Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 5 lwl ciavrıyken yerde bi mavi poşet görmüştüm. o kadar tıklamama ragmen yaklaşık 1 dk sonra bi adam gelip direk almıştı onu. çok üzülmüştüm ve içinde ne oldugunu çok merak etmiştim. sonrada ögrendim görev poşeti olduıgunu

ondan sonra bn basladıgım zaman oyuna auto pot die bişi yoktu. kardeşime bastırırdım çogu zaman potu. özellikle giantlarda zor oluodu baya.

bnmde stat werme konusu baya bi komikti. mp az gelince int'e hp az gelince strye werirdim.çorba gibi bişi olmuştu çar.

hea bide şe war heuksala wermeme ragmen elime sword geçtiginde kullanmaya çalışırdım. olmayınca çok sinir olurdum bi türlü anlayamazdım neden olmadıgını. daha sonra bi sitede gördüm her silahn ayrı skili oldugunu.

güzeldi o günler tabi şimdi düşünüyorumda ne kadar komikmişim.ama acaip eglenirdim oyun oynarken. ama şimdi oyunu bırakmam gerekıor dersleri kötü etkiledigi için. aaah aah

• quote:

Orjinalden alıntı: OnIy4yOu

quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

ee beyler hadi nostalji yapalım biraz

3 yıl önceydi hatırlamıyorum ama

aege başladım

elfi Only4you filan beraber aynı guilddeydik
    turkey de vardı

8 li party yapıp kasıyorduk

o zamanlar bu kadar kolay değildi lv60 maxtı

maymun stallda satılırdı

5 gün kasıp 24 ten 29 a anca çıkardık

item mall yoktu

lv42 adamlara manyak kasmış gözü ile bakardık

urechinin suratını görene altın verirdik

ewt gerçektenn öyle hatrlıorum elinde 32 spear gördügüm bi adamı harika die düşünmüştüm.

o maymunun ticketın falan stallda satılmasını hatrlıorumda item malı n olup olmadıgını hatrlamıorum.yokmuydu yaw cidden.yoksa nasl alınabilirki onlar

bide o zaman türk neredeyse yoktu oyunda türk gördükmü çok sewinirdik.keske şimdide oyle olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: f_ck

quote:

quote:

aege başladım

turkey de vardı

maymun stallda satılırdı

item mall yoktu

ewt gerçektenn öyle hatrlıorum elinde 32 spear gördügüm bi adamı harika die düşünmüştüm.

o maymunun ticketın falan stallda satılmasını hatrlıorumda item malı n olup olmadıgını hatrlamıorum.yokmuydu yaw cidden.yoksa nasl alınabilirki onlar

bide o zaman türk neredeyse yoktu oyunda türk gördükmü çok sewinirdik.keske şimdide oyle olsa

Hiç türk yoktu. uzun zaman önceydi. tarihi tam bilemiyorum. Troyda başladım .. maymun.. item mall.. oto pot. vs de yoktu. max lvl 60. dı. 51 lik adam vardı en babaydı serverda HLL ya diyoduk. 6 dgree garment e aşık olmuştum..

cape takmıştım. havalı gözüküyor diye kılçığın biri gelip gelip dalıyodu white tiger le chacki leri karışık keserken. her seferinde öldürüyodum herifi. element skillerini açmamıştım ben büyücü sevmem diye.. str ve glavie paso.. el yakmasız alıyodum adamı yani. o bana elekrik veriyo. 5 dk aura basıyodu dalmadan önce :)). bi gün 3-4 arkadaşını almış. köprünün diğer tarafında çevirdiler beni. daldı bu benim kılçık.. tam kesicektim arkadaşları daldı. kestiler.. erkekmisiniz lan dedim. bi kaç dostum var benim dedi bizimki. zuhaha deyip gitti :) sonra öğrendik fire açmayı.. açtım sikilleri çok aradım adamı ama blamadım . hepsini bir kesicektim..
    bi seferinde 21 lik glavie düştü lucky 6 .. diablo 2 den aklımda kalmış better change gibi bişey sandım item drob oranını artırıyo diye seviniyordum. bi aklı evvel benim full str char a . yanlış yapmışın. 2 int 1 str dedi bıraktım fıstık gibi charı yeni açtım 1. char DooMSdaY. 2. char SuDDeN nick liydi.

KO dan sonra baya sarmıştı.. daha neler neler.. güzel günlerdi aslında..

SAYGILAR.............

