Şimdi Ara

Silver 5 Yükselmek İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay yükselmek için hangi roller oynanmalı ? Jungle Mi ? Bazıları jungle yaparak çok kolay çıkıyor sizce de öylemi ? Kolay çıkılıyor mu jungle ile ? Bide hangi heroları tavsiye ederseniz ? Şuan aklımda Mao ve Vi var hangisi daha iyi ? Babam böyle pasta yapmayı nasıl öğrendi ?

Teşekkürler

• jungle ı hakkını vererek oynarsan taşırsın oyunu
  • Jungle oynayacaksan iyi ganklerle taşıtırsın veya taşırsın ama alışmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

jungle ı hakkını vererek oynarsan taşırsın oyunu
    http://forum.donanimhaber.com/m_74167079/tm.htm

jungle oynayarak ilk 10 ranked maçı için özel kastım kendimi tabi. jungle ile 7 maçın 6 sını aldım hemde takımı tamamen ben taşıdım ganklarımla
  • Jungle veya top bence xin, renek, akali, jax, vi, early shaco falan taşır oyunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Jungle veya top bence xin, renek, akali, jax, vi, early shaco falan taşır oyunları.

Xin pek goremiyorum rankedda.sizce nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Jungle veya top bence xin, renek, akali, jax, vi, early shaco falan taşır oyunları.

Görememen ilginç gerçekten monsterları hızlı kesebiliyor, assassin, mobility, alan damage, yüksek life steal, yüksek as, knockup ve tanky. Sadece sürekli gank atıp killi arkadaşınıza bırakmanız yeterli. Ayrıca al xinde iş görebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bronz 5 ten gümüş 2 ye xin jungle oynayarak çıktım. Fakat jungle xin oynarken ilk e fullemelisin unutma bunu, neden diye sorarsan q ve w skilli early game için yeterli ve e skilli fulleyince çok güzel slow atabiliyorsun.Bu kadar açıklama yapmamın sebebi çoğu kişi jungle xin oynarken e skillinin önemini bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedSaycon

quote:

quote:

Bronz 5 ten gümüş 2 ye xin jungle oynayarak çıktım. Fakat jungle xin oynarken ilk e fullemelisin unutma bunu, neden diye sorarsan q ve w skilli early game için yeterli ve e skilli fulleyince çok güzel slow atabiliyorsun.Bu kadar açıklama yapmamın sebebi çoğu kişi jungle xin oynarken e skillinin önemini bilmiyor.

Alıntıları Göster
    Solo Kayle oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Solo Kayle oyna.

Alıntıları Göster
    Bende bronz 5 den Silver 5 'e jungle yaparak çıktım genelde Xin ve Voli ile yaptım . Silverda mainim dediğim mid ve ara sıra solotop oynamaya başladım 1.5 aydır silver 4 deyim . Bronze 5 den Silver e 1 haftada çıkmıştım .
  • quote:

quote:

8 oyun oynadım 1 lose.Full tank kasıp hiç kill almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Solo Kayle oyna.

Alıntıları Göster
    ben jungle ı hala riskli buluyorum sup gibi bir olgu aslında lane deki adamlara bağlı sonuç olarak adam feedlerse ne yaparsan yap bir süre sonra etkisiz kalıyorsun counter jugnleyi iyi yaparsan belki bir şansın olabilir ama benim tercihim ya duo bot gitmek yada duo mid top gitmek öyle fazla oyun atan arkadaşın yoska bulmaya çalış yada tek giricem illaki diyosan bence top almak en hayırlısı karşı top oyuncusunu oyundan düşürmeyi başarırsan adamlar yine bir kişi eksik olacak ve genelde bu küçük yaştaki arkadaşlarımız top gitme isteği ile yanıp tutuşuyo gir bir internet kafeye çocukların oynadığı lanelere bak herifler 3 kişi top gitmeyi ve diğer adamlar niye 3 kişi gidiyosunuz ne yapmaya çalışıyosunuz diyince bak karşımızdaki adam 3 vs 1 dayanıyo siz hiç bir şey yapamıyosunuz diye sizi suçlu çıkarmaya çalışıyolar

ÖZET:Duo bot yada Duo girip bir kişi topa bir kişi mide gitmek yada solo girip top gitmek bence

• quote:

