Şimdi Ara

SİLKROADA NASIL ÜYE OLUNUR? LÜTFEN BİR MÜSLÜMAN SÖYLESİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• Al hacı osman tum bilgiler mevcut burda
    Tıkla !
  • ben açıklardım ama müslüman diilim

ne saçma bi başlıktır ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVaXxX

ben açıklardım ama müslüman diilim

ne saçma bi başlıktır ya...

+1903 ^_^ bu müslüman laik olayı heryere sıçradı başımızdaki köpekler saolsun
  • La sakın sölemeyin nasıl üyelik alındığını yoksa servere 1 tane daha 10k pls'ci gelecek
  • www.silkroadonline.net den üye oluosun burdan anlamıosan ust konularda yazıyor

Sro'nun Şeytani güzelliğine hoşgeldin (bot,bug,trafic,???,dc,gbot)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence hiç başlama kendini ne kötü bi bataklıa sürüklediini bilmiyorsun.SRO çok güzel bir oyun iyi yönlleri war ama kötü yönleri daha çok.örn:lag,dc,traffic VB. BU OYUNU OYNAMAK İÇİN ÇOK SAĞLAM BİR SİNİR SİSTEMİNE SAHİP OLMAN GEREK.
  • Sölemeyin nasıl üye oluncağını yoksa sroya 1 kişi daha gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Sölemeyin nasıl üye oluncağını yoksa sroya 1 kişi daha gelecek

• bak orada hercules diye bi yer var oraya girme oraya müslümanların girmesi yasakmış. aman haaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

bak orada hercules diye bi yer var oraya girme oraya müslümanların girmesi yasakmış. aman haaa

hahahaha
  • SRO oynamak adamı dinden çıkarır protector giymiş female charların altına bakarsın sonra abdest alman gerekir dikkat et sen dini bütün (!) adamsın aman diyim

• quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Sölemeyin nasıl üye oluncağını yoksa sroya 1 kişi daha gelecek

• quote:

bak orada hercules diye bi yer var oraya girme oraya müslümanların girmesi yasakmış. aman haaa

koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 6 Haziran 2008; 12:10:30 >

• Gerizekalımısın sen ya Elhamdülillah Müslümanız ama SRO ile dini ne diye birbirine karıştırıyosun

Üst konularda arardın bulurdun demi
  • quote:

• amma abartmışsınız adam sadece nasıl üye olunur demiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

amma abartmışsınız adam sadece nasıl üye olunur demiş.

Müslüman mısın ?
    Müslüman değilsen cevap vermicem de
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.