Şimdi Ara

Sim kart ile ipad te internet kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad alacağım bu hafta. ipad imde simkart yuvası mevcut olacak. Mobil hattımdaki internet paketimi (3G değil) doğrudan ipad te kullanabilir miyim?
    Aslında ben ipadler deki 3G desteği özelliğini anlayamadım.

Sadece 3G destekli tabletler- ipad ler mi simkart üzerinden interneti destekliyor.

Diğer bir soru; tablette mobil internet paketimi kullanabilmek için mobil internetimin 3G destekli olması gerekiyor mu?

• normal sim kart tan kastınız nedir hocam?
    Benim takacağım simkartta zaten internet paketi mevcut. Yani data paketim var. Bu paketi tabletimde kullanamayacak mıyım?
  • Ben bugün sordum bu soruyu hocam, cevap alamadım. Denedim bende. Tabletine uygun sim kartı takınca (benimki nano sim) ipad yönlendirdi zaten. Şuan internete bu yolla tabletten giriyorum. Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nano simkart girer ipad e sadece,yani normal telefonlarda micro sim oluyor genelde bu nano az daha küçüğü😩kart kesildikten sonra internet paketiniz olsa da olmasa da hat gelir zaten

• hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
  • Ses hattı da,data hattı da çalışıyor,internet paketi olsun yeter
    üstteki arkadaş,sadece data hattı çalışır demiş,ona cevaben yazdım.

• apn ayarları yapılırsa çalışır iki hatta
    ipadlerde ses hatları için apn kısmına internet yazacaksınız. data hatları içinde apn kısmında mgb yazacaksınız turkcell için böyledir. Tabiki hatların internet ve mgb erişim noktalarının açık olması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.