Şimdi Ara

SilkRoad Setup - Legend 4 Plus hatası ! (SS'Li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya araştırdım ama cevabımın tam olarak veren bulamadım.Oyunu indirdim daha dün yeni versiyon hatta arkadaşda aynı yerden indirdi şu an oynuyor.
    Sorun şu:
    Setup'a giriyorum."Please wait" geliyor sonra hata veriyolar içinde "Legend 4 plus - Host" bişi bişi...

SS

SilkRoad Setup - Legend 4 Plus hatası ! (SS'Li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 5 Ocak 2010; 19:45:34 >

• Resim ekliyebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Ya araştırdım ama cevabımın tam olarak veren bulamadım.Oyunu indirdim daha dün yeni versiyon hatta arkadaşda aynı yerden indirdi şu an oynuyor.
    Sorun şu:
    Setup'a giriyorum."Please wait" geliyor sonra hata veriyolar içinde "Legend 4 plus - Host" bişi bişi...

joymax.com/silkroad gir ve girene kadar max. 10 kere (uyarıyı verene kadar dene) yüklenir.
  • denerim fakat "please wait" 5dk duruyor ve pc o an çok kasıyor.
    Hem bu dosya ne kadardır?
  • sorunumu çözen yok galiba..
  • Yanlış olabilir ama sanırsam "Bu client dosyası Hotan Fortress update inden sonra kullanılabilir.." yazıyor...1gb'lık indirmeyi orjinal sitesinden tekrar indir...Çözüm belki de budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiddler

Yanlış olabilir ama sanırsam "Bu client dosyası Hotan Fortress update inden sonra kullanılabilir.." yazıyor...1gb'lık indirmeyi orjinal sitesinden tekrar indir...Çözüm belki de budur...

indirdim ama sorun aynı.hem arkadaşla aynı setupu indirdik ve o oynuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim başıma daha önceden gelmişti. Bildiğim kadarıyla tamamen joymaxa bağlantı kurulup kurulamamasıyla ilgili. Yanlış hatırlamıyorsam internete bağlı olmayan bir bilgisayardan denesen böyle diyor. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin89

Benim başıma daha önceden gelmişti. Bildiğim kadarıyla tamamen joymaxa bağlantı kurulup kurulamamasıyla ilgili. Yanlış hatırlamıyorsam internete bağlı olmayan bir bilgisayardan denesen böyle diyor. :S

fakat bağlı gördüğün gibi.
  • Tam anlatamamışım kusura bakma benim hatam :)
    Demek istediğim internete bağlı olmayan bir bilgisayardada böyle hata veriyor. Şuan senin setup joymaxa bağlanamıyor benim bildiğim kadarıyla. Tıpkı interneti olmayan bir bilgisayar gibi. Çözümü ne onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin89

Tam anlatamamışım kusura bakma benim hatam :)
    Demek istediğim internete bağlı olmayan bir bilgisayardada böyle hata veriyor. Şuan senin setup joymaxa bağlanamıyor benim bildiğim kadarıyla. Tıpkı interneti olmayan bir bilgisayar gibi. Çözümü ne onu bilmiyorum.

sen sorunu nasıl çözdün?
  • Joymax'ın sitesinden indirmediysen oradan indir,hatta orada torrent tarzı bir program var...Onunla indirmeyi dene,biraz yavaş iner ama en sağlamı odur
    Hataya bakılınca client şu an kullanılanla aynı değil gibi görünüyor...
  • Tek linkten mi indirdin yoksa partlara ayrılmış olarakmı?
    Eger partlarıyla beraber indirdiysen ya indirirken yada çıkartırken hata vermiş olabilir.
    Arkadaşında sorun vermeden setup'a geçtiyse bu senin bilgisayarındanda kaynaklanıyor olabilir.Oyunu silip tekrar ''rar'' dosyalarından çıkarıp kurmayı dene olmazsa Tek çözüm tekrar indirmekte sanırım.
  • deniyeyim
  • www.joymax.com sitesinden silkroad online sayfasından login olarak denemende fayda var.

KARDEŞ ben oyunu oraya login olarak setup yapmayı kastetmiştim yeniden indirmeni değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodluck761 -- 7 Ocak 2010; 20:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodluck761

www.joymax.com sitesinden silkroad online sayfasından login olarak denemende fayda var.

şu anda onu yapıyorum. olur inşallah.
    not : benim anlamadığım arkadaşla aynı linki indirdik ama o oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 7 Ocak 2010; 18:34:47 >
  • hiç mi böyle hata alan yok ya
  • silkroad online genel bolumune girebilrsin benm basıma geldı sabah 11 den berı bunun ıcın ugrasıyorum. program linki verdim indir içindekini ac ordan hotan fw setup ını sec yukelemeye başlıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_37003619/tm.htm iyi oyunlar
  • resmi siteden indirdim 10-50kb arası ama sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.