Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim cafede çocuk 24 lvl som glavieyi 50k ya satmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnIy4yOu

benim bu oyunu oynadığım süre 2.5 yılı ngeçtiği için 3 yıl yaptım

o zamanlar baştan item mall yoktu sonradan gelince sizin gibi eziklerin bilmediği maymun stallda vardı

hadi bunuda geçtim ilk server xian aege idi
    aegede elfi only4you turkey(bu forumda) bu adamlarıda tanıyan tanır.

sen başlayalı 1.5 sene olabilir ama biz 2.5 senden fazla zamandır oynuyoruz beta döneminden beri

sende sallarken dikkatli ol 1.5 sende beta dönemiyler birlikte bu kdaar yoğuın bir oyun olamaz

Arkadaş haklı aege ve xian ilk servelerden ve o zamanlarda türk buldukmu sosun görmüş gibi oluyorduk lv kaç olursa olsun kasmayı bırakır muhabbet etmeye basladık.. Oto pot ben 32 lv iken gelmişti ve stallarda item mall daki bütün itemleri bulabilirdiniz
    Maymun 2,5 m 28 günlük gold kart 3,5 ile 5 m arasında değişiyordu ki haliyle bizim için 1 m demek imkansız gibi birşey demekti.
    sende kalkmış adama sallıyorsun diyorsun ama yanılıyorsun..

bende anılarımdan bir kaçını yazayım
    jangandaki teleportu ilk görüşümde elmas evi sanmıstım tıklayınca açılan pencereyi korkarak kapatıyordum
    5 6 denemeden sonra tüm cesaretimi toplayım tıkladım ama 5000 gold istiyordu bende de o kadar para olmadığı için dw ye gidemedim tabi ama üzerimdeki botu ve küpeyi satıp gittim sorun bundan sonrasında dw ye gittim (gitmez olaydım) kendimi bide oraya kayıt ettim ne işe yaradıgını bilmediğim için önüme gelene tıklıyordum haliyle ölüp ölüp dw de doğuyordum janagan gitmek içinde para yok türk te yok elin ecnebilerinede anlatamıyorsun eart ghostlarıda öldüremiyorum 2 3 saat kalmıstım sonunda bir türk (OSMANLI) guildinden bana 50 k verdide jangana gidebildim kaç kere ALLAH razı olsun dediğimi bile unuttum şimdi en az 50 yi gecmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldiay.abi -- 3 Şubat 2007; 22:36:23 >

• ben hep kerwan yapmak istemiştim 20 olunca yapılıcanı soylediler 20 oldum kerwan nası yapılır bilmiom boş kerwanı gotürüp getiriom para gelio zannederek (salaklık işte)
  • ben başladığımda iki server vardı. sitede ilk tanıtanlardan ilk kavga edenelrden birileri bendim ateş diye bi eleman vardı troyda kapışıyorduk atı aldım paramıda koydum cebe potcu dedeyle vedalaştım jangnadan bi ayrılık türküsü düştük yollara yolalra hotana geldikkkkk ozamnalar direk hotana ışınlanma vardı jangandan. lvl 10 atla cıakr cıkmaz kapıdaki cicekler yatırdı ooo aboo ben bi heyecan bi heyecan atla beraber öldüm neee etcemide bilmiyom sonra help help yazdım biri diriltti yine öldüm.

lvl 10 olunca tigerlara saldırıyordum tek tk öldürebiliyordum vurup kaçıyordum tiger görmek büyük bi şerefdi .

potlara para vermemek için mi yoksa kullanıldıgını bilemdigim içinmi hatırlamıyorum yere oturarark canımı dolduruyordum

türk görünce bende seviniyordum _elka falan tam tam gördüm sevindim onalr 30 du ben 10

viet bi arkadaşım vardı has admadı ya helal oslun lvl 10 iken reslemesi için cagırıyordum geliyordu taaa hotandan stone ghost lara

stone ghost öldürrken taş adamlar saldırıyordum her level atlayışımda aha ö ldür cem aha öldürcem diye dalıyordum

sorna mesut abi vardı o yardıme tti ilk trade imde heycanlı heycanlı hele ilk thief hunter karşılaşmamda kalbim fırlıcaktı içim burkuldu ölünce

co kgüzel günelrdi cok ama şimdi nerde

• gece yarısı online oyunlarla ilgili bir sitede görmüştüm,internetten indirildiğini öğrenince ev arkadaşlarımın dowload kim yapıyor bağırtılarının arasında indirdim.yükledim.valla ne yalan söyliyeyim grafikleri beni ilk başta büyülemişti...at felan vardı,maymun oyun parasıyla satılıyordu yalnış hatırlamıyorsam...güzeldi hoştu,ilk gördüğüm thief ben lvl 20 ken kendsii 48 di,sonra banlandı bot kullandığı için : ) oyun iyice bozulmaya başladığı zaman full str cold bladerımı sattım...bir oyun internet kafelere düşüyorsa o oyundan hayır gelmiyor
  • bende anlatayım

ilk thieflik yaptığımda lvl 20ydim. kervan gördüm. kervanın npc thiefi çıktı(1 tane) sora bende npc thiefle birlikte dalarız onunla parayı paylaşırız die(npc thiefle) thief kıyafetini giydim kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. kervana tıkladım 1 yıldız olduğu için dalamadım. bütün hayallerim suya düştü tabi. sonra 45+ lvl hunterın teki bana bi vurdu neye uğradığımı şaşırdım adeta nevrim tersine döndü.

