Şimdi Ara

Silkroad Sildikten Sora Nasil Install edemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu sabah Silkroad ' ı Sildim cunku Start yazısı gelmiordu silindikten sonra düzeliyor yaa ondan sonra Silkroad 'u install ederken please wait yazisindan sonra soyle bir hata werdi

#This is a Client File that can be used after the Europe update#

Bu nedir yaa bilen warsa yada basindan gecen warsa Lütfen Yardim etsin

Chari kasicam kasamiorum

• Yardım Edecek Yoqmu Zzz.
  • yahuuu ne bicim is bi yardım edecek yok m udf
  • sanırım avrupasını yüklemem gerek onu sölüyo heralde
  • Zten bu Avrupa Client'ı Version 1.110 ne Is bende anlamadım
  • aynısı banada oldu. git cafeden cd çektir ama yükleme dosyasını deil silkroad klasörünü çektircen ve kopyalıcan ben böle yaptım forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ve oldu
  • mertgs adamımsın tessekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki Bir DvD bu Silkroad Klasorunu Komple aLabiLirmi?? DvD 'nin Yeri YeTer mi
  • Sığar tabiki.. Cd ye bile sığabilir ama onceki version sıkıştırınca 500mb ediodu şimdiki avrupa belki 700 u geçebilir ama Dvd ye rahat rahat sığar
  • TessekkurleR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

Sığar tabiki.. Cd ye bile sığabilir ama onceki version sıkıştırınca 500mb ediodu şimdiki avrupa belki 700 u geçebilir ama Dvd ye rahat rahat sığar

Yok Cd ye sıgmaz...

Boyut : 2,09 GB (2.249.236.114 bayt)

Diskte Boyut : 2,09 GB (2.250.907.648 bayt)

İçerik : 617 Dosya , 8 Klasör
  • adsl ni aç eğer açık değilse olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

quote:

Sığar tabiki.. Cd ye bile sığabilir ama onceki version sıkıştırınca 500mb ediodu şimdiki avrupa belki 700 u geçebilir ama Dvd ye rahat rahat sığar

Yok Cd ye sıgmaz...

Sıkıştırınca dedim farkında isen eski version da 1.3Gb falandı sıkıştırınca 496mb tutuodu bende ama bu 2Gb sıgmaz sanırım neyse sen en iyisi Dvd ye çektir yada Flashbelleğin varsa ona attir

• 2.09 Gb Sorun Deil Dvd rahat rahat sığar sımdı cıkıp kafeden cektirecem hersey icn saolun
  • quote:

quote:

quote:

Yok Cd ye sıgmaz...

Sıkıştırınca dedim farkında isen eski version da 1.3Gb falandı sıkıştırınca 496mb tutuodu bende ama bu 2Gb sıgmaz sanırım neyse sen en iyisi Dvd ye çektir yada Flashbelleğin varsa ona attir

1.3 Gb doya sıkısınca 500 mb a inmez 1.2 olursa öp basına koy... Şimdi benle bosuna tartısmaya girme.. 1.3 Gb lık doya olusturup rarlatmak zorunda bırakma bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok Cd ye sıgmaz...

1.3 Gb doya sıkısınca 500 mb a inmez 1.2 olursa öp basına koy... Şimdi benle bosuna tartısmaya girme.. 1.3 Gb lık doya olusturup rarlatmak zorunda bırakma bana

İyi tamam kardeşim ben burda yalan söylüyorum arkadaşa zorluklar cıkarmak için katıldım zaten bu foruma bundan onceki mesajlarımın hepside yalandı zaten..
    Allah allah yaa...Bak kardeşim oyun dosyalarını sıkıştırdınmı boyutları çok duşebilir ama müzik yada video vs..oldumu onları sıkıştırmak pek verimli olmaz

Eğer hala eski surum Silkroad ın varsa dene bakam nasıl sıkışacak

• Haklısın uraşamıcam
  • Kardeş banada aynısı oldu 3 5 defa dene çalışıo biraz geç oldu ama
  • Modemi aç kapa, sonra yeniden yükle.
    Bu konunun 2464654. tekrarı oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.