Şimdi Ara

Silkroad Onlinenı indiriyorum işlemci gücü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karar verdim başlıyorum fakat pcye zarar vermez umarım laptop pederin 4GB RAM, 1gb ekran kartı, i3 işlemcisi var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama siz ne düşünürsünüz?

• Hiçbir zarar vermez. 6 aydır laptop ile Silkroad oynuyorum, soğutucu kullanmıyorum, 5 char açıyorum; yine de bir sıkıntı olmadı şu ana kadar.
  • ben pentium 4 512mb ram 256mb ekran kartıyla zorlayarak oynuyordum sen düşün :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan sıkıntı yapmasın da. Ben yatarak oynuyordum sroyu laptobumla, yorgan altı filan oynuyordum.

Sonra bir yavaşlama oldu, düzenledim pc'yi eski haline geldi.
  • sBot ile client'i gizlediğinde, hiçbir oyun açık değilmiş gibi oluyor. Ekran kartının fanı bile ses çıkartmıyor hide durumdayken. Bilgisayar 7 aydır 7/24 açık, hiçbir şey olmadı şimdiye kadar. 5 char açık hem de. Bir şey olacağını da hiç sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Sonradan sıkıntı yapmasın da. Ben yatarak oynuyordum sroyu laptobumla, yorgan altı filan oynuyordum.

Sonra bir yavaşlama oldu, düzenledim pc'yi eski haline geldi.

laptopların altındaki havalandırma fan yerleri açıkta oldugu sürece rahat oynarsın
    fanlar yeterli hava çekemezde işlemciyi soğutamazlarsa ya reset atar yada donar-yakar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.