ghost bugların orda görev yaparken 20 lvlın teki thief kıyafeti giymiş bende lvl 2x . hadi dedim hunter id takayım dalayım. taktım id yi daldım adama adamı yatırdım. 95 hunter exp geldi. sevincimden havalara uçtum. sora ben tabi gaza geldim benle aynı lvlda adam thief kıyafetini giymiş ona da daldım. adam bana yatır batır skillini uyguladı sora dc oldum. oyuna girdiğimde donwhangdan başladım

aaah ah... efkârlandım

• başlarda
    stat pointleri çok karışık vermiştim str az oldu ya biraz ona veriyim
    mana az oldu birazda veriyim diye diye ilerlemiştim

yerden lv16 sos bow çıkmıştı aaa dedim sarı bişey çıktı npc buna çok para verir dedim gittim satmaya bi baktım
    komik bi para veriyo " ya hem sarı hemde az para veriyo ne dandik şey bu ya" diye npcye satmıştım

birisi kervan yaparken ona dalan npcleri oyuncu sanıyodum saldırmasana lan falan diyodum
    weapon ixirleri 20k dan npcye sattıığmıda bilirim

elementleri "çöp" olarak nitelendirip yere atıyodum hatta almıyodum..
    + basmasını bilmiyodum bi kaç ay sonra alchemy kullanmasını öğrendim..

işin komik kısmı ise auto potion'u bilmiyodum
    hep elimde basmaya çalışıyodum..

yerden mal almadan hırsızlık denemesi yaptığımıda bilirim.. adamın peşine takılıyodum
    " ya niye o hırsızlardan çıkmıyo" diye kendi kendime söylendiğimi bilirim

yanımda tiger girl çıkmıştı " bu ne ya" diye bakmıştım kenara çekilip yaratıkların bulunduğu haritadan tiger girl'e bakmıştım kafam karışmıştı orda yoktu diye
    kaçmıştım sonra

skilleri karman çorman veriyodum başta okçu açmıştım.. sonradan glaive kullanan birine özendim
    heuksala vermeye başladım cold ve fire imbuelerinin ikisinide kullanıyodum..

force skillerine basıp basıp bu ne bu ne diye deneyip duruyodum.. bi süre adam nasıl reslenir bulmaya çalıştım.. bulduktan sonrada nerde ölmüş biri var diye arama kurtarma çalışmalarına çıkıyodum..
    resledikten sonra sanki bişey oluyomuş gibi "vay be adamı resledim "diyodum..

kısacası yeni başlayan birisinin yapabileceği belkide çok daha fazla noooob luğu yapmışlığım vardır..
    başarıya ulaşana kadarda epey bir char katlettim

düşünüyorumda amma n00000000000000000000000000000000000000000000bb muşum

• bende oyuna yenı başladım sp yerini ex sanıyodum o dolunca lvl atladım diyodumm 21 e kadar pot kullanmadım elixir leri 10 k dan sattığım günleri bilirim işte lvl ımın kaç olduğunu bilmiyodum
    ama eskiden noooooooooooooooooob tum şimdi değilim statları yanlış veriyodum 30 lvl ken 1800 mana 1800 can vardı nuke ye nowa diyodum kapının önünde adamın üstündeki elbiseleri çıkarıp 10k plsssssssss diye bağrıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_-r_-a_-z_-y -- 5 Şubat 2007; 0:57:48 >

• eskiden 3 ayda 30 olmuştum şimdi 1 ayda 41 oldum
  • 9 lvl a kadar mangyang larda kastım desem
    ne ezikmişim be
  • Çok hoş gerçekten.Ama şöyle bir bakınca geride kalan yılları görüyoruz.Sessiz sedasız geçip gitmişler.Geri getirmek te imkansız.Kimbilir neler yaşandı geçti gitti.Bir imkanımız olsa geriye getirmek için diyorum ama yok öyle bir şey.Zamanın kıymetini bilelim.
  • Bizimde arkadaşlar konuşuyodu silkroad hakkında kendi aralarında .bende ozamanları knight oynuyodum iyicede bıkmıştım knightan.sonra bi silkroadı indirip deniyem dedim sitesini bulup.indirip oyunu kurdum.ilk yarattığım adam okçu olmuştu ahh ahhh neydi o günler .oyun bana ilk başta kötü gibi geldi ama alışınca oyunu bırakamdım
  • ben charı açtım aradaş kastı o ii biliyo du bayağı bana göstere göstere öğretti işte böle yapıcan pot alıcan zart zurt bende öğrendim ben kasamaya dewam ettim 32 oldum o da 36 olmuştu bi güzel sewiniyoduk sonra bizi hecklediler ikimizide sonra eldoradodo açtık oynuyoruz o 24 ben 22 yeni guild kuran war sa bizi de alsın

eldoradoda nickler umbamba
    umbamba2 bizi de guild e alın

hee unutmadan söliyim arkadaş kasarken yanında başka bi adam war dı o da bi şeyler kesiyodu kesti içinde para çıktı ben koş koş parayı al dedim o da dediki belli bi süre geçmesi lazım o kesti çünkü dedi bende al lan o parayı yoksa bi daha oynamam dedim ne günlerdi ama

