Şimdi Ara

Silkroad Private Server Kurulumları #v2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaptığım işi detaylı olarak gerek bu forumda gerek sosyal ağlarda geniş bir şekilde anlattım bu yüzden konuyu uzatmadan #v2 kurulumlarımdan bahsetmek istiyorum.

Geldiğimiz son noktada Silkroad Private serverleri orjinali sollamış durumda nedeni olarak bu işi yapan kişilerin Silkroad fanatiği olmalarına bağlıyorum açıkcası.Örnek vermek gerekirse ben 9 yıla yakın bir zaman harcadım Silkroad'a ..

Şimdi sizde server sahibi olmak , sevdiğiniz işi yaparak para kazanmak istiyorsanız .. Home ofis çalışma imkanı sunuyorum size.

Serveri kuruyorum,güvenliğini sağlıyorum,basit bir panel yapıyorum(ister hazır ister size özel kendi tasarımım),mobil uygulama yapıyorum,ve oyunda istediğiniz taktirde sınırı olmayan editlerle servere cazibe katıyorum.

Gelelim neden yeni bir konu açtığıma,ilk olarak o konu eskidi ve o konu bilgi amaçlı kalsın istiyorum bu nedenle imzamda linkini bırakıyorum diğer nedense şuana kadar vsro tabanlı dosyalar kullanmaktaydım ancak şimdi Csro,Br Files ve hatta EcSro tabanlı dosyalarlada server kurmaktayım.İsterseniz biraz bu dosyalardan söz edelim...

VSRO(Vietnam Silkroad Online ) : En yaygın kullanılan fileslerdir.Nedeni; çok fazla döküman bulunması.
    BR Files(Black Rogue) : Bu dosyalar private serverlerin atası gibi düşünebiliriz.Çünkü ilk orjinal dosyalarla açılan serverdir.100 cap olarak piyasaya sürülmüştür.Grafikleri VSRO dan kat be kat iyidir.
    CSRO(Chinese Silkroad Online ) : En son çıkan server dosyalarıdır.Bu dosyalarda Fellow petlerden tutunda kale savaslarında kullanılan tank tarzı araç gereçler dahi bulunuyor.Ayrıca sahip olduğu grafikler şuan isrodada kullanılmaktadır.
    ECSRO : OldSchool yani 70-80-90 cap sadece CH olan dönemlere bizleri götüren eski dosyalardır.

\\\\\\\ Sunduğum Hizmetler ///////

* Kurulum + Güvenlik + Site + Mobil Uygulama + Edit (Sıfır DB , Sıfır Client , Sıfır Panel) + Event + Güncelleme

Dilerseniz yukarıdaki hepsi içinde olan paketi alarak siz sadece keyfinize bakarsınız ben herşeyi sizin için yaparım.Bu paket aylık ödemelidir.
    Dilerseniz de ayrı ayrı bu paketleri kendi hali hazırda olan serverinize isteyebilirsiniz.

Not : Fiyatları öğrenmek için lütfen istediğiniz hizmeti benimle iletişim kurarak iletiniz,size özel fiyat belirleyelim.

\\\\\\\ iletişim ///////
    e- mail : onur-utku@outlook.com
    Sosyal Ağlar : FacebooK
    Sosyal Ağarda Biz : Atlantis Game Network

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.