• quote:

quote:

aege başladım

turkey de vardı

maymun stallda satılırdı

item mall yoktu

maymun stall'da satılırdı.... ama item mall yoktu sallarken biraz ne yazdığınıza bakın üç yıl önce 2004 oluyor bu oyun 2004 te yoktu.

herkes iki yıldır oynuyorum üç yıldır oynuyorum diyor hatta adamın biri 5 yıldır oynuyorum demişti nekadar güldüm :)

ben bu oyunla 2006 nisan ayıydı sanırım o zamanlar tanıştım ... ben oyunu kurduğumda en yeni server veniceydi.

ve gerçekten türk yoktu oyunda maymun autopot item mall varmıydı hatırlamıyorum 10 15 gün oynayıp bırakmış baya bir zaman sonra tekrar yüklemiştim

şimdi bakıyorumda herkes böyle yazıyor yok ozamanlar böyleydi şöyleydi hiç türk yoktu şimdi keşke olsa komik gerçekten :)

ufak çaplı bi araştırma yaptım global server'larda 24 ocak 2006 da daha 3. beta aşamasına geçmiş oyun... open beta closed beta nedir biliyosunuz heralde ???

yani bu oyun adam akıllı 1.5 senedir açık beta dönemiyle birlik te oda en fazla 1.5 sene

neyse bukadar yazdık ama yine yazanlar olacak bundan 4 sene önceydi herkes knight oynardı biz üç arkadaş silkroad oynardık diye :):) yazında biraz daha güleyim...

• bizde en yüksek 24 lvl bi arkadaştı bi kervan kuruodu tüm internetkafedeki eziqler 10-15 arası herkes onu korumaya çalışıodu ortam şenlikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi América -- 28 Ocak 2007; 10:26:30 >

• maymun stall'da satılırdı.... ama item mall yoktu sallarken biraz ne yazdığınıza bakın üç yıl önce 2004 oluyor bu oyun 2004 te yoktu.

herkes iki yıldır oynuyorum üç yıldır oynuyorum diyor hatta adamın biri 5 yıldır oynuyorum demişti nekadar güldüm :)

ben bu oyunla 2006 nisan ayıydı sanırım o zamanlar tanıştım ... ben oyunu kurduğumda en yeni server veniceydi.

ve gerçekten türk yoktu oyunda maymun autopot item mall varmıydı hatırlamıyorum 10 15 gün oynayıp bırakmış baya bir zaman sonra tekrar yüklemiştim

şimdi bakıyorumda herkes böyle yazıyor yok ozamanlar böyleydi şöyleydi hiç türk yoktu şimdi keşke olsa komik gerçekten :)

ufak çaplı bi araştırma yaptım global server'larda 24 ocak 2006 da daha 3. beta aşamasına geçmiş oyun... open beta closed beta nedir biliyosunuz heralde ???

yani bu oyun adam akıllı 1.5 senedir açık beta dönemiyle birlik te oda en fazla 1.5 sene

neyse bukadar yazdık ama yine yazanlar olacak bundan 4 sene önceydi herkes knight oynardı biz üç arkadaş silkroad oynardık diye :):) yazında biraz daha güleyim...

sene bindokuz yüz çift sıfır ben kankıyle bu oyunu yonuyodum daha yabancı bılem yoktu o zaman şaka bı yana
    ben tam hatırlamıyorum ama 1,5 sene cıvarı olmustur sro ile tanısalı ben 21 lvl e kadar pot nedır bılmedım 2 str 1 ınt gittim dolayısıyla 2 mob kesıp hp dolması için oturup beklerdım sonra sılah tamır ettırmeyı bılmıyordum kırılıan sılahı npc ye satardım cunku stal kurmayıda bılmıyodum ilk online oyunum bu
    yatan kervanların ıtemlerının basında beklerdım almak için ama bı türlü alamzdım

25 civarıydı galıba 2 kısı thıeflık yapıyoz baktık bı kervan saldırıp kestık sonra bı hunter gelmıstı 37 ful set var ustunde neyse bız kacıyoz o kovalıyo arkadas seytanlık(berserker o zamanlar öle diyoz) varmı dedı var dedım bas dedi ben sanıyom adama saldırcaz bastım adama dogru kosmaya basladım arkadas bı bastı topuk o kacmak için diyomus sonuc olarak adam bana tek atmıstı arkadsasta kacmıstı

