Şimdi Ara

Silkroad RAM kullanımı [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyuna laptopdan giriyorum. 4GB ram var. Oyuna girdiğim zaman 500-600 mb ram kullanıyor daha sonra bu sayı artıyor 1gb ta kadar. Ben şuan 2 char açıyorum 3. yü de açmam lazım ama ozaman 3 Gb tı geçiyor ve pc kasmaya başlıyor. Oyunun Ram i az kullanması için ne yapabilirim ? Ayrıca Sbot kullanıyorum.

• Nasılsa kasıyosun charları. Belki de 7/24 kasıyosun? Onun için indir grafikleri en aza gitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Nasılsa kasıyosun charları. Belki de 7/24 kasıyosun? Onun için indir grafikleri en aza gitsin...

Grafikleri düşürdüm ama ram artıyor. Zaten pc de normalde 1 gb felan ram kullanıyor toplamda 2.93 e felan geliyor 1 tane daha açınca da geçiyor 3'ü

Bunları 200 e felan indiremezmiyiz ? yada 300-400?
  • Çözünürlüğü düşünmeyi dene bir de?
  • quote:

Çözünürlüğü düşünmeyi dene bir de?

Oyunun çözünürlüğünden bahsediyorsan düşük.
  • SEn en iyisi plvl işi yapanlara bi danış. Bu işe emek verenler bir pc den 15-20 tane har açanlar bence sana yardımcı olucaktır
  • quote:

SEn en iyisi plvl işi yapanlara bi danış. Bu işe emek verenler bir pc den 15-20 tane har açanlar bence sana yardımcı olucaktır

Valla kimler plvl yapıyor tam bilmiyorum bi anatolia var heralde ona pm atarım.
    Ayrıca yardımların için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bundan mı bahsediyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

Bundan mı bahsediyosun

Mbot kullanıyorsun anlaşılan Nasıl yapıyorsun anlatır mısın?
  • grafikler kapalı, pencere modu açık ve çözünürlük 800x600 ve ayrıca windows 7 manager programı kullanıyorum.
    Bu program gereksiz kullanılan rami temizliyor ama şöyle bir problem ortaya çıkıyor botta show client dediğimizde clienti görebilmek için yaklaşık 15saniye bekliyoruz. Sonuç olarak tüm charları günde bir kez gezdiğim için problem olmuyor, pc daha rahat çalışıyor.

Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi:

http://forum.donanimhaber.com/m_50998826/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 31 Temmuz 2011; 16:48:54 >
  • quote:

grafikler kapalı, pencere modu açık ve çözünürlük 800x600 ve ayrıca windows 7 manager programı kullanıyorum.
    Bu program gereksiz kullanılan rami temizliyor ama şöyle bir problem ortaya çıkıyor botta show client dediğimizde clienti görebilmek için yaklaşık 15saniye bekliyoruz. Sonuç olarak tüm charları günde bir kez gezdiğim için problem olmuyor, pc daha rahat çalışıyor.

İnternetten baktığım kadarıyla ücretli yazıyordu(15 gün deneme süresinden sonra 30 dolar mı neydi satın alma)

• quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

grafikler kapalı, pencere modu açık ve çözünürlük 800x600 ve ayrıca windows 7 manager programı kullanıyorum.

İnternetten baktığım kadarıyla ücretli yazıyordu(15 gün deneme süresinden sonra 30 dolar mı neydi satın alma)

Bölüm yetkilisine torrent sitesi önermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Biraz araştır o tür siteleri bulursun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Bölüm yetkilisine torrent sitesi önermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Biraz araştır o tür siteleri bulursun.

Hocam ben sbot kullanıyorum sbot manageri en sağlıklı nereden indirebilirim? Link verebilirmisin?

• @Miko*

Sbot manager kullanmıyorum ve nerden indirebilirsin bilmiyorum ama windows7 kullanıyorsan sbot mbot farketmez bu bahsettiğim program işine yarar.
    Link vermek yasak olduğundan paylaşamam burda ama nerde bulacağını üst mesajda yazdım
  • quote:

@Miko*

Sbot manager kullanmıyorum ve nerden indirebilirsin bilmiyorum ama windows7 kullanıyorsan sbot mbot farketmez bu bahsettiğim program işine yarar.
    Link vermek yasak olduğundan paylaşamam burda ama nerde bulacağını üst mesajda yazdım

Tamam teşekkürler
  • Aynı sorun bende de var ama + önerim olacak Grafikleri sadece düşük yapmaktan fazlası efektleride kapatabilirsin vuruşları görmesemde olur onun efektini kapattığında bayagı bi rahatlıyor PC...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.