Şimdi Ara

Silkroad Online Oynuyorum.Bilgisayarı Açtıktan 1-1.5 saat sonra Anlık takılmalar oluyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroad Online Oynuyorum.Bilgisayarı Açtıktan 1-1.5 saat sonra Anlık takılmalar oluyo.Bu Sorun sadece silkroad ta. Winkey + Alt + enter e bastgımda düzeliyo sonrasında gene aynı şey sora gene aynı şey ve gene aynı şey.winkey + alt + enter e basmaktan bıktım yardım lütfen.:(

• silkroad online grafikleri bakımından kaliteli bir oyun olduğu için sistemi güzel olan bilgisayarlarda bile problemler çıkartabiliyor özellikle şehirlerde veya playerların çok olduğu yerlerde takılmaların olması normal
  • Oyunu oynadığınız süre zarfı içerisinde everest programını sisteminize kurup bu donmaların oldugu zamanlarda sisteminizdeki sıcaklık degerlerini buraya eklerseniz iyi olur...

iyi forumlar...
  • Programı Buldum:
    Ve işte Değerler:

CPU = 60 C (136 F)
    CPU #1 /Çekirdek #1 = 54 C (129 F)
    CPU #2 /Çekirdek #2 = 54 C (129 F)
    HDD (Hitachi HTS542525K9SA00) =32 C (90 F)
    Bu kadar Teşekkür Ederim.
  • değerler normal gözüküyor bence grafik kartı güncellemesi yapın birde...
  • işlemci 60 derece nesi normal . arkadaşın dediği gibi ekran kartını güncelle ama işlemci ısın çok fazla.benim 6 tane botla 55 i geçmiyo
  • ekran kartını güncellemeyi dene bi
  • Ekran kartınızı güncelleyin,kasanızı açıp işlemcinizin termal macununu ve headsinkini temizleyin...
  • Laptop :D AMD Turion64 x2 Mobile 2GB Ram 700MB ATI Radeon x1250
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeZoPa

Laptop :D AMD Turion64 x2 Mobile 2GB Ram 700MB ATI Radeon x1250

Bu temizlenmiyecek anlamına gelmez,laptopun hava çıkısı saglayan delikleri vardır,bu mazgalların üstüne elektrik süpürgesi getirip,içindeki tozları çekmeye çalısın,eger yapabiliyorsanız laptopu sökün derince bir temizleyin...
  • Benim de bu sorunun bilgisayarın parçalarının tozlu olmasından kaynaklandığına dair bi şüphem var hepiniz yardım ettiğiniz için teşekkürler.
  • Yok ustam yaa sıcaklıkla alakası yok 46derecede bile donuyo. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.