Şimdi Ara

Silkroad Oynayanlar Modem Portlarına Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arladaşlar msn de ki cogu silkroad oynayan arkadaşımı goruyorum ip sine bakıyorum modeminin 21 23 ve 80 portları acık. Ki böyle bir durumda modeminin ayar sekmesine girip istedigmi kontrol etmek, netini kesmek, telnet ile pc ye baglanmak vs cok kolay. Ben her ne kadar guvenligime onem versem de baska etkenlerden dolayı cok defa soyuldum ve bu modem port acıklarından kaynaklanan sorun ile bircok arkadasımın soyuldugunu farkettim. Sonucta bu oyuna gercekten büyük bir emek harcıyoruz. Ben en azından türk arkadaşlarımın bu tür basit nedenlerden dolayı üzülmesini istemiyorum. yapacagınız seyler sunlar:
    >Modeminizin standart şifresini KESİNLİKLE değiştirin.
    >Modeminizin firewall ı KESİNLİKLE açık olsun.
    >Windows güvenlik duvarı KESİNLİKLE açık olsun.

Eger bu dediklerimi yaparsanız hiç bir virus koruma programına ihtiyac duymadan rahat bir sekilde charınızı kasar ve hacklenmezsiniz. Ayrıyeten bilindigi uzere cinsel icerikli sitelerdede bayagı bir virus oluyor bu tür sitelere de dikkat etmek lazım .
    Bilgisayarınızı COMBOFİX adlı program ile haftada 1 taratınız.
    CCLEANER adlı program ile autostartda gelen programlara göz atınız.
    En az ayda 1 kez oyun şifrenizi değiştiriniz. >www.joymax.com

İyi Kasmalar, Umarım faydam dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 30 Mart 2009; 14:55:31 >

• Sağol bu konuda farklı bir öneri
  • Tabi bunlar Kablosuz modemler için değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Tabi bunlar Kablosuz modemler için değil mi ?

Hepsi için geçerli.

Saol paylaşım için.
  • Hımm . . .

- Yinede değişik bir paylaşım olmuş, Teşekkürler . . .
  • Siz Sağolun :) Arkadaşlar bu arada başıma gelmez demeyin test ettigim modemlerden yarısının portları acık ve firewall ı kapalı oluyor. İp scan programlarıyla baska bi arkadasınıza kendi ip nizi tarattırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.