Bildirim
Silkroad Onlinenı indiriyorum işlemci gücü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiçbir zarar vermez. 6 aydır laptop ile Silkroad oynuyorum, soğutucu kullanmıyorum, 5 char açıyorum; yine de bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. -
ben pentium 4 512mb ram 256mb ekran kartıyla zorlayarak oynuyordum sen düşün :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan sıkıntı yapmasın da. Ben yatarak oynuyordum sroyu laptobumla, yorgan altı filan oynuyordum.
Sonra bir yavaşlama oldu, düzenledim pc'yi eski haline geldi. -
sBot ile client'i gizlediğinde, hiçbir oyun açık değilmiş gibi oluyor. Ekran kartının fanı bile ses çıkartmıyor hide durumdayken. Bilgisayar 7 aydır 7/24 açık, hiçbir şey olmadı şimdiye kadar. 5 char açık hem de. Bir şey olacağını da hiç sanmıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt
Sonradan sıkıntı yapmasın da. Ben yatarak oynuyordum sroyu laptobumla, yorgan altı filan oynuyordum.
Sonra bir yavaşlama oldu, düzenledim pc'yi eski haline geldi.
laptopların altındaki havalandırma fan yerleri açıkta oldugu sürece rahat oynarsın
fanlar yeterli hava çekemezde işlemciyi soğutamazlarsa ya reset atar yada donar-yakar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X