Şimdi Ara

SIM Bulunamadi E372

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once aldim VINN'i hatti cikarirken hafif bir sekilde cit sesi geldi ondan sonra hep sim bulunmadi hatasi verdi. Hattimi ipadde kullanmak icin kestirmistim ipade takmak icin. Taktim ipade cikardim dis kismi vinnin icindeydi dis kismi cokarirken cit diye ses geldi.

Garantiye gotursem yaparlar mi? 24 ay taahhutlu

• Up
  • Yardım
  • garanti kapsamina girecegini zannetmiyorum ama arkadasim laptopu yere dusurp kasasini catlatmisti garantiye goturup bataryasi bozuk cikti ve kasada kendiliginden catladi sicaktan dolayi dedi ve pc kasasini garanti kapsaminda degistiler.anlatabildim umarim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

garanti kapsamina girecegini zannetmiyorum ama arkadasim laptopu yere dusurp kasasini catlatmisti garantiye goturup bataryasi bozuk cikti ve kasada kendiliginden catladi sicaktan dolayi dedi ve pc kasasini garanti kapsaminda degistiler.anlatabildim umarim :D

Sansliymis arkadasin :D

Ben ilk aldigimda boyleydi diyecegim, bir citla bozulan makine gormedim daha :@
  • cihazin icerisinde parca kalip kalmadigina dikkat et birde madem bozuktu internete nasil baglanmissiniz diye sorarlarsa ne cevap verecegini dusun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

cihazin icerisinde parca kalip kalmadigina dikkat et birde madem bozuktu internete nasil baglanmissiniz diye sorarlarsa ne cevap verecegini dusun :)

Obur VINN'dan girdim derim :D
  • bol sans :)
  • bol sans :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.