Orijinalden alıntı: abman

ben jungle ı hala riskli buluyorum sup gibi bir olgu aslında lane deki adamlara bağlı sonuç olarak adam feedlerse ne yaparsan yap bir süre sonra etkisiz kalıyorsun counter jugnleyi iyi yaparsan belki bir şansın olabilir ama benim tercihim ya duo bot gitmek yada duo mid top gitmek öyle fazla oyun atan arkadaşın yoska bulmaya çalış yada tek giricem illaki diyosan bence top almak en hayırlısı karşı top oyuncusunu oyundan düşürmeyi başarırsan adamlar yine bir kişi eksik olacak ve genelde bu küçük yaştaki arkadaşlarımız top gitme isteği ile yanıp tutuşuyo gir bir internet kafeye çocukların oynadığı lanelere bak herifler 3 kişi top gitmeyi ve diğer adamlar niye 3 kişi gidiyosunuz ne yapmaya çalışıyosunuz diyince bak karşımızdaki adam 3 vs 1 dayanıyo siz hiç bir şey yapamıyosunuz diye sizi suçlu çıkarmaya çalışıyolar

ÖZET:Duo bot yada Duo girip bir kişi topa bir kişi mide gitmek yada solo girip top gitmek bence

Alıntıları Göster
    Solo Vlad
    Solo Vlad
    ve solo Vlad

• quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Solo Vlad
    Solo Vlad
    ve solo Vlad

Alıntıları Göster
    Jungle oynayacaksan iyi ganklerle taşıtırsın veya taşırsın ama alışmak lazım
  • Jungle iyi oynayanlar gerçekten taşıyorlar. Keşke bende yapabilsem şu Jungle'ı.

• quote:

quote:

quote:

Görememen ilginç gerçekten monsterları hızlı kesebiliyor, assassin, mobility, alan damage, yüksek life steal, yüksek as, knockup ve tanky. Sadece sürekli gank atıp killi arkadaşınıza bırakmanız yeterli. Ayrıca al xinde iş görebilir.

Tesekkur ederim.6300 yeni harcadim 3150 olunca alirim belki

@Redsaycon taktik icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Jungle iyi oynayanlar gerçekten taşıyorlar. Keşke bende yapabilsem şu Jungle'ı.
    full support oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

full support oyna

Alıntıları Göster
    5'den 2'ye kadar jarvanla çıktım sonra 2de kaldım 20 puanla 90 küsür puan arasında gidip geliyorum uzun bir süredir.
  • Jungle çok iyi değilsen oyun taşıyamıyo. Çok seyrek. Westteysen adc taşıyabiliyo oyunu. Trdeysen oyunu en çok mid taşıyo. Özellikle snowball herolar. Akali, Fizz, Kassadin çok ağır taşıyabiliyo. Twisted fatele taşımaya çalışıyom ben. Silver 3ten 2ye 1 ayda çıkamadım. 1 gün sadece tf oynadım çıktım. Tfde çok ağır taşıyo yani. Trde adc jungle oyun taşıyamıyo ama. Çünkü jungleın olayı diğer laneleri kastırmak, diğer laneler oynamayı bilmeyince istediğin kadar kastır bir halta yaramıyo. Adc de korunmadığı zaman tek focusta pert trde kimse adc korumuyo o eloda. Ondan mid oynanmalı trdeysen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Jungle çok iyi değilsen oyun taşıyamıyo. Çok seyrek. Westteysen adc taşıyabiliyo oyunu. Trdeysen oyunu en çok mid taşıyo. Özellikle snowball herolar. Akali, Fizz, Kassadin çok ağır taşıyabiliyo. Twisted fatele taşımaya çalışıyom ben. Silver 3ten 2ye 1 ayda çıkamadım. 1 gün sadece tf oynadım çıktım. Tfde çok ağır taşıyo yani. Trde adc jungle oyun taşıyamıyo ama. Çünkü jungleın olayı diğer laneleri kastırmak, diğer laneler oynamayı bilmeyince istediğin kadar kastır bir halta yaramıyo. Adc de korunmadığı zaman tek focusta pert trde kimse adc korumuyo o eloda. Ondan mid oynanmalı trdeysen.
    Top:singed
    Jungler:hecarim,vi
    Mid:Tf
    Adc:varus
    Supp:leona thresh

takımında berbat derece değilse gayet işe yarar bu herolar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.