haftalarca kasan arkadaşlar faydalansınlar.. Hemde eline sos +4 glaive almışsın.. Vayyy vayy.. Knight Online oynarken mi alışıyorsunuz böyle abartmalara.. HAni o oyunda herşeyi yapmak mümkün ya o yüzden..

Silkroad ı karalayan arkadaşların olayı şu: Bu arkadaşların ko daki lvl ları 50-60 arası.. Sonra geliyorlar silkroad a başlıyorlar. Bakıyorlar ki millet almış başını yürümüş.. Herkes 40 üzeri olmuş.. Dayanamıyorlar çünkü alışmışlar ko da ki ezik-master sınıflamasına, bu oyunda da kendilerini ezik hissediyorlar.. tekrar ko ya geri dönüyorlar..

yiğitcan fazla sallama lütfen ben bu oyunu 1 ay oynadım halada +4 sosum olamadı çok sallamışın bu kadarda olmaz ya artislik yapma şurda 1 günde lvl 34 olmuş ben 1 ay gece gündüz oynadım lvl 40 zor oldum yalan atmaya gerek yok senin gibi adamlara

• "Abi gel Rize çok güzel... Rize'yi görüp burda yaşamayan şöyledir böyledir.. Bırakın İstanbul'u... İstanbul'da yaşayan şöyledir böyledir... Her taraf hırsız kaynıyo..."

Yapılan tartışma gerçekten buna dönmüş...

BrowNEE - LVL43 Assasin in Cypher1 BronzePremium member @ KO

Bu kadr yaw zevkler ve renkler tartışılmaz...
  • slm arklar ya biriniz gozunuzu seveyim su oyunu acıklayın silkroad okadar ovuosunuz ama oyunda kosulmuor ya yok bole bir olay ksayol tusları varsa onlarıda bi zahmet yazarsanız sevinirim acaip karısık bir oyun daha ogrenemedim suan için de derimi KO silk e 10000000000 basaaaarrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bence k.o. silkroad dan çok daha iyi.nedenleri ise
    1.silkroad server ları çok bozuk.
    2.adamlar çok kaliteli çizilmiş fakatistediğimiz hareketleri rahatça yapamıyoruz lag lar yüzünden.
    3.party lerde exp alma durumu yok.boşu boşuna party kuruluyor.
    4.server sahiplerine mail çektim ama halen cevap gelmedi.ilgilenmiyorlar.
    5.adamları istediğimiz gibi yönlendiremiyoruz.yönlendirmek için aradan zaman geçmesi lazım.
    6.herşey çok pahalı.
    7.saldırma çeşitleri k.o. daki gibi tuş kombinasyonlu değil.düşmanın karşısına geçip mal mal bir birlerine vuruyorlar.(belki oyunu bilmediğim içindir.)
  • eğer silkroad kısmına değil knight kısmına yazarsanız tam tersi cevaplar alırsınız.

bende 2 haftadır sro oynuyorum ama yaklaşık 8-9 ay ko oynadım.
    bi kere sro da action ko ya göre "0".
    sro da ko ya göre grafikler daha iyi ama benim için daha kötü çünkü p4 pc olmasına rağmen
    özellikle town a gidince aşırı şekilde kasıyo.
    ko da item önemli ama sro da lvl cok cok ağır basıyo.
    vede pcpazar söylediği herşey de haklı.

ama en önemlisi oynarken KO nun verdiği tadı hiç bi oyun veremez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsbersky

VE KE'de 70 lwl ustu yok diyene kapak olsun 69 lwl ken bi arakadışm elemanın biri geldi ve çizdi ve eleman 112 lwl para ile ex satın almış hadi bunada cewap ver. KE insan sömürgesidir...

yaa arkadas ben bu oyunu 1 yıldır oynuyorum sız hangı oyundan bahsedıyonuz us ko mu jabkomu yoksa malezya serverımı ben daha 70 ı gecen adam gormedım bırak 80 lvl bırde 112 lvl dıyo nıghtmare ıle karıstırmayaın sen bu adamı
    tabııı benım oynadıgım ke uskodur dıerlerını bılmıyorum belkı oralarda 150/200 lvlv e kadar cıkanlar vardır

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.