Şimdi Ara

Sim kart kaydı yapılamadı :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cumartesi günü bitane N95 aldım,satın aldığım adam kayıt için başvuruya cumartesi gün içinde yapıldığını söyledi.Ama bugun halen açılmadı telefon ve halen sim kart kaydı yapılamadı diyo.Siteden sorgulayınca imei numarası kayıtlı görünüyor.TK'yı aradım,bugun kaydedilmiş dedi.Eğer telefon daha önce kapandıysa ve tekrar başvurulduysa açılması için 1-2 gün bekleyin dedi.Öyle değilse operatörünüzle görüşün dedi.Şimdi ne yapmalıyım ben?Avea'yı arayıp açın hattımı falanmı deyim ne deyim.Yoksa oturup beklicemmi böylece.

• bendede aynı sorun var ama ben kayıt ettıremıyorum bı pasaportlu adam bulamadım
  • bendede aynı sorun vardı servise verdim
    bişeyler yaptılar 3-4 gün sonra bir mesaj geldi,
    ona evet yazıp gönderdim
    telefon eski haline geldi..
  • yav kayıtlı cihaz,kaydettirdik yani turkcell'den yapıldığından daha avea da aktif değil galiba nedir ne değildir anlamadım.yoksa donanımsal bişeymi anlamadım yani.avea ya kadar aradım :D
  • aynı olay bende n95 varken olmustu sorun bataryası problemli oldugunu gördüm yeni batarya aldım taş gibi oldu
  • n95 kullanıyorum ve sım kart kaydı yapılamadı dıyor 2 gun once tcellden telefonu kayıt ettırdım netten kontrol edıyorum ımeu numaramı gırıp cıhaz kayıtlıdır dıyor fakat tefon ekranında sım kart kaydı yapılmadı dıyıp duruyor... ne yapabılırım ? cıhazda donanımsal yada yazılımsal bı sorun oalbılırmı yoksa gercekten daha tam olarak kayıt altına alınmadımı ? Korax arkadasımız sende kı durum nasıl halloldu bılgılendırırsen sewınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengo25 -- 17 Ekim 2008; 17:58:38 >
  • telefonunu pasaport ile kayıt etttır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten pasaport ıle kayıt ettırdım.. pasaportsuz kayıt varmıkı ? sorunum ınternet sayfasında kayıtlı dıye gozukup telefonda devamlı sım kartı takınızı uyarısı alıorum... sısteme henuz gecmemıs olabılırmı? 3 gun oldu...
  • Pasaportla kayıt işlemini nasıl yapabilirim?

Bulunduğum ilçede bu işlemi yapacak abone merkezi yokmuş.

İl merkezine gitmem gerekiyormuş. İl merkezine giderken elimde bütün gerekli evraklar olsun istiyorum. Bu kayıt işlemini detaylı olarak anlatabilir misiniz?

Kayıt işlemi yerine , kaydedilmiş bir telefonun imei numarasını bu telefona yükleme şansım var mığ
  • 1- Pasaportla kayıt işlemi için son 1 ay içinde yurtdışına çıkış-giriş yapmış birinin pasaportu lazım yanılmıyorsam ve bu hakkı 2. el bölümünde 80-100 TL gibi bir rakama satıyorlar.

2- Son maddede bahsettiğiniz işlem imei klonlamaya girer. Piyasada yapanlar var ama legal değildir.

quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980
    Pasaportla kayıt işlemini nasıl yapabilirim?
    Bulunduğum ilçede bu işlemi yapacak abone merkezi yokmuş.
    İl merkezine gitmem gerekiyormuş. İl merkezine giderken elimde bütün gerekli evraklar olsun istiyorum. Bu kayıt işlemini detaylı olarak anlatabilir misiniz?
    Kayıt işlemi yerine , kaydedilmiş bir telefonun imei numarasını bu telefona yükleme şansım var mığ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.