• bende varya ilk başta çok heveslendim ok glavie blade üçünü de alırdım düzenli sonra her

skille eşit verdim tabi char çorba oldu hiç kasamadım bide ha 4 5 ayda anca 25 oldum şimdi yeni char açtım

rahat kasıyom orda
  • Bu oyuna başladığımda ekim 2005 'ti oyunda o zaman türk yok kadar azdı. Biz troyda başladık çook uzun süre oto heal kullanmadık cahilliğimizden 42'e oto healsiz kasılır mı ? Biz kasarız... Oyunda yine ok uzun süre item mall yoktu... Soradan çıktı bu item mall olayı kasma scroll'ları filan baştan stall'lara konuluodu işimize geliodu k.kart'ını netten kullanmaya cesaret edemediğimizden.. Aslında oynu buluşumuz bile komikti ko 'ya ara vermiştik... Kafe sahibi bulmuş sro'u açmış bi adam ama o bile çözememiş oyunu malum yabancı dil yok, ben yabancı dil okuduğuma yardımı çok oldu bölümümün... Ahh ah ne güzel günlerdir 20 lvl'e ilk gelen bi char pk oldu die bırakılır mı biz bırakırız

• quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Valla anlatmakla bitmez ama çok gerizekalıca şeyler yapmışım,şimdi düşününce(lvl20 ye kadar elle pot basmak ibi).Allahtan bir arkadaş vardı oyundan iyi anlayan o yardım ediyordu

13 lvl oldum die kafede hava atıodum

ben 14 oldugumda cafede tapıorlardı bak adam 14 off benım olsa fılan

• ben ilk başladığımda öyle mangyang kesiyodum 6-7 lvl olunca bi 10 lvl olayım hemen alcam atı basçam kasa bütün heryeri gezcem diyodum bide pot falan almıyodum hatta kullanmıyodum bile canvarlardan çıkanları npcye satıyodum:D bide en komiği resi bilmiyodum adam ressssssssssssssssssssssssssssssss yazdı üst üste sinir oldum (ben adam öldüğü için res yazıyo sandım resle hayatı döndürüldüğünü bilmiyomki) az kalsın öldüysen öldün bize ne yazcaktım
  • ben ilk başladığımda knighttan geçmiştim ( arkadaş önerdi )... nese.. hanii ilk başladığınısda bi yerde doğuyosunus yaa.. böle ejderler falan war süslemeli bi yer işte orda ilk başladığımda içimden "amma boş bi yer yaa" dedim "kimse yoq burdaa öfffffff napacam bn böle yalnıs başımaa" :D ondan soraa dışarı chıktım bi baqtım oda neeee ortalık kaynıooo xD.. ilk serverım Oasisti.. janganın önüne çıktım.. bi boqtım adamlar aşmışşş kişiler ellerinde parlayan silahlar.. aduketler tabii ben ozaman bunların tam adlarınıı bilmioodum sos mos nuke muke .... bunlarıı soooradan öğrendim :) .. haaa bana bi keresinde lvl 14 ken oo kaplumbaağadan lv6 garment sos çıktı ben tabii ne olduğunu bilmioodum ama diğerlerinden farklı olduğunuu anlamaştım çünküü üzerinde yıldızlarr gezioodu xD jangana gittim herkesin önünde tahta masalar war bi tanesinin yanına geldim mause kutuya dönüştüü :D bi bastım 2 pencere açıldıı zaten invertoryy anladım ama diğerii daha başkaydııı bi baktım adam bendeki gibii parlayan şeyii 200kdan koymush ohaa dedim kaldım anladımki bu item çok değerlii :D işte bölee bişii sonra skillerii keşfettim.. bütün statlarıı eşitmiktarda dağıttım.. :D okçu oldum blader oldum herşeyii denedim :D

• 3 saatte 8 olup ne hızlı kastım bea demiştim
  • Bizim ofisin olduğu handaki int cafenin sahibi arkadaş gösterdi oyunu biz de başladık.

Şu sorumu unutamam. 10.mangyangı kesince SOS item düşmüştü.

- Ule bu ne parlıyo?
    - Len bu SOS nerden buldun.
    - Ne bilem ne işe yarıyo?
    - Olm bunu kullan.
    -LVL 12 ye kadar LVL 1 SOS GLAIVE kullanmıştım. Sonra da Glaive'ci kasmıştım. Tabii ne sikll farm ne başka bir şey var.
    Olabilecek en hybrid charı yarattım.
    Sonuç?
    Sildim gitti :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.