• Valla ben silkroada ilk başlarken zaten ondan önce arkadaşımdan lwl lwl monsterleri biliyodum ama int -str garment-armor bilmiyordum ilk okçu oldum lwl 30 oldum lwl 30 da gelen skilli armor giymişim 300 felan götürüyor arkadaşım gösterdi garment bir giyindim adamın hakkı 1000 gitti
  • ben de arkadaştan öörendim geçen sene sömestrda hep kastım lvl 26 oldum
    sonra yeni char açtım yine lvl 26 oldum sonra bıraktım oyunu sildim
    2 ay önce tekrar yükledim,şimdi bırakılıcak gibi diil
  • oyuna ilk başladımızda her oyuna yeni başlayan kişilerin yaptığı gibi " aga 10k plz " lafını sölerdik Mesela kasarken blade çıktı ya hemen blade ok çıktı okçu olurduk daaha anlatcak çok şey var
  • bwn ilk başladığımda fire lightning bide coldu açtım her canavarı ayrı skille kesiydum bunu fire ile kesçem bunu coldla kesçem gibi
  • ben bayabir dumur olmustum elimde lvl1 bow vardı ve forcedan forceu acıyordum hep:D basıyordum allah allahcan doluyordu sevdiydim onu dierlerini hiç kullanmadım bile.hep can basmaya bastım banditlere giderdim can potu nedir bilmem mana nedir bilmem orda ölüyorduk hep sonra allahtan bir arkadaşgeldide spfarmım olmus3000lerde ben onunla1000olunca lvlatlıyoz diye onu kasıyordum..hehe ama o sp yi i yi kasmıısm simdilerde utanıyorum kendimden o günler ihatırladıkca. o cocuk benden aptal idi fire ı light ı ice ı masalah hepsini açtırdıydı..ice ilk günlerde asık olmustum vuruyon adam donuyor bende ölmüyordum:) potsuz kasmısımdır1.5ay

• ben ilk 3 ay elle pot bastım butunskilleri verdim heuxkselden light cold herseyine kadar sora 30a kadar quest yapmadım her gorduum canavara daldım
  • hehe ilk başladığım çarın ss sini yolimmi beyler ne kadr iğrenç görün bide şimdikini yollim arada dağlar var dağlar var
  • oyuna ilk başladığımda skill falan hiçbirşey bilmiyordum kütük gibi kasıyodum eetrafta dolaşıyodum sonra mangyang falan kestim 5 oldum arkadaş ın tavsiyesi üzerine skilleri öğrendim.ve rastgele verdim hepsine hp mp baskmayı da bilmiodum canım azdı o adamla 16 olldum 3 haftada (görevleri falan öğrendikten sonra tabi) sonra yeni bir adam açtım onla 21 oldum (hepsini internetcafede yaptım)istanbulda 21 lik adamı 27 yaptım rome de 5 tane 20 lijk adam yapıp yeni adamlar açtım 72 lik adamlarım oldu sildiğim veya silindiği şimdi oynadığım 31 lik char nuker spear onla kasıyoruz işte
  • ben sağ tıkla ekranı çevirmeyi bilmiyodum.çevrilmiyor diye oyunu bırakacaktım sonra keşfettim ben oyunun çoğunu kendim çözdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: rubes

quote:

quote:

aege başladım

turkey de vardı

maymun stallda satılırdı

item mall yoktu

maymun stall'da satılırdı.... ama item mall yoktu sallarken biraz ne yazdığınıza bakın üç yıl önce 2004 oluyor bu oyun 2004 te yoktu.

benim bu oyunu oynadığım süre 2.5 yılı ngeçtiği için 3 yıl yaptım

o zamanlar baştan item mall yoktu sonradan gelince sizin gibi eziklerin bilmediği maymun stallda vardı

hadi bunuda geçtim ilk server xian aege idi
    aegede elfi only4you turkey(bu forumda) bu adamlarıda tanıyan tanır.

sen başlayalı 1.5 sene olabilir ama biz 2.5 senden fazla zamandır oynuyoruz beta döneminden beri

sende sallarken dikkatli ol 1.5 sende beta dönemiyler birlikte bu kdaar yoğuın bir oyun olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 28 Ocak 2007; 16:36:14 >

• Ehhh Capeleri bilmioduk tabi onuda kıyafet gibi bişi zannediyouk herifler öldürüncede ben sana naaptım diye yakarıyoduk ee taabi oyunla ilgili hiç bişi öğrenmeden kendin deneyerek öğrenmeye kalkarsan olacağı bu.
  • SKİLLERE YANLIŞ VERDİM LWL 30 OLDUM SCORPİON KESİYORUM AMA 3,4 TANE GELİNCE KESEMİYORUM ZORLANIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizoski -- 28 Ocak 2007; 16:50:31 >
  • Hala aynı charda mı oynuyosun bi de hala lwl 30 veya 32 isin dostum sen bu oyuna ne zaman başladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyyyboy -- 28 Ocak 2007; 17:06:16 >
  • bn de lvl 20 olur olmas thief kıyafeti giyip dısarı çıkmıstım.Hunterların gelen geceni kesiyordu lvl 25 de orendim onun hırsız oldugunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.