Şimdi Ara

SİM AKTİVASYON SORUNU ACİL ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ios 5 yükseltmiştim
    modeli mc603dn
    ben almanyadan tmobile hat getirtdim iphonun aktive ekranın geçmek için,
    hattı takıyorum only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone
    hatası veriyor hat ın pin kodunu kaldırdım yıne werıyor

lütfen bana cevap atın bir turlu işin içinden çıkamadım

• almanyanin baska operatorunden kilitli olmasin?
  • ilgilendiğiniz içi teşşekurler ama tmobile
    çünkü t mobile nın sitesine imei girdiğimde bana ne zaman sım free olacağını gosteriyor
    t mbile dir oyle olmasa nıye gostersın tarihi model nosu da mc603dn

https://t-mobile-simlockportal.arvato-services-mocom.com/pubsilo/Home.aspx

lüften yardım edeın arkadaşlar
  • aynı sorun bende de var bugün iphoneuma hard reset attım tekrar açıldıgında itunesda bu hatayı verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boaa -- 21 Şubat 2012; 20:01:59 >
  • Hactivation diye aratırsan Google'a cçkicaktir,en kısa çözüm jailbrekle gecmek bu kısmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murockkk

ilgilendiğiniz içi teşşekurler ama tmobile
    çünkü t mobile nın sitesine imei girdiğimde bana ne zaman sım free olacağını gosteriyor

hocam orda her iphone ile ilgili tarih veriyor diye biliyorum,ona guvenmeyin pek.

• Evet daha once 11. Ayi soylerken su anda 3. Ay diyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • redsn0w ile jb yapıp aktivasyon ekranını geçebilirsin
  • Ahmet© sen bu işi biliyon..

arkadaşlar çok sağolun 2 aydar teli açamıyordur teli jailbreak yaptım readsnow la açıdı

peki ben teli ne zaman sonra fu olacak onu oğrenebileceği bir yer war mı

herkese teşekkürler
  • quote:

bendede aynı kodlu cıhaz var almanya vodafone cıkıslı.. sen emın mısın tmobıle olduguna cıhazının??

• Arkadasım ben bilmiyorum hangi operator olduğunu formlara baktım öyle yazıyordu lütfen bana yardımcı olabilirmisin ben nasıl anlarim hangi operator olduğunu ve ne zaman açılacağını
  • quote:

Bu site her ülkede işe yarıyor. ATT hattın bile kontrat bitiş tarihini gösteriyor

• att hatlar hep unlock değilmi
    ben hangi operator oldugunu nasıl ogrenebilirim peki
  • Benim sürem 03.04.2012 de bitti numaramı yolladım ama bunları yazdı ne demek acaba anlayan varmı lütfen yardım ediniz.

Entsperrung erfolgt mit eingelegter SIM-Karte der Telekom, SIM-Karte eines anderen Netzbetreibers oder ohne SIM.
    1. Verbinden Sie das iPhone mit iTunes (mit eingelegter SIM-Karte der Telekom, SIM-Karte eines anderen Netzbetreibers oder ohne SIM).
    2. Starten Sie die Wiederherstellung (iPhone auf Werkseinstellung zurücksetzen).
    3. Sie erhalten in iTunes eine Hinweismeldung, dass Ihr iPhone erfolgreich entsperrt wurde - sofern Sie keine SIM-Karte der Telekom eingelegt haben.
    Sollte dieses Verfahren nicht erfolgreich sein gehen Sie bitte wie folgt vor:
    1. Schalten Sie Ihr iPhone aus.
    2. Halten Sie den Home-Button gedrückt und schließen gleichzeitig den mit dem iPhone verbundenen USB-Stecker an Ihren Computer an. Dabei muss der Computer gestartet und iTunes installiert sein. Danach sollte iTunes automatisch starten - falls nicht passiert, starten Sie bitte iTunes manuell.
    3. Halten Sie den Home-Button weiter gedrückt bis USB-Symbol erscheint, danach lassen Sie diesen los.
    4. Starten Sie eine Wiederherstellung über Einstellungen >> Allgemein >> Zurücksetzen >> Alle Einstellungen
    5. Sofern Sie keine SIM-Karte der Telekom eingelegt haben, erhalten Sie in iTunes eine Hinweismeldung, dass Ihr iPhone erfolgreich entsperrt wurde.

Haben Sie weitere Fragen, Wünsche oder Anregungen? Dann rufen Sie uns einfach an. Sie erreichen unsere Mitarbeiter vom Kundenservice vom Telekom Handy aus - in Deutschland kostenfrei - unter 2202 oder aus dem Festnetz unter 0180 330 2202*.

• quote:

arkadaşlar ben iphone 4 16 gb war
    ios 5 yükseltmiştim
    modeli mc603dn
    ben almanyadan tmobile hat getirtdim iphonun aktive ekranın geçmek için,
    hattı takıyorum only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone
    hatası veriyor hat ın pin kodunu kaldırdım yıne werıyor

lütfen bana cevap atın bir turlu işin içinden çıkamadım

öncelikle oparatorun t mobile degilmiş. ya O2 veya vodafone olabilir bu iki hattı edinip takarsan birisiyle aktivte olacaktır. unlock şansına sahipsin bu arada allgsmunlock dan başvuru yapıp açtırırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.